Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΜύκονος: Ο Maguire ξόδεψε 63.000 λίρες σε φαγητό και ποτό (!!!)

Μύκονος: Ο Maguire ξόδεψε 63.000 λίρες σε φαγητό και ποτό (!!!)

|

Οι Βρετανοί ανακάλυψαν ότι είναι ακριβή η Μύκονος; Τι τους έκανε εντύπωση; Ο Harry Maguire σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ξόδεψε 63.000 λίρες σε ένα γευμα κάνοντας παράλληλα και ηλιοθεραπεία… 

Και οι Βρετανοί ανακλύψαν ότι η Μύκονος είναι ακριβή… δεν το είχαν προσέξει όταν ο Ντελέ Αλι της Τότεναμ ήταν μόνιμα … μεθυσμένος ή όταν ο Ρος Μπάρκλεϊ της Τσέλσι έκανε 8αρια στο δρόμο του νησιού των ανέμων… Τους πόνεσε, όταν το καλό παιδί της Αγγλίας, ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, το παιδί που ήθελε να γίνει μαθηματικός με άριστα στο σχολείο, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής… Και βέβαια, τους φταίνε όλα πλέον…

Οπως διαβάζουμε στον Βρετανικό Τύπο και δη στην The Sun Ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι φίλοι ( σ.σ. Ρος Μπάρκλεϊ της Τσέλσι, ο συμπαίκτης του, Μπράντον Ουίλιαμς, ο star του Love Island, Κρις Χιούζ, ο άσος του μπιλιάρδου, Τζουντ Τραμπ, ενώ ως διά μαγείας χάθηκε από το προσκήνιο το άλλο καλό παιδί της Αγγλίας, ο Μάρκους Ράσφορντ, επίσης της Γιουνάιτεντ), ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στο “νησί των ανέμων” από την Τρίτη 18 Αυγούστου και ξόδεψαν 63.000 λίρες ή αλλιώς 70.400 ευρώ μέσα σε 5 ώρες, σε διάσημο εστιατόριο – μπαρ του νησιού, καταναλώνοντας ακριβές σαμπάνιες και τρώγοντας αστακούς.

«Οι τεράστιες δαπάνες τους περιλάμβαναν ένα μπουκάλι Dom Perignon Brut 2002 αξίας 20.120 ευρώ , ένα μπουκάλι Armand de Brignac Champagne 19.000 ευρώ, συν 840 ευρώ για τρία μπουκάλια Jack Daniel’s. Η παρέα άφαγε αστακούς αξίας 1340, επτά μπριζόλες ribeye αξίας 916 ευρώ, καθώς και ελληνικές πιατέλες μεζέδες και ρολά βοδινού Wagyu. Ο Μαγκουάιρ έπινε κυρίως μπύρα», ανέφερε το δημοσίευμα.  Και ο διεθνής αμυντικός πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού, Ούτε μισό βδομαδιάτικο δεν είναι έτσι κι αλλιώς….

Και ιδού η απόδειξη παλικάρια: Για όσους γνωρίζουν ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι παράξενο με βάση τα δεδομένα της Μυκόνου….

magouair_logariasmoi.jpg

«Το επόμενο απόγευμα, τα πράγματα πήραν μια πιο άσχημη στροφή όταν ο Μαγουάιρ και οι φίλοι του πήγαν σε ένα άλλο μπαρ στη Μύκονο, όταν μία ομάδα οπαδών άρχισε να τον βρίζει. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν επίσης ότι έκαναν ανατριχιαστικές αναφορές στην καταστροφική αεροπορική καταστροφή του Μονάχου του 1958. Ο Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι μπέρδεψε τους αστυνομικούς με τους επιτιθέμενους φιλάθλους και τους χτύπησε», συμπληρώνει. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που αναφέρει: «Οι τύποι αυτοί ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου», ενώ στο σχόλιο της εφημερίδας υπάρχει η έκφραση “Μα καλά ψυγείο, γιατί τον έλεγαν;”

