Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠαλιές κατηγορίεςΖΩΗΜανωλάς: η ώρα του γάμου έφτασε

Μανωλάς: η ώρα του γάμου έφτασε

|

Ο Ναξιώτης Κώστας Μανωλάς θα παντρευτεί την αγαπημένη του Νίκη καθότι έχουμε την αγγελία γάμου 

Ήταν η 21η Οκτωβρίου του 2012 όταν η εφημερίδα RealNews είχε δημοσιεύσει την είδηση ότι ο Κώστας Μανωλάς, τότε αμυντικός του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την 22χρονη Νίκη Πρεβεζάνου. Και όπως ανέφερε το κείμενο «ο άσος του Ολυμπιακού και το μοντέλο από τη Μεσσηνία, είναι πολύ ερωτευμένοι και λίαν συντόμως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Μάλιστα ο Κώστας δέχεται τα πειράγματα των φίλων του, καθώς έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Γαργαλιάνων… τόπος καταγωγής της νεαρής καλλονής. Οι επισκέψεις του είναι πάρα πολύ συχνές, όσο βέβαια του το επιτρέπουν και οι ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις. Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν τις προετοιμασίες του γάμου τους! Να τους ευχηθούμε «η ώρα η καλή»!»

Ο γάμος δεν έγινε τότε… Γίνεται όμως τώρα, Τρία χρόνια αργότερα και δη στη Νάξο αλλά στο Δημαρχείο του νησιού. Ο νεαρός Ναξιώτης αμυντικός πήρε την απόφαση να περάσει αρχικά την … πόρτα του Δημαρχείου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίκη Πρεβεζάνου και χθες Πέμπτη 25/06 είχαμε την αγγελία του μυστηρίου στην τοπική εφημερίδα «Κυκλαδική». Το πότε θα γίνει το …μυστήριο άγνωστο. Το αργότερο όμως έως τις αρχές Ιουλίου καθότι ο Μανωλάς θα πρέπει να φύγει για την Ιταλία όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «πρωτευουσιάνων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συν τοις άλλοις, οι φήμες λένε ότι η πανέμορφη σύντροφος του ποδοσφαιριστή, σύντομα θα φέρει στον κόσμο, τον καρπό του έρωτα τους. Και για να κλείσουμε τις όποιες πληροφορίες, ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι….


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φτάσαμε στη Σαντορίνη: Ένα τηλεοπτικό ταξίδι στα μυστικά του ηφαιστείου (video)

Ο Ζερόμ Καλούτα αποκαλύπτει τη βαθύτερη ψυχή του νησιού μέσα από φάβα, αμπέλια και... βρώσιμα λουλούδια

Η μουσική του Αιγαίου… φοριέται για καλό σκοπό!

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μελάνων και Εγγαριτών Νάξου

Φωτιά στον Άγιο Ρωμανό Τήνου, Άμεση η κινητοποίηση των δυνάμεων

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση – Δεν απειλήθηκαν κατοικίες

Νάξος – Γυμνάσιο Βίβλου: “Μελωδίες, συγκίνηση και γιορτινά χαμόγελα, η αυλαία της σχολικής χρονιάς έπεσε με αγάπη”

Το Γυμνάσιο Βίβλου αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά 2024-2025 με μια ζεστή γιορτή γεμάτη συναισθήματα, μουσική, απονομές και χρώμα παράδοσης

Νάξος – Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αρσενίου: Μια σχολική αυλή, τέσσερις Φλώροι και ένα μικρό θαύμα

Μαθητές, δάσκαλοι και εθελοντές ένωσαν δυνάμεις και έγραψαν μια αληθινή ιστορία αγάπης για την άγρια ζωή

Κυκλαδίτισσες: Η ιστορία των γυναικών του Αιγαίου ζωντανεύει (20/06) στη Σαντορίνη

Από την αρχαιότητα έως τον 19ο αιώνα, η γυναικεία εμπειρία γίνεται επίκεντρο στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας - Αύριο Παρασκευή 20 Ιουνίου τα εγκαίνια

Νιγηρία: Φοιτήτριες υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν φορούν σουτιέν (!!!)

