Κυριακή, 1 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΟ Πούτιν αγοράζει το Άγιο Όρος

Ο Πούτιν αγοράζει το Άγιο Όρος

|

Αποκλειστικό: Δώρο στην αγαπημένη του Αλίνα κάνει το Άγιο Όρος ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 

Αποκάλυψη – βόμβα από το μοναδικό Κουλούρι.

Σε ένα εκπληκτικό κείμενο με τίτλο 43χρονος δυσκολεύεται να πιστέψει πως γίνεται μια είδηση στο διαδίκτυο να μην είναι αληθινή, αποκαλύπτει μια είδηση που ήδη συγκλονίζει τον οικουμενικό ελληνισμό σε αγαστή συνεργασία με συνταξιούχους φρικιά της περιοχής Ματάλων οι οποίοι κατέλαβαν την σουίτα του ξενοδοχείου Έλατος του Παρνασσού -εδώ όπου είχε καταλύσει ο Άδωνης.

Η είδηση αφορά την πώληση του Αγίου Όρους στους Ρώσους και πιο συγκεκριμένα στον Πούτιν. Ο Ρώσος ηγέτης αγοράζει το Άγιο Όρος-με την σύμφωνη γνώμη του Λαφαζάνη- για να το κάνει δώρο στην αγαπημένη του Αλίνα Καμπάεβα. Στο Άγιο Όρος η Αλίνα θα δίνει τα πιο καυτά πάρτυ της που θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με τα αντίστοιχα της Εκατερίνα Ριμπολόβελβα στον Σκορπιό. Η Αλίνα θα κρατήσει τα ρασοφορεμένα φρικιά της περιοχής σαν διάκοσμο στα πάρτυ της.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται να είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Αλέκος Τ., ύστερα από τη διαπίστωση πως κάποιες από τις ειδήσεις που αναρτώνται στο διαδίκτυο δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την αλήθεια.

Ο 43χρονος αποτελεί φανατικό αναγνώστη αρκετών ενημερωτικών μπλογκ, τα οποία και εμπιστεύεται τυφλά προκειμένου να διαμορφώσει άποψη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Κάθε πρωί, πριν ανοίξει το κατάστημα με είδη ψιλικών το οποίο διατηρεί στο Παγκράτι, επισκέπτεται τους αγαπημένους του ιστότοπους «Πατριωτική Αλήθεια» «Πατρίδα», «Ειδήσεις που Πονάνε» και «Αρουραίος», ώστε να μπορεί στη συνέχεια να ανταπεξέλθει με επιχειρήματα σε όλες τις κουβέντες που θα ανοίξει με τους πελάτες του.

Όλα άλλαξαν ωστόσο την περασμένη Πέμπτη, όταν ο Αλέκος Τ. διάβασε στο μπλογκ «Πατρίδα» την είδηση πως οι Ρώσοι σκοπεύουν να αγοράσουν το Άγιο Όρος και στη συνέχεια να το  πουλήσουν στους Αρειανούς έναντι 15 τρις ευρώ. Μπορεί το συγκεκριμένο άρθρο να ήταν ανυπόγραφο ωστόσο ο 43χρονος είχε μάθει να εμπιστεύεται τυφλά τις πηγές του ιστότοπου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του μπροστά στις νέες προοπτικές που ανοίγονταν για τη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν δίστασε να κεράσει όλους τους πελάτες του μαγαζιού του, ενώ αφού έκλεισε το κατάστημα έσπευσε να αγοράσει ένα ακριβό δώρο στη γυναίκα του, μοιραζόμενος μαζί της τα χαρμόσυνα νέα.

Στο άκουσμα των παραπάνω νέων η γυναίκα του 33χρονου προβληματίστηκε και κατόπιν μιας έρευνας η οποία διήρκησε 10 δευτερόλεπτα, έφτασε στο συμπέρασμα πως η είδηση ήταν ψευδής, γκρεμίζοντας το σύμπαν του συζύγου της. Δευτερόλεπτα μετά τις παραπάνω εξελίξεις, το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Αλέκο, ο οποίος σοκαρισμένος τόνισε: «Δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Αν είναι να ψάχνω να ελέγξω την εγκυρότητα της κάθε είδησης οι δημοσιογράφοι τι πρέπει να κάνουν; Νόμιζα πως ό,τι ανεβαίνει στο ίντερνετ είναι αληθινό, δεν υπάρχει κάποιος που τα τσεκάρει πριν τα βάλουν; Πλέον δεν είμαι σίγουρος ούτε για το αν μας ψεκάζουν, ούτε για το αν πράγματι οι προφητείες των Αγίων ισχύουν, καλά καλά δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά ούτε για την παγκόσμια κλίκα των Εβραίων που ελέγχει τα πράγματα».

