Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΠαλιές κατηγορίεςΖΩΗΟνειρα ακόμη και για διεθνή διοργάνωση

Ονειρα ακόμη και για διεθνή διοργάνωση

|

Στην ημερήσια έκδοση της εφημερίδας “Κυκλαδική” μιλούν οι Πάππος (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων), Μανδηλαράς (Πανναξιακός), Σιδερής (Ναξιακός) και Βρούτση (Φιλώτι) για τα “Δήλεια 2015” 

Η 5η έκδοση των «Δήλειων 2015» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη παρουσία 350 αθλητών και με πολύ υψηλές επιδόσεις – Πάππας «Σκεφτόμαστε ακόμη και διεθνείς συμμετοχές – Μανδηλαράς « πολύ υψηλό επίπεδο στους αγώνες και για την ομάδα του Πανναξιακού» – Σιδερής «κατεβήκαμε με πολλά νέα παιδιά ως Ναξιακός και είχαμε καλές παρουσίες» – Βρούτση «Για τα δεδομένα των προπονήσεων και την απουσία γηπέδου πήγαμε πολύ καλά»

Δήλεια Καβαλιέρου

Τα «Δήλεια» εξελίσσονται… Χρόνο με το χρόνο αφήνουν πίσω τους τα εμβρυακά βήματα και μεγαλώνουν. Το ξεκίνημα πριν από πέντε χρόνια με τα ελάχιστα σωματεία και τους αθλητές μετρημένους στα δάκτυλα αποτελούν παρελθόν. Τώρα, τα «Δήλεια» στη Μύκονο συγκεντρώνουν τουλάχιστον όλα τα σωματεία από τις Κυκλάδες, αρκετά από την Αθήνα (π.χ. Πανελλήνιος, ο Α.Ο. Φιλοθέης και ο ΓΑΣ Χολαργού) οι αθλητές ξεπέρασαν τους 300 και αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ο στίβος, ο κλασσικός αθλητισμός όχι μόνο έχει παρών αλλά το κυριότερο έχει μέλλον από τη στιγμή που μιλάμε για συμμετοχές παιδιών που είναι έως 14 ετών… Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυκόνου υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου ενώ το παρών έδωσαν παιδιά και από Φολέγανδρο και Σύρο όπου δεν υπάρχουν σωματεία αλλά η ισχυρή θέληση για το κάτι παραπάνω… Οι αγώνες έγιναν υπό βροχή (στο δεύτερο μέρος), σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, κάτι που φαίνεται μέσα από τους πίνακες των αποτελεσμάτων και ο συναγωνισμός ήταν έντονος και με τους αθλητές να έχουν την παρότρυνση του ενθουσιώδες κοινού.

dhleia-mhleikh-omada-stivou

Σούπερ νίκη

Και όπως ήταν λογικό τα τρία σωματεία της Νάξου (Πανναξιακός, Ναξιακός και ΑΜΣ Φιλώτι) έδωσαν το παρών, είχαν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία και οι αθλητές μας πήγαν από καλά έως πολύ καλά… Σημαντική στιγμή των αγώνων, η νίκη της ομάδας του Πανναξιακού Παγκορασίδων Β στη σκυταλοδρομία 4 χ 60 (Καβαλιέρου, Μαρκέτου, Γκορνάτι και Λιβάνιου) όπου για πρώτη φορά κυκλαδίτικη ομάδα κερδίζει σε κόντρα με αντίστοιχες ομάδες των Αθηνών. Κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από όλους τους παρευρισκόμενους και κυρίως τους προπονητές… Να σημειώσουμε εδώ ότι η Μαρία Μάλλη του Πανναξιακού ήταν από τις άτυχες των αγώνων γιατί την τσίμπησε μέλισσα στη διάρκεια αγωνίσματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, όμως δεν χρειάστηκε να παραμείνει για περισσότερο από μία ώρα και επέστρεψε κανονικά στο στάδιο χωρίς όμως να πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Πάππας (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων)

