Ο έλεγχος από ομάδα των «Πρασίνων» έδειξε ότι στα κρέατα που προορίζονται για γύρο σουβλάκι και donner υπάρχει φωσφορικό άλας – Η Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτεται την απόσυρσή του
Ένα απίστευτο νέο που απειλεί να καταστρέψει ένα βασικό στοιχείο της ελληνικής διατροφής και κουλτούρας έρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η ΕΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τον γύρο και το donner! Το διαχρονικό και διάσημο σε όλο τον κόσμο σουβλάκι κινδυνεύει από μία διαπίστωση που έκαναν οι Πράσινοι.
Η ομάδα των Πρασίνων μετά από ελέγχους διαπίστωσε πως τυχαίνει πολλές φορές στα κρέατα που προορίζονται για γύρο και donner να υπάρχει φωσφορικό άλας. Το συγκεκριμένο συστατικό είναι επικίνδυνο για την υγεία όταν ψηθεί και ξαναζεσταθεί.
Η πρωτοβουλία σκάει σαν… κεραυνός εν αιθρία στους απανταχού Έλληνες καλοφαγάδες και όχι μόνο.