Ο 43χρονος τέλος, δεν μας έκρυψε πως τις τελευταίες ημέρες αποφεύγει να ανοίξει τον υπολογιστή του, φοβούμενος πια για το τι μπορεί να αντικρίσει, ενώ επεσήμανε πως στο εξής ίσως αναγκαστεί να εμπιστεύεται μόνο το «Κουλούρι» για την ενημέρωσή του.

Πηγή: Κουρδιστό Πορτοκάλι

Υγ.: Όπως έχετε διαπιστώσει ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα αληθινό. Μπορεί να έχει δόσεις αλήθειας, μπορεί να είναι τελείως ψευδές, Όμως καλώς ή κακώς το διαδίκυτο παρέχει τη δυνατότητα να γράφει ο καθένας ότι θέλει, όπως το συγκεκριμένο άρθρο. Στο χέρι σου είναι να αναγνωρίζεις ποιες ιστοσελίδες προσφέρουν αντικειμενική και σωστή πληροφόρηση. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.

Θαλάσσια Πάρκα: Η Ελλάδα ετοιμάζεται να χαρτογραφήσει την προστασία της θάλασσας

Λίγες ημέρες πριν από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς στη Νίκαια, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει δύο μεγάλες ζώνες προστασίας στο Αιγαίο και το Ιόνιο, με στόχο την ουσιαστική διαχείριση και τον έλεγχο των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Κτικάδος Τήνου: Συγκίνηση στην ανάληψη καθηκόντων του νέου Εφημέριου π. Γεωργίου Παλαμάρη

Με βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση, η ενορία του Τιμίου Σταυρού αποχαιρέτησε τον π. Γεώργιο Ανδριώτη και υποδέχτηκε τον νέο της εφημέριο, π. Γεώργιο Παλαμάρη, με τιμή, δάκρυα και ελπίδα.

Πανελλαδικές 2025: Συνεχίζονται τη Δευτέρα με μαθήματα προσανατολισμού

Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται αύριο στα ΓΕΛ – Με αισιοδοξία ξεκίνησε η φετινή εξεταστική περίοδος, σύμφωνα με τη Σοφία Ζαχαράκη

Σαντορίνη: Έκτακτη διαφημιστική καμπάνια στο Sky TV για την αποκατάσταση της εικόνας του νησιού

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επενδύει 30.000 ευρώ σε καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, εν μέσω προκλήσεων λόγω των σεισμικών φαινομένων

Σύρος: Μπαράζ δικών για τα αιολικά με επίκεντρο κατοίκους και αιρετούς της Τήνου

Περί τους 130 πολίτες, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι η έπαρχος, θα καθίσουν στο εδώλιο, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα, επειδή αντιστάθηκαν με ειρηνικές διαμαρτυρίες στην ετσιθελική εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί και αντιμετωπίστηκαν με ξυλοδαρμούς από τα ΜΑΤ και μαζική αγωγή SLAPP

Φολέγανδρος: Αναβαθμισμένο και 24ωρης λειτουργίας το ελικοδρόμιο του νησιού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης – Ένα από τα καλύτερα ελικοδρόμια στη νησιωτική Ελλάδα, σύμφωνα με τους πιλότους

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Χείμαρρος: Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Ψαρρά, έναν άνθρωπο της προσφοράς

Η εξόδιος ακολουθία του 72χρονου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Χείμαρρο – Θλίψη στο Τσικαλαριό

Νάξος: «Πώς ένα δημόσιο ακίνητο έγινε ιδιωτική “πλατεία”, η αλήθεια πίσω από την περίφραξη στον Λυώνα»

Σαφές μήνυμα από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την περίφραξη στον Λυώνα: παράνομη αυθαίρετη χρήση του χώρου, περίφραξη για λόγους ασφάλειας και αποκατάσταση της νομιμότητας

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Παροναξία: “Ηλεκτρική” νύχτα με βροχόπτωση και …λάσπη (πίνακας)

Έντονα φαινόμενα, αστραπές και «λασποβροχές» χτύπησαν τα νησιά των Κυκλάδων – Τα ύψη υετού από το NaxosWeather (πίνακας)

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος – Λυώνας: Όταν ο φράχτης γίνεται σύμβολο απομόνωσης και αντίστασης

Η περίφραξη στην παραλία του Λυώνα της Κορώνου και η οργισμένη αντίδραση των κατοίκων – Ένα πανό που φωνάζει πιο δυνατά από τις λέξεις.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.