Πως όμως είδαν τους αγώνες οι βασικοί πρωταγωνιστές; Ο Δημήτρης Πάππας, πρόεδρος της ΕΑΣ Σέγας Κυκλάδων σημείωσε ότι « πολύ καλό των επίπεδο των αγώνων παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφήνουμε οριστικά τα μοναχικά βήματα που ακολούθησαν οι άνθρωποι του στίβου και πλέον έχουμε στο πλευρό μας τη Πολιτεία (ΣΕΓΑΣ), τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμου Μυκόνου και ευχαριστούμε αυτές τους ανθρώπους που είναι κοντά μας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερα σωματεία από την Αθήνα και την ηπειρωτική Ελλάδα θέλουν να έρθουν και αυτό δίνει κίνητρο και στις δικές μας ομάδες να είναι περισσότερο ανταγωνιστικές βλέποντας πως είναι να είναι απέναντι σε αθλητές άλλων σωματείων και το ευχάριστο είναι ότι συνεχώς έχουμε νέα σωματεία στις Κυκλάδες, όπως από τη Πάρο, τη Σαντορίνη, την Τήνο. Αυτό που χρειάζεται είναι η διάθεση και στη συνέχεια θα έρθουν οι υποδομές. Με πληγώνει η απουσία σωματείων από τη Σύρο, τη πρωτεύουσα του Νομού, όταν βλέπω ότι δημιουργείται σωματείο στη Φολέγανδρο των 700 κατοίκων και δεν έχει η Σύρος. Ναι σκεφτόμαστε το άνοιγμα στο εξωτερικό και ψάχνουμε τον τρόπο για να το υλοποιήσουμε αυτό το πρότζεκτ..»

«Δήλεια 2015»Μ

ανδηλαράς (Πανναξιακός)

Και περνάμε στους προπονητές των τριών σωματείων της Νάξου. Ο Δημήτρης Μανδηλαράς μας δήλωσε ότι « το επίπεδο των αγώνων ήταν πάρα πολύ υψηλό. Ως σύλλογο είχαμε σημαντικές επιτυχίες με 12 μετάλλια, εκ των οποίων τα έξι χρυσά και από τρία ασημένια και χάλκινα. Κυρίως η επιτυχία των κοριτσιών στην σκυταλοδρομία νομίζω ότι αξίζει να αναφερθεί. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά τα κορίτσια δεν κάνουν μαζί προπόνηση, καθότι τα μισά στη Μήλο και στα άλλα μισά στη Νάξο. Όμως, πήγαν πολύ καλά, όπως και η Χουζούρη και η Γκορνάντι σε ατομικό επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος και αυτό που φάνηκε είναι υπάρχει μέλλον στις Κυκλάδες σε επίπεδο κλασσικού αθλητισμού. Η φιλοξενία ήταν άψογη όπως κάθε φορά και ελπίζουμε ότι θα έχουμε κι άλλους αγώνες στο μέλλον ώστε τα παιδιά να έχουν αυτή την επαφή που τόσο αναζητούν σε επίπεδο διοργανώσεων. Υπάρχει η σκέψη για αγώνες το επόμενο Σάββατο στη Πάρο, σε ενδοκυκλαδικό επίπεδο θα δούμε όμως λόγω δρομολογίων τι θα γίνει»

Σιδερής (Ναξιακός)

Από τη πλευρά του ο Ναξιακός έκανε αυτό που κάνει καλύτερα από κάθε άλλο. Κατέβασε την πιο νεανική ομάδα (μ.ο. 10 ετών) και οι αθλητές – τριες του Πέτρου Σιδερή είχαν τις πρώτες τους παραστάσεις. Και ο απολογισμός όχι κι άσχημος ε; Δώδεκα μετάλλια, ένα εκ των οποίων χρυσό (Μαθιάσος) και πολύ καλή παρουσία από τα παιδιά, αρκετά εκ των οποίων είχαν για πρώτη φορά αγωνιστική παρουσία. Και όπως τονίζει ο Πέτρος Σιδερής « κατεβάσαμε μία άκρως νεανική ομάδα κι αυτό γιατί θέλαμε να δώσουμε όσο γίνεται περισσότερες παραστάσεις στα παιδιά από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει θέμα βαθμολογίας. Έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, μπήκαν στο κλίμα των αγώνων συναγωνιζόμενα παιδιά από την Αθήνα και έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια απέναντί τους. Θέλουμε να έχουμε όσο γίνεται περισσότερους αγώνες καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να υπάρχει το κίνητρο παρουσίας των παιδιών στο γήπεδο. Το επίπεδο όπως αναφέρθηκε ήταν υψηλό, είχαμε πολλά ρεκόρ είτε ατομικά είτε και αγώνων και ο πήχης κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και ψηλότερα. Και δείξαμε ότι μπορούμε ως Κυκλάδες να διοργανώσουμε υψηλού επιπέδου αγώνες που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους αντίστοιχους σε επίπεδο Αθήνας».

