Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναTUI σε επιβάτες: Πάρτε φαγητό μαζί σας για το αεροπορικό ταξίδι (!!!)

TUI σε επιβάτες: Πάρτε φαγητό μαζί σας για το αεροπορικό ταξίδι (!!!)

|

Η TUI προειδοποιεί τους επιβάτες: Να έχετε τα δικά σας τρόφιμα και ποτά στις πτήσεις

 

H ΤUI προειδοποιεί τους επιβάτες των πτήσεών της ότι μπορεί να χρειαστεί να φέρουν το δικό τους φαγητό και ποτό στις πτήσεις, κατά τις ερχόμενες εβδομάδες λόγω ελλείψεων στο προσωπικό του παρόχου υπηρεσιών catering της εταιρίας.

Τα προβλήματα ελλείψεων προσωπικού οδηγούν σε αδυναμία της TUI να προσφέρει ζετά ή κρύα γεύματα και σάντουιτς στις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Επιπλέον, υπάρχει μειωμένη διαθεσιμότητα σε σνακ και ποτά.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία αναφέρει ότι επικοινωνεί με τους πελάτες της και τους συστήνει να φέρνουν τις δικές τους προμήθειες τροφίμων, στις οποίες δεν επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνεται το αλκοόλ. Τα soft drinks άνω των 100 ml θα πρέπει να αγοράζονται μετά τους ελέγχους ασφάλειας, επισημαίνει η TUI.

Ωστόσο η αγορά ποτών και φαγητού μπορεί να είναι δύσκολη για όσους περιμένουν σε μεγάλες ουρές πριν το τσεκ ιν και τον έλεγχο ασφαλείας, οι οποίες τις τελευταίες εβδομάδες προκαλούν χάος στα αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου και της Ευρώπης. Οι ελλείψεις προσωπικού στα αεροδρόμια έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες να μην έχουν το χρόνο να αγοράσουν προϊόντα.

Την περασμένη εβδομάδα, το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων, ACI, εξέδωσε προειδοποίηση ότι οι καθυστερήσεις στις πτήσεις αυτό το καλοκαίρι θα είναι αναπόφευκτες στα περισσότερα αεροδρόμια λόγω υποστελέχωσης των αεροδρομίων που προκλήθηκε από την έλλειψη οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου των αερομεταφορών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η TUI υπογραμμίζει ότι τα προβλήματα στην προσφορά ποτών και φαγητού δεν θα επηρεάσουν τις μακρινές πτήσεις προς Αρούμπα, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα, Μεξικό, Ορλάντο και St Lucia.

Από τα 21 αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου από τα οποία εκτελούνται πτήσεις της TUI προς περισσότερους από 70 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τα 15 έχουν προβλήματα catering.

Με πληροφορίες από τη σελίδα tornosnews.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σ.Τ.Ε.Κ. Κουφονησίου: «Το νερό δεν είναι εμπόρευμα – Είναι αγαθό ζωής»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των επιχειρηματιών του νησιού – Σκληρή διαμαρτυρία για τα εξοντωτικά τιμολόγια ύδρευσης και αιτήματα προς τον Δήμο Νάξου και την Πολιτεία.

Εκλογική διαδικασία και κινηματογραφική προβολή στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου

Τα μέλη καλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

SEAJETS και Δήμος Αλοννήσου ένωσαν δυνάμεις για την υγεία των νησιωτών

Παιδιά και ενήλικες εξετάστηκαν δωρεάν από 13 διαφορετικές ειδικότητες, με στόχο τη θωράκιση της υγείας στο νησί.

Από τη Μαρία Κάλλας στο ψηφιακό ευρώ – Η νέα εποχή του κοινού νομίσματος

Στα 5 ευρώ θα απεικονίζεται η «La Divina», ενώ το ευρώ θα συνεχίσει να αναγράφεται και στα ελληνικά

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο βουνό του Ζα μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα: Μήνυση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά της “Κίνησης Πολιτών”

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την άσκηση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντιδράσεις μετά το Δελτίο Τύπου της Κίνησης «Σώστε τις Παραλίες της Νάξου».

Στο 16ο φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια δίνει βήμα στους παραγωγούς του Νοτίου Αιγαίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 5–7 Δεκεμβρίου 2025.

Η Σύρος γίνεται σκηνικό δημιουργικού τουρισμού με ένα μοναδικό “κυνήγι θησαυρού”

Ένα διαδραστικό διήμερο με δώρα και εμπειρίες δημιουργικού τουρισμού, από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων και το πρόγραμμα ENERDECA.

Νάξος – Θερινά Εργαστήρια: «Από το Χάος …στη Δημιουργία του Κόσμου»

Παιδική θεατρική παράσταση στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» – Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Forbes: Η Οία της Σαντορίνης στα 50 πιο όμορφα χωριά του κόσμου

Στη λίστα με τα 50 πιο όμορφα χωριά του κόσμου ξεχωρίζουν οι ευρωπαϊκοί προορισμοί, με την Οία να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο βουνό του Ζα μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.