Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΜ. Βρετανία: Αναστολή στα στοιχήματα για τις αμερικανικές εκλογές

Μ. Βρετανία: Αναστολή στα στοιχήματα για τις αμερικανικές εκλογές

|

Οι bookmakers στη Βρετανία αναστέλλουν τα στοιχήματα για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές

Τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία ανέστειλαν σήμερα το στοιχηματισμό για το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19.

Η Ladbrokes, η Paddy Power, που εδρεύει στην Ιρλανδία, καθώς και η διαδικτυακή πλατφόρμα Betfair είναι μεταξύ των εταιριών που ανέστειλαν όλα τα στοιχήματα για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

“Προσωρινά κατεβάσαμε τις αμερικανικές εκλογές καθώς αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση –είναι καθιερωμένη διαδικασία και ευχόμαστε περαστικά στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ”, ανέφερε εκπρόσωπος της Ladbrokes σε ανακοίνωση.

Η Betfair έδωσε την Τετάρτη πιθανότητες νίκης 60% στον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν μετά την πρώτη τηλεμαχία μεταξύ των δύο αντιπάλων. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν αυξήθηκαν από το 56% πριν από την τηλεμαχία. Οι πιθανότητες του Τραμπ μειώθηκαν στο 40%.

Μεγαλύτερες πιθανότητες δίνουν στον Μπάιντεν οι στοιχηματικές μετά το ντιμπέιτ

Όπως στις δημοσκοπήσεις μετά το ντιμπέιτ έτσι και στα στοιχήματα οι προβλέψεις για το φαβορί και τον νικητή δεν «πέφτουν» πάντα μέσα, ανεξάρτητα από τις πιθανότητες που δίνιε η μία ή άλλη επιλογή, όπως γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με το «σπορ¨του τζόγου.

Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Μπάιντεν τις εκλογές είναι 61,73% και για τον Τραμπ 39,4%. Μετά το χθεσινό ντιμπέιτ ο Μπάιντεν αύξησε τις πιθανότητες του κατά 7,3% ενώ οι πιθανότητες του Τραμπ μειώθηκαν κατά 3,4%.

Όπως αναφέρει μια από τις πολλές στοιχηματικές εταιρείες μέσα σε μια βραδιά οι πιθναότητες του Τράμπ από 42,8% έπεσαν σε 39,4% ενώ του Μπάιντεν από 54,4% εκτινάχθηκαν σε 61,73%.

Όμως, παρά το γεγονός ότι oι ευρωπαϊκές στοιχηματικές δίνουν ως φαβορί τον Μπάιντεν η απόδοση δεν είναι μικρή. Για ένα ευρώ ποντάρισμα στον Μπάιντεν παίρνεις απόδοση περίπου 1,6 – 1,7 ενώ στον Τραμπ περίπου 2,0 – 2,2. Έτσι, φαίνεται πως ακόμη παρά την οικτρή, αντιαισθητική, ρατσιστική και εν πολλοίς αγοραία εμφάνιση του αμερικανού προέδρου για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού στο debate, οι πιθανότητες είναι σχετικά υψηλές καθώς το στυλ (sic!) του Τραμπ συγκεντρώνει πολλούς οπαδούς στις ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ ο στοιχηματισμός για πολιτικά και εκλογές δεν επιτρέπεται. Όμως, εταιρείες ζητούν από το κοινό να συμμετάσχει και μοιράζουν δώρα αξίας έως 100.000 δολάρια.

Όμως, εξειδικευμένες ιστοσελίδες παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών στοιχηματικών.

Οι αμερικανικές στοιχηματικές προσέφεραν δωρέαν στοιχήματα και για το debate με έπαθλα μετρητά ή δώρα. Τα στοιχήματα ήταν του τύπου:

« Θα είναι ο χαρακτηρισμός «Κοιμισμένος Τζο»  ο πρώτος που θα απευθύνει ο Τραμπ;».  «Θα πει περισσότερες φορές τη λέξη “fake news” ή Κίνα;»