Δήλεια

Βρούτση (ΑΜΣ Φιλώτι)

Και τέλος έχουμε την Κατερίνα Βρούτση, την προπονήτρια του τμήματος στίβου του ΑΜΣ Φιλωτίου, ενός τμήματος που καταβάλει τεράστια προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικό μη έχοντας τα…βασικά: γήπεδο και υλικοτεχνική υποδομή. Πήγαν έξι παιδιά στη Μύκονο, γύρισαν με ένα ασημένιο μετάλλιο (Δεμενόπουλος) και γενικά έμοιαζαν ικανοποιημένα από την εμπειρία τους «με βάση τη προετοιμασία που έχουμε κάνει αυτό το διάστημα με τη μία φορά προπόνηση την εβδομάδα νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να αισθανθώ τίποτα λιγότερο από ικανοποίηση. Εχουμε 40 παιδιά από 5 έως 16 ετών, η πλειοψηφία τους είναι από το Φιλώτι και έχουν διάθεση να αθληθούν. Όμως, προπονούμαστε στο ξερό γήπεδο του χωριού και παρά τις υποσχέσεις που έχουν πάρει κατά καιρούς από τους αρμόδιους φορείς, δύσκολα νομίζω ότι θα γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον. Υπάρχει η σκέψη για προπόνηση στη Χώρα, στο ΔΑΚ μία φορά την εβδομάδα ώστε να υπάρχει το κίνητρο για τα παιδιά. Χωρίς γήπεδο δύσκολα θα μπορέσουν να κρατηθούν στο χώρο. Και είναι κρίμα γιατί έχουμε πολλά ταλαντούχα παιδιά που θα μπορούσαν υπό κανονικές συνθήκες να κάνουν θαύματα»

Αποτελέσματα αγώνων Δήλεια 2015

  ΥΨΟΣ  ΠΚ Β        

1

ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

1,45

2

ΔΟΥΒΑΛΗ ΜΕΛΙΝΑ   ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

1,35

3

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

1,3

 

  Ύψος ΠΠ Β΄      
1. Προβατάς  Κων/νος ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 1.30
2. Νασκιντασβίλι Θέμης ΑΟ ΠΑΡΟΥ 1.25

 

  ΣΦΑΙΡΑ ΠΚ Α          

1

ΜΑΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ       ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 8.90

2

ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 6.76

3

ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΠΑΓΩΝΑ       ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 6.10

 

  ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΚ Β    

1

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

8,29

2

ΒΡΕΤΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΝΑΞΙΑΚΟΣ

7,71

3

ΒΙΔΙ ΓΑΒΡΙΕΛΑ   ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

6,25

 

  ΣΦΑΙΡΑ  ΠΠ Α               

1

ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ     ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

13,48

2

ΒΙΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       ΑΟ ΠΑΡΟΥ

9,59

3

ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ       ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΗΝΟΥ

9,11

                 

 

  ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ   ΠΠ Β        

1

ΚΑΡΟΥΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΗΡΑΣ  

10,67

2

ΦΑΡΚΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΞΙΑΚΟΣ  

9,35

3

ΓΚΙΝΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ   ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ  

8,93

             

 

    ΜΠΑΛΑΚΙ ΜΙΝΙ   ΠΚ                 

1

ΧΑΛΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ     ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ

39,8

2

ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ     ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΗΝΟΥ

37,83

3

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

35,72

6

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ       ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

29,3

 

  ΜΠΑΛΑΚΙ ΜΙΝΙ   ΠΚ             

1

ΤΖΩΡΤΖΗ ΧΡΥΣΑ       ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

30,34

2

ΤΣΕΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ       ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΗΝΟΥ

26,1

3

ΣΕΡΓΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ

21,16

                   

 

Μήκος  ΠΠΑ΄        
1. Χαβάκης Γιώργος   ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 5.25
2. Βασιλάκος Μανώλης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 4.85
3. Αντωνακάκης Κων/νος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 4.83
           

 

  ΜΗΚΟΣ ΠΚ Β          

1

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4,98

2

ΡΕΣΚΑ ΤΖΕΝΗ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ

4,19

3

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΑΝΘΗ       ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

3,99

                 

 

  ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΚ          

1

ΣΕΛΙΜΑΙ ΗΡΑ   ΑΟ ΠΑΡΟΥ  

3,74

2

ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑΞΙΑΚΟΣ  

3,67

3

ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΝΑΞΙΑΚΟΣ  

3,25

5

ΔΕΣΠΟΤΙΔΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ  

3,03

 

  ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΠ             

1

ΓΚΟΡΝΑΤΙ ΜΑΡΚΟΣ       ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 4.50

2

ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 4.00

3

ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ     ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 3.76  
                       

 

  ΜΗΚΟΣ  ΠΚ Α        

1

ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑ  ΑΛΙΝΑ ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

4,67

2

ΔΑΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ   ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4,58

3

ΚΛΗΜΑΘΙΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

4,29

 

  ΜΗΚΟΣ  ΠΠ Β              

1

ΜΑΘΙΑΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ

5,22

 

2

ΓΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ       ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

5,04

 

3

ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣ       ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

4,67

 
  600Μ  ΠΚ Β           

1

ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1.55.03

2

ΧΑΝΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ       ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 1.55.59

3

ΧΑΜΠΙΔΗ ΕΡΑΤΩ       ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1.59.60

4

ΚΡΑΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ       ΦΙΛΩΤΙ   2.02.73

7

ΧΑΡΙΤΟΥ ΑΝΝΑ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ 2.07.63
                                 

 

  600Μ  ΠΠ Β             

1

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ     ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 1.41.35

2

ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ     ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1.55.58

3

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ     ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΗΡΑΣ 1.58.60

4

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ     ΝΑΞΙΑΚΟΣ 1.59.40

6

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΤΟΡΑΣ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 2.04.93

9

ΚΡΑΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       ΦΙΛΩΤΙ   2.08.66
                 

 

  600Μ  ΜΙΝΙ ΠΠ              

1

ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       ΑΟ ΠΑΡΟΥ 2.05.03

2

ΤΑΦΑΝΗΣ ΣΕΦΙΕΝ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ 2.09.21

3

ΦΥΤΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ       ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΗΡΑΣ 2.11.03
                       

 

  600Μ ΠΚ ΜΙΝΙ               

1

ΜΠΛΕΤΣΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ     ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 2’02»38  

2

ΣΟΡΟΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ     ΝΑΞΙΑΚΟΣ 2’05»84  

3

ΚΟΥΚΑ ΝΙΚΟΛ       ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 2’13»72

4

ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 2’15»72  

5

ΔΗΜΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ 2’17»38
                     

 

  150Μ  ΠΚ Β               

1

ΘΑΝΑΣΗ ΕΛΕΝΗ       ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 21.74

2

ΔΕΛΜΠΡΑ ΠΑΟΛΑ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ 22.19

3

ΙΣΡΑΕΛΙΑΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ     ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 22.30  

4

ΜΑΡΚΕΤΟΥ ΝΕΦΕΛΗ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 22.60  
                       

 

  150Μ  ΠΠ Β             

1

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 19.24

2

ΤΟΜΑΡΑΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 19.72

3

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ     ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 20.17
               

 

150 M ΠΠ Α΄   2015 ΔΗΛΕΙΑ        
1. Πιπέρας Κωνσταντίνος ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 19.65
2. Καραματσίκος Ιωάννης ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 20.07
3. Βήχος Μιχάλης   ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 20.08
5. Κεφαλάς Ιωάννης   ΝΑΞΙΑΚΟΣ   20.30
7. Χανιώτης Δημήτρης   ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 21.96

 

150 M ΠΚ Α΄           
1. Παλαιολόγου Αλεξάνδρα   ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 20.98
2. Τουλούπη Εμμανουέλα   ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 21.64
3. Σκολαρίκου Αγγελική   ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 21.78
8. Κόντε Αλεξάνδρα     ΝΑΞΙΑΚΟΣ   24.29

 

  100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΠ Α      

1

ΦΑΚΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 15»71

2

ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   ΑΟ ΠΑΡΟΥ 17»03

 

  60Μ  ΠΠ Β        

1

ΚΟΙΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  

7,81

2

ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  

8,12

3

ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ   ΝΑΞΙΑΚΟΣ  

8,14

               

 

  80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΚ Α        

1

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΙΤΑ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 13»51

2

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΝΑ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 13»59

3

ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗ ΕΛΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 15»48
             

 

50 M ΠΠ Μινι        
1. Παφίλης Σπύρος   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 7.78
2. Δεμενεόπουλος Κων. ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 7.85
3. Πυλαρινός Κων.   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 7.87
7. Γιαννακόπουλος Κων. ΝΑΞΙΑΚΟΣ   8.29
14. Βασιλάκης Αποστόλης ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 8.82
15. Παντελαίος Αλέξανδρος ΝΑΞΙΑΚΟΣ   8.92
21. Μανιός Άγγελος   ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 9.54

 

50 Μ ΜΙΝΙ ΠΚ   2015 ΔΗΛΕΙΑ          
1. Χουζούρη Χριστίνα   ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 7.74 (+2,6)
2. Βοκοτοπούλου Αναστ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 7.78 (+1,4)
3. Τουρλάκη Πηνελόπη ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 7.96 (+1,2)
7. Μαθιάσου Μυρτώ   ΝΑΞΙΑΚΟΣ   8.43  
7. Φραγκουλοπούλου Κ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 8.43  
9. Ψαρά Κατερίνα   ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 8.53  
13. Μαθιάσου Χριστίνα   ΝΑΞΙΑΚΟΣ   8.68  
20. Βερνίκου Στέλλα   ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 9.21  
                 

 

  60Μ  ΠΠ Β        

1

ΚΟΙΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  

7,81

2

ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  

8,12

3

ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ   ΝΑΞΙΑΚΟΣ  

8,14

               

 

  60Μ  ΠΚ Β           

1

ΓΚΟΡΝΑΤΙ ΣΙΜΟΝΑ       ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 8»61

2

ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ     ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 8»69

3

ΚΑΡΟΥΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ     ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΗΡΑΣ 8»92

8

ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 9»44

13

ΖΕΥΓΩΛΗ ΜΑΡΙΑ       ΝΑΞΙΑΚΟΣ 9»79

16

ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ     ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 10»04
                 

 

1.000 M ΠΚ Α΄         
1. Προβατά Παναγιώτα ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 3.20.15
2. Θεοφυλλίδου Ρέα   ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3.23.39
3. Φετζιάν Φοίβη   ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3.24.67

 

1.000 Μ  ΠΠ Α΄  2015 ΔΗΛΕΙΑ          
1. Λυκουργιώτης Γεώργιος-Αλεξ.   ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 3.05.51
2. Ταζάρτες Ιάσωνας     ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 3.08.34
3. Κωνσταντάρας Μανώλης   ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 3.12.33

 

4 X  60 ΠΠΒ΄     
1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.   30.43
2. ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ   32.05
3. ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΘΗΡΑΣ   33.30
4. ΝΑΞΙΑΚΟΣ 2003   34.00
5. ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ   34.74
6. ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ   35.25
7. ΑΟ ΠΑΡΟΥ   41.49

 

  4 X 60 ΠK Β ΄

1

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ   33.85

2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ   34.44

3

ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ   34.69

4

ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ   35.07

5

ΝΑΞΙΑΚΟΣ     37.09

6

ΑΟ ΠΑΡΟΥ   38.10

7

ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ   41.36

8

Ποσειδών Τήνου   41.50
 

 

Πηγή: Εφημερίδα “Κυκλαδική” (Kykladiki.gr) 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Blue Star Naxos: Επιστρέφει στην … κανονικότητα και αναχωρεί για Μικρές Κυκλάδες

Το Blue Star Naxos αναχωρεί κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής (27/01) για Παροναξία - Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό

Γ. Λεονταρίτης: “Απέκτησε φωτισμό το γήπεδο Σίφνου”

Αναβάθμιση γηπεδικών εγκαταστάσεων στη Σίφνο - Τι αναφέρει ο κος Λεονταρίτης

Γ. Βρούτσης: Από την Κυριακή ενεργοποιείται η γραμμή Νάξος (Αγία Αννα) – Πάρος (Πίσω Λιβάδι)”

Γ. Βρούτσης: “ Υπογράφτηκε και ξεκινάει άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση Νάξου - Πίσω Λιβάδι Πάρου για τους Νεφροπαθείς Πάρου-Αντιπάρου” - Ποιο πλοίο αναλαμβάνει

Νίκος Συρμαλένιος: «Δεν νοιώθετε καμιά ντροπή που ο Πρωθυπουργός σας έλεγε ψέματα;»

Τα ερωτήματα έθεσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας κατά τη συζήτηση επί της πρότασης  δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Σεμινάρια με επίκεντρο τον Πρωτογενή Τομέα

