Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΜικρές Κυκλάδες - Σχοινούσα: Οταν ο Κικίλιας συνάντησε την "μούσα των εμβολίων"

Μικρές Κυκλάδες – Σχοινούσα: Οταν ο Κικίλιας συνάντησε την “μούσα των εμβολίων”

|

Επίσκεψη στη Σχοινούσα από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και η γοητευτική μελαχροινή που έκλεψε την παράσταση – 132 κάτοικοι εμβολιάστηκαν στο πανέμορφο νησί των Μικρών Κυκλάδων 

Η επίσκεψη Κικίλια στις Μικρές Κυκλάδες όπως αποδείχτηκε άφησε τα σημάδια του… Στην Ηρακλειά όπως είναι γνωστό δοκίμασε την φιλοξενία των κατοίκων με τα ξηροτήγανα να κλέβουν την παράσταση... Γευστικά και υψηλής ποιότητας “κόλασαν” τον Υπουργό Υγείας που ενέδωσε στον πειρασμό και δοκίμασε… 

Και στην Σχοινούσα; Οπως μας ενημερώνει πανελλαδικής εμβέλειας ιστοσελίδα, ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε τη μούσα των εμβολίων, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά…. Τίτλος της ανάρτησης; ” Στη Σχοινούσα ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε τη μούσα των εμβολίων “Είδα ωραίους ανθρώπους με χαμόγελο, πίστη και αισιοδοξία….”

Εντάξει… Δεν δεν ασπαζόμαστε την έκφραση “kamaki o bill” με δεδομένο ότι πρόσφατα έγινε πατέρας (4 μηνών το παιδί του με την σύζυγό Τζένη Μπαλατσινού”, απλά το μεταφέρουμε…. Στο επίκεντρο γοητευτκή μελαχροινή, κάτοικος Σχοινούσας που βρέθηκε ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέρτησε ο ίδιος ο Υπουργός στη προσωπική του σελίδα στα social media… Ισως να ήταν και μία από τις λίγες νεαρές κοπέλες που είδε στις Μικρές Κυκλάδες από τη στιγμή που οι περισσότεροι που εμβολιάστηκαν ήταν μεγάλης ηλικίας και προφανώς αυτό του έκανε εντύπωση… 

Τι αναφέρει ο κος Κικίλιας στη σελίδα του; ” Σήμερα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους επισκεφτήκαμε τα εμβολιαστικά κέντρα στη Νάξο, την Ηρακλειά & τη Σχοινούσα.

Είδα ωραίους ανθρώπους με χαμόγελο, πίστη και αισιοδοξία. Αυτή είναι η έννοια και η ψυχή του προγράμματος «Ελευθερία». Να εμβολιάσουμε όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Η νησιωτικότητα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας και τα νησιά είναι μεγάλη προτεραιότητα και μεγάλη ευθύνη για εμάς. Συνεχίζουμε”. 

 

Σήμερα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους επισκεφτήκαμε τα εμβολιαστικά…

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Kikilias στις Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

 

 

Το “ωραίους ανθρώπους” του KillBill σίγουρα αφορούσε αυτή εδώ τη μελαχρινή Mona Lisa που την εντόπισε στην Σχοινούσα! Ούτε στο Κολωνάκι, ούτε στη Κηφισιά, ούτε στη Γλυφάδα… Και δεν έχει άδικο. Η ομορφιά πλέον έχει αποκεντρωθεί.

Εμείς να μείνουμε στο ρεαλιστικό κομμάτι της επίσκεψης. Περίπου 130 κάτοικοι εμβολιάστηκαν χθες στην Σχοινούσα και δη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Τα μέλη του κλιμακίου από τη Νάξο σε συνεργασία με τα παιδιά στην Σχοινούσα έκαναν καλή δουλειά και όλα κύλισαν ομαλά χωρίς απρόοπτα…  

Ααα κι ενημερωτικά, η δεύτερη δόση στις 10 Μαϊου για τους κατοίκους (από 18 έως …) και για όσους έχασαν το εμβόλιο υπάρχει και η Νάξος…. 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές

Καθυστερήσεις, χαμένα δρομολόγια και δύο μέρες «αναγκαστική παραμονή» – Η περιπέτεια επιβάτη με το Blue Star Delos

Αναγνώστης του naxospress καταγγέλλει την πολύωρη καθυστέρηση του πλοίου που τον οδήγησε να χάσει τη μετεπιβίβαση για την Ηρακλειά, με σοβαρές οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες.