Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠαλιές κατηγορίεςΖΩΗΤο full moon party του Αλέξη

Το full moon party του Αλέξη

|

Μέσα από την εφημερίδα “Τα Νέα” παρέχονται οι απαραίτητες αποκαλύψεις για το πάρτι της 29ης Αυγούστου στο Σούνιο 

Ο καλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Παπαχρήστος περιγράφει στα “ΝΕΑ” το αυγουστιάτικο full moon πάρτυ που διοργάνσε η Μπέτυ Μπαζιάνα για χάρη του Αλέξη Τσίπρα στη βίλα του επιχειρηματία Κώστα Γιώτη, DHI-το αποτέλεσμα μετράει-στο Σούνιο.

Στο πάρτυ ήταν τουλάχιστο 60 καλεσμένοι ενώ ημίγυμνες συνιστώσες απολάμβαναν τις νυχτερινές βουτιές στην εντυπωσιακή πισίνα.

Ίσως να ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι του Αλέξη Τσίπρα το φετινό, καθώς τα μέτωπα που είχε να αντιμετωπίσει ήταν πολλά. Ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχανε την ευκαιρία για αποδράσεις στο Σούνιο, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά. 

«Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι, και είναι – παρά τον καύσωνα – η ώρα για έναν θερινό απολογισμό, θεωρώ πως είναι η ευκαιρία να προσθέσω κι εγώ το κατιτίς μου στο υπέροχο φετινό καλοκαίρι της οικογένειας του προέδρου Αλέξη.

Συνέβη λοιπόν, το Σάββατο 29 Αυγούστου και, αν και καθυστερημένα, μου φαίνεται πως αξίζει τον κόπο να το αναφέρω, για να καταδείξω απλώς και μόνο ότι το τέως πρωθυπουργικό ζεύγος Αλέξη-Μπέττυς είναι δυο άνθρωποι που δεν κρατούν για τον εαυτό τους τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής, αλλά επιδιώκουν να τις μοιράζονται.

Λοιπόν – γνωστός και μη εξαιρετέος πληροφοριοδότης με διαβεβαίωσε ότι το βράδυ εκείνο, το βράδυ της πανσελήνου του Αυγούστου, το αγαπημένο ζεύγος το πέρασε στο υπενοικιασμένο on the beach σπίτι του γνωστού εφοπλιστή στο Σούνιο, αλλά όχι κατά μόνας, δηλαδή tête-à-tête.

Όπως εγκύρως πληροφορήθηκα, το σπίτι που υπενοικιάστηκε τη ευγενή φροντίδι ενός κυρίου Γιώτη, γνωστού και κυρίου DHI «το αποτέλεσμα μετράει» (εις ό,τι αφορά το «δύσκολο» θέμα της πλήρωσης τριχών αποψιλωμένων κεφαλών), εκείνο το βράδυ «άνοιξε».

Η τέως δεύτερη πρώτη κυρία της χώρας (Πρώτη εκ των πραγμάτων είναι η αγαπητή μου κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου) αποφάσισε να καλέσει τους φίλους της, να απολαύσουν το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου συνοδεία house μουσικής. Για ένα full moon party, μια γνωστή αγαπημένη συνήθεια των αστών.

Η βραδιά κύλησε υπέροχα δίπλα στο κύμα, είχε ποτό και finger food (από catering φαντάζομαι), συζητησούλα με πολιτική σε ελαφρές δόσεις, γελάκια και αισιοδοξία.

Μου είπαν επίσης ότι το παρτάκι ήταν μια έκπληξη για τον πρόεδρο Αλέξη και το ότι το οργάνωσε η Μπέττυ για να τον ανεβάσει λίγο – μια και το τελευταίο διάστημα δείχνει όλο και πιο απόμακρος (γιατί άραγε;).

Μετείχαν περί τα 60 άτομα, όλοι φίλοι και μέλη της οικογένειας (αδερφοξάδερφα), ο απαραίτητος μπαρμπα-Αλέκος Φλαμπουράρης και φυσικά ο κύριος DHI «το αποτέλεσμα μετράει» Γιώτης. Πάντα τέτοια εύχομαι…»

Πηγή: Κουρδιστό Πορτοκάλι 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Λιμένας Σύμης Νεκτάριος Σαντορινιός»: Ένα λιμάνι παίρνει το όνομα ενός ανθρώπου που στάθηκε φάρος για τα νησιά

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σύμης να αποδώσει φόρο τιμής στον πρώην υπουργό, που υπηρέτησε με συνέπεια και όραμα τη νησιωτικότητα

Naxos Meat: Μια νέα επιχειρηματική σελίδα για τη Νάξο με στήριγμα την τοπική παραγωγή

Η οικογένεια Βασαλάκη επενδύει στον πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας το ντόπιο προϊόν με ποιότητα και όραμα

Αναζητώντας την αυθεντικότητα: Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί στρέφονται σε ήσυχα ελληνικά νησιά

Από τη Σαντορίνη στην Αίγινα και από τη Μύκονο στους Φούρνους – Τα στοιχεία της Ferryscanner για το 2025 δείχνουν στροφή των ξένων επισκεπτών σε αυθεντικούς και ανεξερεύνητους προορισμούς

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Προβάδισμα νίκης για τη Φλαμέγκο

Φλαμένγκο - Τσέλσι: Χορεύει… σάμπα τους Λονδρέζους στο 2.70!