Ξεκινούν τον Φεβρουάριο τα ειδικά σεμινάρια για τους παραγωγούς του αγροδιατροφικού και πρωτογενούς τομέα - Διοργάνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στοίχημα – Euroleague: Ανετη νίκη για Ολυμπιακό απέναντι στην χωρίς Μπράουν Μακάμπι

Η απουσία του Μπράουν χαμηλώνει το ...ταβάνι της Μακάμπι - Η πρόταση της Foxbet.gr

Μ. Φραγκίσκος: «Απεραθίτικο Γεωλογικό Μουσείο», μια ανταπόδοση χρέους στη δασκάλα ΓΗ

Ο Μιχάλης Φραγκίσκος γράφει για το Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου και αποδίδει φόρο τιμής στον Μανώλη Γλέζο

Aπό τον Φεβρουάριο ξεκινούν οι Αμερικανοί τα ταξίδια στην Ευρώπη το 2023

Σύμφωνα με στοιχεία της Airlines Reporting, οι κρατήσεις Φεβρουαρίου από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη είναι αυξημένες κατά 23% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2022.

Πρέβελης: Στο δρόμο για την Μήλο και τον Πειραιά

Το επιβατικό πλοίο "Πρέβελης" ταξιδεύει προς Μήλο - Πειραιά - δεν μπόρεσε να πιάσει Κάσο

Ντροπή, βανδαλισμός σε ένα από τα ωραιότερα Graffiti

Για μία ακόμη φορά δείξαμε το πρόσωπό μας. Αγνωστοι (;) βανδάλισαν ένα από τα ωραιότερα σημεία της Νάξου, στην είσοδο της παλιάς πόλης

Springer Reisen: Επιστρέφει και φέτος στη Πάρο με απευθείας πτήση από τη Βιέννη

Ο Αυστριακός τουρ οπερέιτορ Springer Reisen έρχεται και φέτος στη Πάρο (και Νάξο) με απευθείας πτήσεις από τη Βιέννη - Από 27 Μαϊου έως τέλη Σεπτεμβρίου

ΕΑΣ Νάξου: Το γεύμα με τους δημοσιογράφους και ο γρίφος του “είμαι παρών” από τον Καπούνη

Το γεύμα ... εργασίας με τους δημοσιογράφους από τη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου στην Αθήνα - Που έγινε, ποιοι βρέθηκαν στο τραπέζι (photo)

Θάλασσες Αριστείας – ExcellenSeas: Θεσμός – με άρωμα Νάξου – οι υποτροφίες στους νέους των ακριτικών νησιών

Την παρουσίαση του προγράμματος υποτροφιών ExcellenSeas παρουσίασε η Α.Μ.Κ.Ε «Θάλασσες Αριστείας της Pastra Cretonaxiosa» - Ποιοι βρέθηκα στην εκδήλωση που έχει άρωμα Νάξου

ΕΛΜΕΠΑ: «Ζωντανεύει» ξανά μέσω 3D η «Σφίγγα των Ναξίων»

Το Εργαστήριο Σχεδιομελέτης Κατεργασιών και Αυτοματισμών του ΕΛΜΕΠΑ «ζωντανεύει» ξανά την «Σφίγγα των Ναξίων»

Εκτακτο: Στις 03:00 το πρωί η αναχώρηση του “Blue Star Naxos”

Διατηρείται το απαγορευτικο απόπλου πλοίων .... Στις 3 το πρωί της Πέμπτης (19/01) η αναχώρηση του "Blue Star Naxos" από τον Πειραιά

Τήνος: Καβοδέτες “παλεύουν” με το νοτιά για να δέσουν το “Blue Star Paros”

Καβοδέτες στο λιμάνι της Τήνου προσπαθούν να δέσουν το "Blue Star Paros" - Δείτε η μάχη που δίνουν με το νοτιά

Νάξος: Ο Δήμος προχωρεί σε κάλεσμα συμμετοχής στο Καρναβάλι 2023

Φεβρουάριος ο μήνας των Αποκριών και ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων προχωρεί σε κάλεσμα συμμετοχής στις διοργανώσεις του

Αυτόνομη λειτουργία ταμειακών μηχανών και POS τέλος εποχής…

Συνδέονται από αρχές Ιουνίου για online αποστολή των δεδομένων στην ΑΑΔΕ

Αλλαγή στο αυριανό (27/01) δρομολόγιο του “Blue Star Naxos” από Πειραιά

Λόγω καιρικών συνθηκών έχουμε τροποποίηση σε δρομολόγια της Blue Star Ferries