Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΕλλάδα: Οταν γίνεται είδηση (ο πρώην πρωθυπουργός στην... ουρά) το αυτονόητο

Ελλάδα: Οταν γίνεται είδηση (ο πρώην πρωθυπουργός στην… ουρά) το αυτονόητο

|

Η φωτογραφία του Κώστα Σημίτη καθώς περιμένει στον Ευαγγελισμό να εμβολιαστεί έγινε viral – Διαβάστε μερικές αντιδράσεις

Για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σιμίτη, όταν ήταν ένοικος στο Μέγαρο Μαξίμου γράφτηκαν ουκ ολίγα για την πολιτική του. Κανείς όμως δεν είπε ποτέ κάτι για την εν γένει παρουσία του… Τις περισσότερες φορές κινήθηκε στο παρασκήνιο και δεν έδωσε τροφή για σχόλια. Οπότε γιατί έγινε Viral η φωτογραφία που δημοσίευσε το iefimerida και δείχνει τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη να περιμένει υπομονετικά την σειρά του για να εμβολιαστεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός;

Δεν είναι μόνο ότι ο κ. Σημίτης δεν έκανε επικοινωνιακή φασαρία με τον εμβολιασμό του. Είναι και ότι από τη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόπος ζωής και η αντίληψη των πραγμάτων από τον πρώην Πρωθυπουργό.

Που σεμνός, περιμένει να έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί και αναμένει μαζί με όλους τους υπόλοιπους σε έναν διάδρομο του νοσοκομείου. Φορά φυσικά τη μάσκα του και όπως φαίνεται από τη φωτό, διατηρεί τον γνωστό ενδυματολογικό του κώδικα. Με την γνωστή καμπαρντίνα, αλλά χωρίς γραβάτα λόγω μη επίσημης περίστασης.

Διαβάστε σχόλια αναγνωστών…

«Κώστας Σημίτης στην σειρά του όπως όλοι οι πολίτες, χωρίς σόου. Χωρίς την τσάμπα μαγκιά κάποιου βουλευτή της ΝΔ που έδινε λέει ρεπορτάζ σε δημοσιογράφο σε λόμπι ξενοδοχείου. Το μόνο που μας έχει μείνει πια για την συνοχή είναι η στάση του καθενός μας απέναντι στους άλλους».

«Ναι ρε παιδιά, υπάρχει και αυτή η αθόρυβη Ελλάδα που δεν κραυγάζει, δεν βγάζει αφρούς, δεν εχθροπαθεί, περιμένει υπομονετικά στην σειρά της έχοντας μάλιστα χτίσει πιο πριν -το ίδιο αθόρυβα- σύγχρονους Παρθενώνες! Γιατί αυτήν την αξία έχουν: Η ένταξη της χώρας στην ζώνη του ευρώ, οι πλατιές λεωφόροι, οι μεγάλες γέφυρες, οι Ολυμπιακοί αγώνες και τόσα άλλα! Το ίδιο απλά, ανεπιτήδευτα και αθόρυβα, όπως στην φωτογραφία!»

«Ναι, θεωρείται θεσμικά “αυτονόητο”, αυτό που απεικονίζεται στην εικόνα. Ένας πρώην Πρωθυπουργός αναμένει καρτερικά τη σειρά του ν εμβολιαστεί. Αυτονόητο, για την, εν ενεργεία Καγκελάριο της Γερμανίας και τους ηγέτες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Πόσο όμως “αυτονόητο” για τη χώρα που θεωρείται “αδιανόητο” για τον εκδότη της Κέρκυρας ή τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης ή το ΓΓ του τάδε υπουργείου ή ακόμα και για τον Γκρούεζα του ” Εγώ είμαι το κόμμα, κ. υπουργέ”. Ναι, είναι “αυτονόητο” για τους λίγους που έχουν ως πολιτική επιδίωξη (αλήθεια, πόσο επαναστατική), τον στοιχειώδη πολιτικοκοινωνικό ορθολογισμό”.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα thetoc.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο Χρήστος Σβάρνας πρώτη μεταγραφή του Πανναξιακού ΑΟΚ

Ο 31χρονος power forward, με εμπειρία σε Προμηθέα, Ραφήνα και Πεύκη, ενισχύει τη ρακέτα της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, τι ανέφερε για τους νησιώτες

Από μηδενικό φόρο στους νέους έως 25 ετών και καταργήσεις ΕΝΦΙΑ στα χωριά, μέχρι μείωση ΦΠΑ 30% στα ακριτικά νησιά – Αναλυτικά οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.

Διάκριση για τη Μαρία Δ. Πρασίνου από τη Δονούσα στο Συνέδριο ORCA 2025

Η νέα ερευνήτρια απέσπασε το Βραβείο Νεανίδων Επιστήμονα ORCA Nathan Cochrane στο Leeds.

«Ευγνωμοσύνη»: Έκθεση γλυπτικής & ζωγραφικής στο Κάστρο της Νάξου

Ο Νίκος Κανάκης και η Χρύσα Δημητροκάλλη παρουσιάζουν έργα με άξονα τον άνθρωπο, τη φύση και τις αξίες της ζωής.

Κατερίνα Μουστάκη: «Δεν αξίζουν αυτά τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε σάπια κοντέινερ»

Σκληρή τοποθέτηση της Κατερίνας Μουστάκη για τις συνθήκες στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου και αιχμές κατά του Αντιδημάρχου Παιδείας Φώτη Μαυρομμάτη.

ΑΠΑΣ Νάξου: Όλα τα παιδιά στο κλειστό – Νέο ξεκίνημα για τις Ακαδημίες

Η ομάδα μπάσκετ της Νάξου γράφει ιστορία, προσφέροντας στις Ακαδημίες της αποκλειστική πρόσβαση στο κλειστό γήπεδο «Δ. Περιστεράκης».

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «χτυπούσε» τουριστικά καταλύματα, “κέρδη” άνω των 200.000 ευρώ (!!!)

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για κλοπές άνω των 200.000 ευρώ – Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες πολλά από τα κλοπιμαία.

Σαντορίνη: Διακοπή στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών

Η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7, τη Δευτέρα 8 Και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου σε αρκετές περιοχές του νησιού

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης: «Έρχεται η εβδομάδα του Φθινοπώρου που το νησί πάλλεται στον ρυθμό της αγάπης»

Από τις 4 έως τις 12 Οκτωβρίου το νησί της Σαντορίνης ζει ξανά τη μεγάλη γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.