Από την αποθέωση μέχρι την πτώση: Η ιστορία του Πας Γιάννινα

Ο Πας Γιάννινα είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ηπείρου. Ας εξερευνήσουμε τα σκαμπανεβάσματα της πορείας του από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.

Αντ. Χάλαρης: “Όχι άλλες φιέστες, Η Σαντορίνη ζητά λύσεις, όχι χειροκροτήματα”

Με αφορμή τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Χάλαρης καταγγέλλει την απουσία ουσιαστικής στήριξης των νησιών και τη σιωπή απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς

«Πάνω σε αυτή τη γη… αγκάθια»: Η ποίηση της Παρασκευής Ανεβλαβή αποκαλύπτεται στο “Καμπανέλλης

Η ποιητική συλλογή της νέας δημιουργού παρουσιάζεται την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, σε μια βραδιά γεμάτη λέξεις, εικόνες και συναίσθημα

Νάξος – Γιάννης Παπαδόπουλος: Επανεκλογή στο νέο Δ.Σ. της ΠΟΕΣΕ, ποια υπόσχεση δίνει

Ο Ναξιώτης επαγγελματίας, με 25 χρόνια προσφοράς στην εστίαση, αναλαμβάνει ξανά ρόλο ευθύνης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων

Πρόταση Ημέρας – Μαριέττα Γαλάνη: Το ωραιότερο φτιαστό του καλοκαιριού

Μέσα από τις αυθεντικές της συνταγές, η Μαριέττα Γαλάνη καταγράφει και ανανεώνει τη ναξιώτικη γεύση, ενώνoντας το χθες με το σήμερα στο πιάτο μας

Η καρδιά του μπάσκετ χτυπά στη Σύρο: Το Stoiximan AegeanBall Festival 2025 έρχεται με αστέρες, πάθος και Κυκλαδίτικο φως

Ένα τετραήμερο γιορτής για το μπάσκετ, την ψυχαγωγία και τη νησιωτική Ελλάδα – Από τον Arlauckas μέχρι τον Πετρούνια και από τον Παπανικολάου μέχρι τη Μπεκατώρου, η Σύρος φορά τα... αθλητικά της

Συνεχής Ενημέρωση: Μεγάλη Πυρκαγιά στην Ορεινή Νάξο, επίκεντρο τη Ράχη του Προφήτη Ηλία στη Μονή (video)

Εναέρια και επίγεια μέσα μάχονται με τις φλόγες στη ράχη της Μονής – Από όχημα που πήρε φωτιά η πιθανή αιτία της πυρκαγιάς (video)

Κόρωνος (Λυώνας) – Αντώνης Παπακωνσταντής: Έφυγε ξαφνικά, αλλά θα μείνει για πάντα δίπλα μας

Μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Γιώργου Κουφόπουλου για τον αγαπημένο φίλο, συνοδοιπόρο και πρώην πρόεδρο του συλλόγου

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κυνίδαρο

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Συνδρομή από υδροφόρες των ΟΤΑ για την κατάσβεση της δασικής πυρκαγιάς

“O Χαρχαλιάς”: Η νέα ταβέρνα στη Μέση Ποταμιά που μαγειρεύει με καρδιά και μνήμες

Στην πράσινη καρδιά της Νάξου, μια αυθεντική ταβέρνα σερβίρει γεύσεις που μυρίζουν πατρίδα, με σεβασμό στην τοπική παράδοση και ζεστή φιλοξενία που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Στέλλα Τσουνέλλη – Φουτάκογλου: Η τελευταία κεντήστρα της παράδοσης στη Χώρα της Νάξου

Από τη Μικρά Ασία στη Νάξο, η κυρία Στέλλα υφαίνει με βελόνα και νήμα τις μνήμες, τις ρίζες και την ψυχή ενός τόπου που δεν ξεχνά.

Νάξος: Όταν τα σκουπίδια… μιλούν, μήνυμα με σακούλες σε ασυνείδητο οδηγό

Παρκάρισμα "καρφί" δίπλα στους κάδους και η πιο ευφάνταστη απάντηση των κατοίκων: δύο σακούλες σκουπιδιών στο καπό αυτοκινήτου. Νάξος, έχεις ταλέντο!

Europa Nostra: Διεθνής διάκριση για τον Πύργο “Κάμπονες 1615” στη Νάξο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ένα ζωντανό σύμβολο πολιτιστικής αναγέννησης και βιώσιμης αποκατάστασης από τις Κυκλάδες ανάμεσα στα κορυφαία παραδείγματα ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς για το 2025

Guardian: Η παραλία στο Καστράκι της Νάξου ανάμεσα στις τρεις καλύτερες της Ευρώπης για το 2025

Διπλή διάκριση για την Ελλάδα – Το Καστράκι Νάξου και η Φακίστρα Πηλίου ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για ήλιο, θάλασσα και αυθεντική απόλαυση

Κάλεσμα αλληλεγγύης από τη Νάξο για την Παλαιστίνη, συγκέντρωση την Κυριακή στην παραλία

Η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Παλαιστίνη συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα «March to Gaza» με συγκέντρωση στις 8μμ, Κυριακή 15 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία παραλίας Νάξου

2ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου: Αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με μια εκδήλωση που έκλεψε τις εντυπώσεις! (video)

Μια ξεχωριστή γιορτή στον αύλειο χώρο του σχολείου έκλεισε το εκπαιδευτικό έτος 2024-2025 με συγκίνηση, χαμόγελα και παρατεταμένο χειροκρότημα.