Πάντως, πρόεδρος στις ΗΠΑ εκλέγεται όποιος έχει κερδίσει 270 εκλέκτορες, οι οποίοι προέρχονται από κάθε Πολιτεία ξεχωριστά. Όποιος κερδίσει μια Πολιτεία κερδίζει και όλους τους εκλέκτορες. Και το αποτέλεσμα θα κριθεί κυρίως από τις 6 αμφίρροπες Πολιτείες καθώς οι υπόλοιπες σπανίως αλλάζουν χέρια.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Δημοτικό Συμβούλιο: Το θέμα των Κούρων έρχεται (11/07) προς συζήτηση

Σημαντικά θέματα στην ατζέντα: Κούροι, εγκαταλελειμμένα οχήματα, Σχολή Ουρσουλινών, γεωτρήσεις, οικονομικός απολογισμός και άλλα

Πανελλαδικές 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικών, ανοικτή η πλατφόρμα από 8 έως 17 Ιουλίου

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να συμπληρώσουν από αύριο 8 Ιουλίου Μηχανογραφικό και Παράλληλο Μηχανογραφικό για ΑΕΙ και ΣΑΕΚ

Έρχεται το νέο πρόγραμμα «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»

Ξεκινά εντός Ιουλίου το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής για την αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων ατόμων με αναπηρία.

Υψηλές θερμοκρασίες και υγεία: Οδηγός επιβίωσης για τις μέρες του καύσωνα

Τρόποι Προστασίας από τον Καύσωνα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Συλλήψεις σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο για ναρκωτικά, παραβάσεις και ηχορύπανση

Δέκα συλλήψεις για παραβάσεις ναρκωτικών, παράνομη διαμονή, ηχορύπανση, λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, Κ.Ο.Κ. και πλαστογραφία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 5-6 Ιουλίου 2025 σε πέντε νησιά των Κυκλάδων.

Σαντορίνη – Ε.Σ.Θ.Π.: Ενημέρωση προς τους παραγωγούς για παραλαβές, εκκαθαρίσεις και επιδοτήσεις

Σημαντικές ανακοινώσεις για την παραλαβή Τοματάκι Σαντορίνης Π.Ο.Π., την εκκαθάριση του πενταετούς προγράμματος αμπελουργίας και την καταβολή ενισχύσεων από το πρόγραμμα Μικρών Νησιών Αιγαίου

Οι Χαΐνηδες ζωντανά στη Μονή Νάξου, τη Παρασκευή 25 Ιουλίου

Η θρυλική κολεκτίβα των Χαΐνηδων έρχεται στη Νάξο για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, ποίηση και ελευθερία, στο Δημοτικό Σχολείο Μονής.

Κίμωλος σε e-book: Το ταξίδι ξεκινά από την οθόνη σου

Το κυκλαδίτικο νησί συστήνεται με ένα σύγχρονο e-book, γεμάτο εικόνες, ιστορίες και πληροφορίες για τον επισκέπτη, στα ελληνικά και αγγλικά.

Rudu Fest 2025: Η Αμοργός γίνεται νησί-σκηνή για το απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ

Από τις 27 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, η μουσική, ο χορός και η δημιουργικότητα κατακλύζουν κάθε γωνιά της Αμοργού με ένα φεστιβάλ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο Αιγαίο.

Καμπάνια προβολής της Σαντορίνης στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Έκτακτο διαφημιστικό πρόγραμμα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Jet2holidays για να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα του νησιού

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

Νέο ξενοδοχείο στο Μπατσί Άνδρου, εγκρίθηκε η προέγκριση οικοδομικής άδειας

Ένα νέο τουριστικό κατάλυμα με ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 820 τ.μ. στο Μπατσί.

Νάξος: Ο 11χρονος Παναγιώτης ξεναγεί τουρίστες στα σοκάκια του Φασολά (video)

Ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στον πολιτισμό και μεταφέρει με αγάπη και γνώσεις την ιστορία του Φιλοτίου και της γειτονιάς του, σε ξένους επισκέπτες.

«Η Νάξος αναπνέει αλήθεια»: Η Μαρία Πολυκρέτη στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Με βαθιά συγκίνηση και αυθεντικότητα, η Μαρία Πολυκρέτη μίλησε για την εμπειρία μαγειρικής στο κτήμα και τη δύναμη της παράδοσης που ενώνει γη, άνθρωπο και μνήμη (video)