Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΣαντορίνη: 38χρονη γαλλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της (!!!)

Σαντορίνη: 38χρονη γαλλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της (!!!)

|

Ιστορία που θα μπορούσε να γίνει και σίριαλ… 38χρονη παντρεύτηκε τον … εαυτό της στη Σαντορίνη τον Μάιο του 2017, γιατί ο αρραβωνιαστικός της την άφησε στα κρύα του λουτρού μερικές εβδομάδες πριν από την τελετή – Τι αναφέρει η 38χρονη για την μοναδική εμπειρία της και την φετινή της επίσκεψη στην Σαντορίνη για να γιορτάσει τον έναν χρόνο γάμου  

Μπροστά σε πολύ λίγους καλεσμένους (γονείς και μερικούς φίλους, όχι περισσότερους από δέκα) 38χρονη παντρεύτηκε… τον εαυτό της στην Σαντορίνη τον περασμένο Μάιο και φέτος επέστρεψε για την … επέτειο. Όπως διαβάζουμε στην παράξενη αυτή ιστορία, είχε προγραμματίσει τον γάμο της στο όμορφο νησί της Ελλάδα έναν χρόνο νωρίτερα, ωστόσο τρεις μήνες πριν, τον Φεβρουάριο ο αρραβωνιαστικός της, την χώρισε.

Ο λόγος για την 38χρονη Laëtitia Nguyen από τη Ρενς της Βόρειας Γαλλίας η οποία δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως των 22.000 ευρώ για να τελέσει τον γάμο της με τον… εαυτό της καθώς γαμπρός δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την ίδια, ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2017 να χωρίσουν (και μετά από τρία χρόνια σχέσης) και ένα όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στη Σαντορίνη τον Μάιο της ίδιας χρονιάς… «Είμαστε χαρούμενοι για το γάμο, κάναμε σχέδια και το βασικότερο ήταν να κάνουμε άμεσα παιδί. Οι προετοιμασίες έγιναν από κοινού και δεν μπορώ ακόμη και καταλάβω τι έγινε και .. έφυγε. Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Laëtitia, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό». Η γαλλίδα έγραψε ιστορία καθότι είναι η πρώτη που παντρεύτηκε … solo στην Σαντορίνη σε μία τελετή που το κόστος άγγιξε τα 19.000 ευρώ ενώ το νυφικό κόστισε 3.000 ευρώ (!!!)

 «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή  μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» τα λόγια της 38χρονης Γαλλίδας που τονίζει ότι στο χέρι της φοράει με υπερηφάνεια το δακτυλίδι του γάμου, ένα οικογενειακό κειμήλιο του 1900 ενώ έχει καταψύξει τα ωράρια της ώστε να κάνει παιδί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Και όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα metro.co.uk, μετά το γάμο η Laëtitia, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για το μήνα του μέλιτος, πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό. Μάλιστα φέτος επέστρεψε στο τόπο του …εγκλήματος, πέρασε καταπληκτικά και τόνισε «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με «παντρευτώ» εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι. Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, άλλοι είπαν ότι είμαι εγωίστρια και ότι πήρα μία σημαντική απόφαση και είμαι θαρραλέα. Είναι δύσκολο για εμένα να διατηρήσω την πίστη μου στην αγάπη, είμαι ευτυχισμένη που με στήριξε τόσο η οικογένειά μου, όσο και οι φίλοι μου.. Πάντα κάνω ασυνήθιστα πράγματα, δεν παραιτούμε εύκολα και προσπαθώ να είμαι θετική στα βήματά μου»

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Αγνοείται η «Κανέλλα», έκκληση από τα μέλη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Naxos Tours

Η αγαπημένη μασκότ της παραλίας λείπει εδώ και πέντε ημέρες – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εγκρίθηκε: Δωρεάν μετακίνηση για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Μεγάλη νίκη για τον νησιωτικό αθλητισμό μετά το αίτημα του Γ. Λεονταρίτη – Τα σωματεία θα ταξιδεύουν χωρίς κόστος με τα επιδοτούμενα πλοία.

Νάξος – Κατερίνα Καμπανέλλη: «Στόχος η δημιουργία φεστιβάλ στη Νάξο με επίκεντρο το έργο του πατέρα μου» (video)

Συγκινητική συνέντευξη της κόρης του Ιάκωβου Καμπανέλλη για το Θεατρικό Μουσείο στη Νάξο και τα σχέδια για ένα ετήσιο φεστιβάλ.

Ιστότοποι στοιχημάτων που δέχονται Skrill (2025): ο απόλυτος οδηγός

Παρακάτω θα βρεις https://lesvoscuba.gr/betting-websites-accept-skrill/ ιστορία, στατιστικά, τέλη, όρια, καθώς και βιβλιοθήκη από στοιχηματικές που δέχονται Skrill—με έμφαση σε ταχύτητα και αξιοπιστία.

Γιάννης Βλασσερός: «Η Κόρωνος δεν μπορεί να είναι μόνο καλοκαιρινό χωριό»

Στη γενική συνέλευση της Κορώνου, ο γιατρός και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε μέτρα στήριξης, καλύτερη συγκοινωνία και σταθερή υγειονομική κάλυψη.

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Γιάννης Ζουγανέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καρακάση και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παρουσιάζουν τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη στις 26 Αυγούστου.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Σαντορίνη – Γ. Βρούτσης: Ανακατασκευή τεσσάρων γηπέδων, έρχεται νέο στάδιο το 2026 (video)

Με προϋπολογισμό 326.000 ευρώ ξεκινά η αναβάθμιση των γηπέδων σε Εμπορείο, Ακρωτήρι, Βόθωνα και Θηρασιά, ενώ προχωρά το σχέδιο για σύγχρονο στάδιο στη Σαντορίνη.

Θεατρική Παράσταση στο Φιλώτι: «Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η Μαύρη Χήρα» (αφίσα)

Μια κωμωδία μυστηρίου του David Tristram ζωντανεύει στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου, με τους Μάριο Αθανασίου, Βαλέρια Κουρούπη και Σπύρο Πούλη.

Αλλαγές στο ΕΚΑΒ: Νέα ασθενοφόρα και ελικόπτερα – Παραμένει το πρόβλημα του προσωπικού

Το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει ενίσχυση στόλου και καλύτερο συντονισμό, όμως η έλλειψη διασωστών παραμένει το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί