Πέμπτη, 28 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΗ Νάξος, η Φολέγανδρος και η αποκάλυψη του "καυτού" μυστικού των δύο...

Η Νάξος, η Φολέγανδρος και η αποκάλυψη του “καυτού” μυστικού των δύο γυναικών

|

Στις 28 Αυγούστου δύο γυναίκες στην Φολέγανδρο συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κρυμμένα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου) και στις 29 Αυγούστου όταν βρέθηκαν στη Νάξο η αποκάλυψη ενώπιον της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών έφερε ένα δεύτερο «εγκεφαλικό» στον απατημένο σύζυγο, γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας 

Δεν είναι λίγες οι φορές που το αστυνομικό δελτίο βγάζει λαβράκια… Κυρίως για την ταυτότητα των συλληφθέντων. Όπως στην περίπτωση της Φολεγάνδρου όπου στις 28 Αυγούστου το μεσημέρι μετά από ενημέρωση των αστυνομικών αρχών, σε μπλόκο συνελήφθησαν δύο κυρίες. Και στη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκαν στο ρεζερβουάρ εννέα φιξάκια κοκαϊνης. Οκ. Που είναι το παράξενο θα πείτε; Μα στο γεγονός ότι όταν βρέθηκαν μία ημέρα  αργότερα στη Νάξο και ενώπιον της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών τα πράγματα πήραν το… δρόμο τους. Αποκαλύφθηκε ότι οι δύο κυρίες ήταν ζευγάρι, ζούσαν τον έρωτά τους, η μία δε ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της Αθήνας που για δεύτερη φορά βρίσκονταν αντιμέτωπος με την κοινωνική δράση της πρώην συζύγου του. Η πρώτη φορά; Μερικές εβδομάδες νωρίτερα σε μία άλλη αίθουσα δικαστηρίου όπου είχε αποκαλυφθεί η σχέση των δύο κοριτσιών και η Φολέγανδρος ήταν όπως αποδείχτηκε το καταφύγιο τους.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ όπως αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα protothema.gr

Από τα σύννεφα-για δεύτερη φορά-έπεσε γνωστός επιχειρηματίας, όταν η πρώην σύζυγός του που τον εγκατέλειψε για τα μάτια και την καρδιά μιας άλλης γυναίκας συνελήφθη μαζί με την φίλη της πριν από μια εβδομάδα στην Φολέγανδρο με εννιά φιξάκια κοκαϊνης στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους

Οι δύο ερωτευμένες κυρίες είχαν φτάσει στο νησί για διακοπές αγνοώντας το γεγονός ότι οι Αστυνομικές αρχές του νησιού ήταν ενήμερες για την παρουσία τους, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από συγκεκριμένα άτομα.

Όταν οι αστυνομικοί της σταμάτησαν για έλεγχο στις 28 Αυγούστου, κατάφεραν να εντοπίσουν ποσότητα κοκαΐνης σε εννιά συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.

Η 33χρονη πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Θ.Ρ και η 30χρονη φίλη της Α.Γ. (τα πλήρη στοιχεία και των δύο είναι στην διάθεση του site) συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για ένα βράδυ.

Παραπέμφθηκαν στην επομένη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο πρώην σύζυγός της πληροφορήθηκε το γεγονός λίγες ημέρες αργότερα από δημοσιογράφους.

Ο έρωτας για μια άλλη γυναίκα

Μάλλον δεν φανταζόταν ποτέ ότι η πρώην σύζυγός του που τον εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα, θα βρισκόταν μπλεγμένη σε υπόθεση ναρκωτικών.

Όταν την γνώρισε πριν μερικά χρόνια, πίστεψε ότι στο πρόσωπό της είχε βρει την ιδανική γυναίκα, αυτή με την οποία θα ήταν για πάντα μαζί. Ο έρωτας του ζευγαριού κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας και η γέννηση του παιδιού τους, λίγους μήνες αργότερα φαινόταν να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Δυστυχώς για τον ίδιο, ο έρωτας είναι τυφλός και ενίοτε έρχεται και αναστατώνει τις ζωές των ανθρώπων, όταν νομίζουν ότι όλα κυλούν ιδανικά στην οικογενειακή τους καθημερινότητα.

Όταν η σύζυγός του ερωτεύθηκε παράφορα μια άλλη γυναίκα και του το ανακοίνωσε, το διαζύγιο ήταν η μόνη λύση, μόνο που αποδείχτηκε πολύ σκληρό.

Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται πλέον σε μια σκληρή αντιδικία και στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούστηκαν πιπεράτες λεπτομέρειες για τις δύο ερωτευμένες κυρίες που αναζήτησαν μετά το πέρας της δίκης «καυτές» ερωτικές στιγμές στην Φολέγανδρο, έχοντας μαζί τους όπως είδαν και οι αστυνομικοί που τις συνέλαβαν το… κατάλληλο διεγερτικό, για να απογειωθεί ακόμη περισσότερο το πάθος τους.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

9ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη» – Ένα μουσικό ταξίδι στη λαϊκή μας παράδοση

Από τον γραφικό κόλπο του Κινίου ξεκινά η φετινή διοργάνωση με αφιερώματα, εκθέσεις και συναυλίες – Είσοδος ελεύθερη.

ΚΚΕ ΤΕ Νοτίων Κυκλάδων: «Η δωρεάν μετακίνηση σωματείων περιορίζεται μόνο στις άγονες γραμμές»

Κριτική στην κυβέρνηση για το μέτρο στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων – «Πρόκειται για μισό μέτρο που δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες».

Λίπωμα: Πότε είναι αθώο και πότε χρειάζεται αφαίρεση

Η διάγνωση γίνεται κυρίως με κλινική εξέταση. Σε σπάνιες περιπτώσεις το λίπωμα μπορεί να εξελιχθεί σε λιποσάρκωμα, που είναι κακοήθης όγκος.

Φόρτωμας: Σύνδεση της Τήνου με την Καβάλα σε ετήσια βάση

Φόρτωμας: "Η ένταξη της Τήνου και των Κυκλάδων σε μια τόσο σημαντική ακτοπλοϊκή γραμμή δημιουργεί νέες προοπτικές για τα νησιά μας"

Κέα: Στην τελική ευθεία η αποκατάσταση του λιμανιού στο Βουρκάρι με χρηματοδότηση 359.600 €

Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το έργο που θα αναβαθμίσει τις λιμενικές υποδομές και θα ενισχύσει την ασφάλεια και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο, εκκενώσεις μέσω 112, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Παλιοκαμάριζα, καίει χαμηλή βλάστηση και κινητοποίησε επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Παρουσίαση του βιβλίου «Οδοιπορικό στη Νάξο» του Τάσου Αναστασίου

Ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου «Αρσός» και η Πολιτιστική Εταιρεία «Αρχιπέλαγος» διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στον πολιτιστικό και περιηγητικό πλούτο της Νάξου.

Νέα ακτοπλοϊκή εποχή για την Τήνο, απευθείας σύνδεση με τη Βόρεια Ελλάδα και το Λαύριο

Μετά την Κρήτη, η Τήνος αποκτά απευθείας ακτοπλοϊκή γραμμή με τη Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας την τουριστική ανάπτυξη και την προσβασιμότητα του νησιού 365 ημέρες τον χρόνο

Ηρακλειά: Μαρία Αναματερού στο Φεστιβάλ «Φάνης Γαβαλάς»

Στις 28 Αυγούστου, το φεστιβάλ «Φάνης Γαβαλάς» στην Ηρακλειά ζωντανεύει με τη μελωδική φωνή της Μαρίας Αναματερού υπό το ανοιχτό ουρανό του Αιγαίου.

Πάρος: Επιμνημόσυνη δέηση και αποκαλυπτήρια προτομής του Μεγάλου Ευεργέτη Φραγκίσκου Ι. Βελέντζα

Την Κυριακή 31 Αυγούστου, ο Δήμος Πάρου και η Κοινότητα Κώστου τιμούν τον Φραγκίσκο Ι. Βελέντζα με δέηση και αποκαλυπτήρια της προτομής του.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Ρωγμές στο ελληνικό τουριστικό θαύμα: Η Σαντορίνη χάνει έδαφος, η κλιματική κρίση πιέζει

Μετά τα 21,7 δισ. ευρώ που απέφερε ο τουρισμός το 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με υπερφόρτωση υποδομών, λειψυδρία, στεγαστικό χάος και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.