Σάλος με το πανεπιστήμιο Ολαμπίσι Οναμπάνγιο — Μιλούν για παρωχημένο, σεξιστικό κανονισμό και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Κακαβιά στο λιμάνι της Γιάλης: Μια μέρα με τον Μιχάλη και τη Μαρία στην Αμοργό

Από την ψαριά στα νερά του Αιγαίου μέχρι το καΐκι και την κατσαρόλα: η καθημερινότητα των ψαράδων της Αιγιάλης, η σοφία της κακαβιάς και το νέο πρόσωπο των λιοντόψαρων.

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο Δήμαρχος Ανάφης: Στο τραπέζι οι ακτοπλοϊκές ανάγκες του νησιού

Ιάκωβος Ρούσσος, Βασίλης Κικίλιας και Μάρκος Καφούρος συζήτησαν για τη βελτίωση των συνδέσεων, την ίδρυση Λιμενικής Αρχής και την πύκνωση δρομολογίων προς Κυκλάδες.

Σύρος: Το Αιγαιοπελαγίτικο κόσμημα στην ελίτ των πολιτιστικών προορισμών της Ευρώπης

Διεθνής αναγνώριση για το νησί μέσα από το αφιέρωμα του «Travel and Tour World». Πάνω από 50 εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύρος – Πολιτισμός 2025», με τη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

Συνεχής Ενημέρωση: Μεγάλη Πυρκαγιά στην Ορεινή Νάξο, επίκεντρο τη Ράχη του Προφήτη Ηλία στη Μονή (video)

Εναέρια και επίγεια μέσα μάχονται με τις φλόγες στη ράχη της Μονής – Από όχημα που πήρε φωτιά η πιθανή αιτία της πυρκαγιάς (video)

Κόρωνος (Λυώνας) – Αντώνης Παπακωνσταντής: Έφυγε ξαφνικά, αλλά θα μείνει για πάντα δίπλα μας

Μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Γιώργου Κουφόπουλου για τον αγαπημένο φίλο, συνοδοιπόρο και πρώην πρόεδρο του συλλόγου

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κυνίδαρο

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Συνδρομή από υδροφόρες των ΟΤΑ για την κατάσβεση της δασικής πυρκαγιάς

“O Χαρχαλιάς”: Η νέα ταβέρνα στη Μέση Ποταμιά που μαγειρεύει με καρδιά και μνήμες

Στην πράσινη καρδιά της Νάξου, μια αυθεντική ταβέρνα σερβίρει γεύσεις που μυρίζουν πατρίδα, με σεβασμό στην τοπική παράδοση και ζεστή φιλοξενία που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Αθήνα – Σύνταγμα: Θρήνος για τον Ανδρέα Κυριακόπουλο

Η ανακοίνωση της ProSport για τον ξαφνικό θάνατο του εκλεκτού συνεργάτη – «Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο, καλό ταξίδι φίλε…»

Στέλλα Τσουνέλλη – Φουτάκογλου: Η τελευταία κεντήστρα της παράδοσης στη Χώρα της Νάξου

Από τη Μικρά Ασία στη Νάξο, η κυρία Στέλλα υφαίνει με βελόνα και νήμα τις μνήμες, τις ρίζες και την ψυχή ενός τόπου που δεν ξεχνά.

Europa Nostra: Διεθνής διάκριση για τον Πύργο “Κάμπονες 1615” στη Νάξο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ένα ζωντανό σύμβολο πολιτιστικής αναγέννησης και βιώσιμης αποκατάστασης από τις Κυκλάδες ανάμεσα στα κορυφαία παραδείγματα ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς για το 2025

Νάξος: Όταν τα σκουπίδια… μιλούν, μήνυμα με σακούλες σε ασυνείδητο οδηγό

Παρκάρισμα "καρφί" δίπλα στους κάδους και η πιο ευφάνταστη απάντηση των κατοίκων: δύο σακούλες σκουπιδιών στο καπό αυτοκινήτου. Νάξος, έχεις ταλέντο!

Νάξος: Μπήκαν τα θεμέλια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, ένα όραμα γίνεται πράξη

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη της ουσιαστικής αναβάθμισης της δημόσιας υγείας στη Νάξο, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί με ελπίδα και προσδοκία την πρόοδο του έργου.

Guardian: Η παραλία στο Καστράκι της Νάξου ανάμεσα στις τρεις καλύτερες της Ευρώπης για το 2025

Διπλή διάκριση για την Ελλάδα – Το Καστράκι Νάξου και η Φακίστρα Πηλίου ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για ήλιο, θάλασσα και αυθεντική απόλαυση