Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠαλιές κατηγορίεςΝάξοςΕκτός Digea η ορεινή Νάξος

Εκτός Digea η ορεινή Νάξος

|

Τα χωριά της Ορεινής Νάξου έμειναν στην ίδια …τάξη καθώς το ψηφιακό σήμα δεν έφτασε σ’ αυτά 

H Digea είναι η εταιρία που έχει συσταθεί από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR. Στην Νάξο πομπός της Digea έχει τοποθετηθεί στα Φινέλια , από αυτά θα πιάνουν τα χωριά που τον βλέπουν (Λειβάδια , Απείρανθος , Φιλότι , Τραγαία Μονή ) , Χώρα , Εγγαρές , Κεραμωτή και Γαλήνη θα πιάνουν από Πάρο , μένουν οι Μέλλανες , η Κόρωνος , η Κωμιακή , το Σκαδό και η Μέση απλά δε θα πιάνουν . Για καθένα από τα χωριά που δε θα πιάνουν digea θα πρέπει να αγοραστεί εξοπλισμός από την digea αξίας 10000 ευρώ . Αυτό ακόμα δεν έχει γίνει , οπότε για άλλη μια φορά το ελληνικό κράτος φροντίζει τους πολίτες τους . Εδώ και 3 χρόνια δημιούργησε μια ιδιωτική εταιρία να εκμεταλλεύεται και την τελευταία απόλαυση κάποιων ανθρώπων , την τηλεόραση.

Συμπέρασμα , στη Κόρωνο μετά και την κατάργηση των αναμεταδοτών ραδιοφώνου πριν 3 χρόνια έρχεται και η έλλειψη τηλεόρασης , θα μείνει να βλέπουν τούρκικα . Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει από τη νέα διακυβέρνηση του κράτους μας .

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι εδώ υπάρχουν απαντήσεις σε χρηστικά ερωτήματα:

Στα link που ακολουθούν δίδονται απαντήσεις σε χρηστικά κυρίως ερωτήματα για τη σωστή λήψη του ψηφιακού σήματος και τη βέλτιστη δυνατή τηλεοπτική εμπειρία.

https://www.digea.gr/235/category/4/Xristika-erotimata/page/1/el

https://www.digea.gr/235/category/4/Xristika-erotimata/page/2/el

https://www.digea.gr/235/category/4/Xristika-erotimata/page/3/el

https://www.digea.gr/235/category/4/Xristika-erotimata/page/4/el

Στο link που ακολουθεί είναι το «λεξικό» της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Δίδονται οι ορισμοί που αφορούν σε λέξεις κλειδιά και σε αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολα κατανοητό το ψηφιακό τηλεοπτικό περιβάλλον.

https://www.digea.gr/235/category/24/Leksiko/el

Πηγή: Koronostimes.blogspost 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – χολή Μπαλέτου Μαρίας Κατσικάρη – Μαρκοπουλιώτη: 18 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας

Οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 15 Σεπτεμβρίου.

Milos Cove Inception Resort: Νέο «λίφτινγκ» με 17 δωμάτια και επιπλέον πισίνα

Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων – Επένδυση που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Νάξος – «Παραδοσιακές Σκιές στο Χρόνο»: Έκθεση Θεάτρου Σκιών έως 31 Αυγούστου

Μέχρι τις 31 Αυγούστου, το κοινό της Νάξου έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη μέσα από τη συλλογή της Έλενας Αλιμπέρτη.

Κατ. Μονογυιού από Δονούσα: «Απόλυτη προτεραιότητα η υγειονομική κάλυψη των μικρών νησιών»

Με παρέμβαση της Βουλευτού Κυκλάδων εξασφαλίστηκε η συνέχιση της σύμβασης του οδηγού ασθενοφόρου στη Δονούσα.

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Κοροϊδία οι δωρεάν μετακινήσεις μόνο στις άγονες γραμμές – Ανάγκη κάλυψης όλων των σωματείων»

Ο πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το κυβερνητικό μέτρο ως μισή αλήθεια και προτείνει ολοκληρωμένη λύση για τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.

Γ. Μαργαρίτης: “Δίνει πνοή και ελπίδα στους νέους μας, διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες”

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία – Δήλωση του Επάρχου Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη

Νάξος – Μουσικός Περίβολος 2025: Συναυλία (27/08) με τον Βασίλη Σκουλά

Ο κορυφαίος Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής έρχεται στη Νάξο για μια μοναδική βραδιά στο Γυμνάσιο Νάξου.

Δήμος Νάξου: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στα Αγγίδια λόγω εργασιών στο 5ο Νηπιαγωγείο

Από 27 έως 30 Αυγούστου η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά για τη σύνδεση του νέου WC ΑμεΑ με το κεντρικό δίκτυο

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης του ΚΕΔΑΣΥ Νάξου»

Σοβαρές καταγγελίες για την απαράδεκτη κατάσταση του κτηρίου – Ερωτήματα λογοδοσίας προς την Περιφέρεια

Ψέριμος: Ιδρύεται μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο για δύο παιδιά

ε απόφαση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, το μικρό ακριτικό νησί αποκτά Δημοτικό Σχολείο, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά του.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.