Ο ουζομεζές της Νάξου που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα
Ο Θανάσης Πρωτονοτάριος μαγειρεψε για λογαριασμό της εκπομπής ”Μένουμε Ελλάδα” τον ουζομεζέ τον ψαράδων ”το σαλατούρι” που φτιάχνετε από ένα είδος σαλαχιού.
Το ψάρι βράζετε με θάλασσα νερό και είναι ένας μεζές που σερβίρετε σχεδόν σε όλα τα εστιατόρια του νησιού.
Φυσικά το συνεργείο της ΝΕΡΙΤ τίμησε τον μεζέ του Ναξιώτη μάγειρα και η χειραψία στο τέλος του βίντεο δηλώνει την γευστική ικανοποίηση του δημοσιογράφου.
Δείτε το σχετικό βίντεο