Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναΕλλάδα: Δέκα τρόποι για να διατηρήσουμε τα κιλά του καλοκαιριού

Ελλάδα: Δέκα τρόποι για να διατηρήσουμε τα κιλά του καλοκαιριού

|

Ποιος είπε ότι πρέπει να χάνεις τα κιλά του καλοκαιριού; Τώρα, η νέα μέθοδος που όχι μόνο τα συντηρείας με άνεση αλλά μπορείς και να τα αυξήσεις γιατί όπως είναι γνωστό κανείς δεν κάνει διάκριση στο φαγητό. Ούτε ο καλός θεούλης 

Η επιστροφή στη δουλειά μετά την καλοκαιρινή άδεια αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να επιδείξετε στους συναδέλφους σας το μαύρισμα αλλά και τα παραπανίσια κιλά τα οποία καταφέρατε με κόπο να αποκτήσετε.

Η επαναφορά όμως στην καθημερινή ρουτίνα καθώς και η μελαγχολία που προκαλεί το τέλος των διακοπών δημιουργούν τον κίνδυνο της απώλειας του βάρους που αποκτήσατε όσο παραθερίζατε. Το «Κουλούρι» συγκέντρωσε για εσάς 10 γρήγορους και κυρίως εύκολους τρόπους, ώστε να διατηρήσετε με άνεση τα παραπανίσια κιλά.

  • Η μπύρα και τα ξηροκάρπια δεν είναι απαραίτητο να περιοριστούν στο beach bar και στην ξαπλώστρα. Είναι μια καλή συνήθεια που μπορεί κάλλιστα να εφαρμοστεί και στη δουλειά.
  • Αντικαταστήστε τα μικρά και συχνά γεύματα με μεγάλα και συχνά γεύματα
  • Έρευνες έχουν δείξει πως τα μπέργκερ που τρώγονται μετά τις 11 το βράδυ είναι πολύ πιο νόστιμα από αυτά που καταναλώνονται νωρίτερα.
  • Συγυρίστε όσο πιο συχνά μπορείτε το σπίτι σας, πάντα κάπου θα βρεθεί ένα κουπόνι Pizza Fan.
  • Οι τύψεις που νιώθει κάποιος όταν παραγγέλνει ένα πιτόγυρο είναι ίδιες σε ένταση και διάρκεια με τις τύψεις που παρατηρούνται όταν παραγγέλνει δυο πιτόγυρα, μια πατάτες μια τζατζίκι και αναψυκτικό. Τα συμπεράσματα, δικά σας.
  • Τα παγωτά είναι εξίσου νόστιμα και τον χειμώνα. Η Ελλάδα μάλιστα υστερεί στην κατά κεφαλήν κατανάλωση παγωτού σε σχέση με τους βορειοευρωπαίους εταίρους μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να μετράνε αυτοί οι λαοί περισσότερα παγωτά από εμάς.

2014-01-Ice-Cream-In-a-Bowl-Cool-Wallpapers

  • Δώστε λίγη περισσότερη ζωντάνια στο φρουτογεύμα σας. Κόψτε λίγο μήλο ή ανανά και σερβίρετέ το σε ποτήρι με 2 κουταλίες ζάχαρη και 200 ml ρούμι.
  • Μεταφέρετε τις συνήθειες των διακοπών και στην καθημερινότητά σας. Αν δεν σηκωνόσασταν τότε από μια καρέκλα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να σηκώνεστε ούτε τώρα.
  • Οι πατάτες τηγανητές και το τζατζίκι έχουν το ίδιο ωραία γεύση και χωρίς άμμο μέσα.
  • H θάλασσα ανοίγει την όρεξη. Κολλήστε με ταινία ένα κοχύλι στο αυτί σας και τρέξτε στην πιο κοντινή ταβέρνα. Θα εκπλαγείτε με το πόσα περισσότερα πιάτα μπορείτε να παραγγείλετε.

Έρευνες έδειξαν πως άνθρωποι οι οποίοι πήραν από 2 μέχρι και 5 κιλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατόρθωσαν ακολουθώντας τις συμβουλές του «Κουλουριού» όχι μόνο τα τα διατηρήσουν, αλλά να αποκτήσουν ακόμη περισσότερα, δηλώνοντας από τώρα έτοιμοι για τις επόμενες διακοπές τους.