Όπως αναφέρει επίσης η Sunday Mirror, ο Χάρι Μαγκουάιρ ίσως χρειαστεί να πληρώσει 90.000 λίρες ή διαφορετικά 100.580 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση. «Εάν κριθεί ένοχος, θα μπορούσε ενδεχομένως να καταδικάσει μια πιθανή ποινή τριών ετών καταβάλλοντας μισθούς μισής εβδομάδας (σ.σ: ο εβδομαδιαίος μισθός του είναι 190.000 λίρες)», τονίζει η εφημερίδα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ελεύθερος και θα δικαστεί (σ.σ. δεν ειναι απαραίτητη η παρουσία του) την Τρίτη 25 Αυγούστου στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου. Σε βάρος του 27χρονου και των δύο συγκατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή κα εξύβριση κατά συρροή. Επίσης κατά του Μαγκουάιρ και ενός φίλου του ασκήθηε ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βρετανός διεθνής ποδοσφαιριστικής δήλωσε πως αφορμή όλων όσων έγιναν στην Μύκονο, ήταν ο τραυματισμός της αδερφής του στο χέρι, από συμπατριώτες του. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι Βρετανοί πλησίασαν την παρέα του και άρχισαν να φωνάζουν «γαμημ… United».  Στη συνέχεια, κάποιος εξ αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως μαχαίρι, την αδερφή του στο χέρι και αυτό ήταν που τον έβγαλε εκτός ελέγχου.

«Η μέγιστη θεωρητικά ποινή μπορεί να είναι έως επτάμισι χρόνια. Είναι κατανοητό ότι το σύνολο θα ήταν πιθανότατα τρία χρόνια. Ωστόσο, στο ελληνικό ποινικό σύστημα οποιαδήποτε ποινή έως και τρία χρόνια μπορεί να εξαγοραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Μαγκουάιρ μπορεί να πληρώσει ένα καθορισμένο ποσό για να αποφύγει τη φυλακή», ανέφερε στη Mirror o Έλληνας δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα newsit.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σοφία Τορνάρου: Η Ναξιώτισσα πολίστρια που κατέκτησε το χρυσό με την Εθνική Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη 21χρονη Σοφία Τορνάρου, διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, που χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη.

Συμβολικό δώρο Φίλιππου Φόρτωμα στον Νίκο Δένδια στην Τήνο

Ένα περιστέρι από τηνιακό μάρμαρο, δείγμα της ξακουστής μαρμαροτεχνίας του νησιού, πρόσφερε ο βουλευτής Κυκλάδων στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σίφνος: Ο μικρός Μανώλης που έγινε το πιο γλυκό καλωσόρισμα του νησιού

Ο Μανώλης με το γιλέκο του υποδέχεται και αποχαιρετά τα πλοία στις Καμάρες, χαρίζοντας χαμόγελα σε ταξιδιώτες και ντόπιους

Αυξητική τάση στις αεροδιακομιδές – Πάνω από 1.400 περιστατικά σε επτά μήνες

Ραγδαία αύξηση στις ανάγκες επείγουσας αεροδιακομιδής, με 1.452 περιστατικά μέχρι τα τέλη Ιουλίου 2025. Πρωταγωνιστικό ρόλο τα μέσα που έχουν παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ μέσω δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Νίκος Οικονομίδης: Από τα πανηγύρια στο TikTok, το «Γλέντι» που κατέκτησε τη νέα γενιά (video)

Ο σπουδαίος δημιουργός μιλά για την ξαφνική viral επιτυχία, τη δύναμη των social media, την αγάπη των νέων και τις πιο προσωπικές του στιγμές.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νέος γύρος συγκέντρωσης στα σούπερ μάρκετ: Εξαγορές που αλλάζουν τον χάρτη

Από τη «Μασούτης» και την «Κρητικός» μέχρι τη Retail & More και τον «Γαλαξία» – Το 2025 διαμορφώνει νέες ισορροπίες στο οργανωμένο λιανεμπόριο

Νάξος – Μενδώνη για Πορτάρα: “θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη και θα μπουν κάμερες ασφαλείας”

Περιστατικά βανδαλισμών και έλλειψης σεβασμού σε μνημεία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για παιδεία, ευαισθητοποίηση και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Νάξος – Κεραμωτή: Μια βραδιά μνήμης και συγκίνησης για την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη (photos)

Ο Σύλλογος Κεραμιωτών Νάξου τίμησε την αξεπέραστη φωνή της νησιώτικης μουσικής με μια εκδήλωση γεμάτη ήχους, αναμνήσεις και αγάπη

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».