Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΤο κορμί μου για λίγα τρόφιμα

Το κορμί μου για λίγα τρόφιμα

|

Απίστευτη ανταλλαγή στην Ελλάδα εν έτη 2016: Ανεργη μητέρα, πούλησε το κορμί της για μερικά τρόφιμα ώστε να ταϊσει τα παιδά της 

Σκηνικό που σοκάρει εκτυλίχθηκε σε περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας πριν από λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή ένας εύπορο πατρινό έμπορο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων και μια 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία βιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα της μακρόχρονης ανεργίας της.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμα και εξασφάλισης των βασικών για τη διατροφή των δύο ανήλικων παιδιών της επισκέφτηκε στην επιχείρησή του τον εύπορο έμπορο από τον οποίο ζήτησε να τους δώσει επί πιστώσει τρία κιλά κρέας.

Η απάντηση που εισέπραξε η γυναίκα ήταν σοκαριστική καθώς ο γνωστός για τις… αγαθοεργίες του πατρινός της έκανε γνωστό πως τις κόβει τα βερεσέ γιατί ο λογαριασμός έχει φτάσει στα ύψη, εκτός κι’ αν επιθυμεί η εξόφληση να γίνει με άλλο τρόπο, ζητώντας της να περάσει το μεσημέρι από εκεί για να τα πούνε μόνοι τους.

Η γυναίκα έφυγε κλαίγοντας από το χώρο  και προσπάθησε να βρει από αλλού  τρόφιμα ωστόσο η προσπάθειά της έπεσε στο κενό.

Στις 3 το μεσημέρι της ίδια ημέρας η 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών πέρασε ξανά το κατώφλι του έμπορου απαντώντας του θετικά αυτή τη φορά στον όρο που είχε βάλει, προκειμένου να συνεχίσει να τις δίνει τρόφιμα χωρίς να πληρώνει.

 Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στον ημιώροφο της επιχείρησης του όπου για αρκετή ώρα ο έμπορος απολάμβανε το κορμί της 40χρονης, η οποία υπέκυψε στις ορέξεις του προκειμένου να εξασφαλίσει φαγητό για τα παιδιά της.

Ωστόσο η υπόθεση μετά από λίγη ώρα πήρε άλλη τροπή, καθώς στο κατάστημα – που ήταν κλειστό, μπήκαν τα δύο ενήλικα παιδιά του μαζί με ένα υπάλληλο της επιχείρησης , οι οποίοι επέστρεψαν από  τις αποθήκες της επιχείρησης .

Η  σύλληψη  του πατέρα τους με την 40χρονη ζωντοχήρα προκάλεσε την οργή τους, ενώ όταν πληροφορήθηκαν από την ίδια τη  γυναίκα με τι ανταλλάγματα δέχθηκε να βρεθεί ερωτικά μαζί του , η κατάσταση ξέφυγε, με το ένα από τα παιδιά του να επιτίθεται και να τον γρονθοκοπεί .

Οι γιοί του δήλωσαν στην γυναίκα πως μπορεί να περνά από την επιχείρηση και να τις δίνουν τρόφιμα χωρίς να δίνει λογαριασμό στον πατέρα τους, ο οποίος για αρκετές ημέρες έφερνε τα σημάδια του ξυλοδαρμού από το γιό του στο πρόσωπο του.

πηγή: patrastimes


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Κύπελλο Ελλάδος: Πάλεψε η ΕΛΛΑΣ Σύρου αλλά ηττήθηκε (4-2) από τον Ατρόμητο, περιμένει εκτός έδρας το Αιγάλεω

Οι Συριανοί έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν δύο γκολ, αποσπώντας το χειροκρότημα – Τιμήθηκε ο Μιχάλης Λυγνός πριν τη σέντρα

Νάξος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φωλιά Πράσινης θαλάσσιας χελώνας στις Κυκλάδες

138 νεοσσοί κατάφεραν να φτάσουν στη θάλασσα – Ένα μοναδικό γεγονός για το νησί και την προστασία της φύσης

Κάρπαθος: Γεννήθηκε το πρώτο φωκάκι της χρονιάς

Η πρώτη γέννηση μεσογειακής φώκιας (Monachus monachus) για το 2025 καταγράφηκε σε θαλάσσιο σπήλαιο – Σπάνια στιγμή για το απειλούμενο είδος

Αγιο Ορος: Εκοιμήθη ο Αγιορείτης Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης

Η εξόδιος ακολουθία αύριο στην Ιερά Μονή Ιβήρων – Ο λόγιος και πνευματικός καθοδηγητής που σφράγισε το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία

Μάρκος Καφούρος: Αναφορά για επαναφορά μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ μεταφέρει το ψήφισμα του Δ.Σ. Θήρας στον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις νησιωτικές περιοχές.

Παρέμβαση Φιλίππου Φόρτωμα για τις συντάξεις χηρείας του πρώην ΟΓΑ

Ερώτηση στη Βουλή για την άρση αδικιών του νόμου Κατρούγκαλου και την εξίσωση παλαιών και νέων συντάξεων χηρείας προς όφελος των δικαιούχων.

Φεστιβάλ Στρογγύλη On The Road: Μια μουσική βραδιά με το «The Hollywood Project»

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025 στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό Θήρας, τρεις μουσικοί παρουσιάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια

Κύπελλο Ελλάδας: Από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ξεκινάει η μάχη της ΕΛΛΑΣ Σύρου (video)

Πρεμιέρα στη League Phase του κυπέλλου Ελλάδος, με τους Συριανούς να αγωνίζονται σήμερα στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

Με την Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση, ανανεώθηκε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ., με συμμετοχή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Σταύρου Ελληνιάδη και της φοιτήτριας Μαρούσας Σιδέρη.

Ηρακλειά: Με έναν μαθητή ξεκίνησε το Δημοτικό Σχολείο, δύο στο νηπιαγωγείο, τη Δευτέρα (15/09) ο αγιασμός (video)

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τη μικρή Ηρακλειά με μόλις τρία παιδιά σε σχολική τάξη – Ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Γαβαλάς μιλά για τη μοναξιά του ενός μαθητή και τις προκλήσεις της νησιωτικότητας (video)