Το «Κουλούρι» ερευνά ήδη τρόπους ώστε τα παραπανίσια κιλά του καλοκαιριού να μπορέσουν να αυξηθούν ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου και θα επανέλθει μόλις επαληθεύσει τα απαιτητικά πειράματα στα οποία υποβάλλει τους συντάκτες του.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Δωδεκάνησα – Ρόδος: Ισχυρός Σεισμός 5.8 R τα ξημερώματα

Εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Ρόδου - Αισθητός και σε πολλές περιοχές της Τουρκίας, αλλά και στην Κρήτη - «Δεν θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην επιφάνεια, δεν θα υπάρξει τσουνάμι», δήλωσε ο Λέκκας

Βρούτσης: “Θα περιμένω Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στο γραφείο μου έως τις 3 το μεσημέρι”

Βρούτσης για τη συνάντηση με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Θα τους περιμένω ως τις 15:00, αν δεν έρθουν θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα

Αθλητικά έργα στη Νάξο: Σε τροχιά υλοποίησης αναβαθμίσεις ύψους 4,2 εκατ. ευρώ

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πολυκρέτης παρουσιάζει τις παρεμβάσεις για ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές που αναβαθμίζουν την αθλητική ζωή του νησιού

Νάξος: Εξειδικευμένοι γιατροί στο “Naxos Medical”, το πρόγραμμα του Ιουνίου (πίνακας)

Το Naxos Medical ανακοινώνει τις ημερομηνίες επισκέψεων από κορυφαίους ειδικούς για τον Ιούνιο – Πρόληψη, φροντίδα και υγεία χωρίς μετακινήσεις

Basket League: Αναβάλλεται ο 3ος τελικός του πρωταθλήματος

Οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ καλούνται στο υπουργείο Αθλητισμού την Τετάρτη για δεσμεύσεις ότι θα μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση – «Σε διαφορετική περίπτωση, το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά».

Στη Νάξο το νέο ερευνητικό έργο του ΕΜΠ για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων

Με τη χρηματοδότηση του Horizon και σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ξεκινά πιλοτική εφαρμογή τεχνολογιών για την ενίσχυση της υδατικής επάρκειας

Γ. Πολυχρονάκος: “Να βγάλουμε τους νησιωτικούς δήμους από το σημερινό αδιέξοδο”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσίασε προτάσεις και δεσμεύσεις για την αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή ανάπτυξη

Κ. Μονογυιού: 40.000.000 € για την αποπληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου – Ουσιαστική στήριξη στους νησιώτες μας

Κατά το έτος 2024, καταβλήθηκε συνολικά το ποσό των 68.000.000 ευρώ για όλες τις μορφές του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στη Σαντορίνη: Τρία σχολεία στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Ο Δήμος Θήρας επενδύει σε σύγχρονες εκπαιδευτικές συνθήκες με έργα συντήρησης, αναβάθμισης και συνεργασία με την κεντρική πολιτεία

Ν. Πιτταράς: «Η βιωσιμότητα της Νάξου περνά από τη συνεργασία τουρισμού και πρωτογενή τομέα» (video)

Ο ιδιοκτήτης του Τυροκομείου Πιτταράς συγκίνησε με την αυθεντική του παρέμβαση στη 1η Συνάντηση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Νάξου

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Αεροδρόμιο: Πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αεροδιακομιδή με τα νέα φορητά φώτα

Ένα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού, το νησί απέκτησε ξανά τη δυνατότητα νυχτερινής αερομεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα AW-109

«Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδά για τα νησιά και τη νοσταλγία (video)

Μια νέα νησιώτικη μελωδία-ύμνος από τον μετρ του Αιγαίου, με τη συμμετοχή της οικογένειας Κονιτοπούλου (video)

Νάξος: Δυναμική παρέμβαση εργαζομένων και αναβολή της συζήτησης για απαγόρευση οικοδομικών εργασιών το καλοκαίρι

Μετά από κινητοποίηση της Επιτροπής Εργαζομένων στις Κατασκευές, η Δημοτική Αρχή Νάξου υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο