Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠαιδείαΠολάκης - Αμβρόσιος: ανταλλαγή ευχών με το καλημέρα του 2018

Πολάκης – Αμβρόσιος: ανταλλαγή ευχών με το καλημέρα του 2018

|

Με το καλημέρα του 2018 και ο …πόλεμος καλά κρατεί – Σκληρή απάντηση Πολάκη σε Αμβρόσιο: «Ρε άει κρύψου φασισταριό» με αφορμή τους χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Πόσο να αντέξει και ο Πολάκης… Άνθρωπος είναι… Και έχει τα όρια του… Κρατήθηκε λόγω των ημερών (βλ «Αντωνάκης στην γνωστή κινηματογραφική ταινία ««Η γυνή να φοβήται τον άνδρα») αλλά όταν τον τσιγκλάς θα πρέπει να περιμένεις και την απάντησή του…

Και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έκανε την επίθεσή του προς τον …αγαπημένο του αντίπαλο, τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο…

Εν αρχή, η μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό ιστολόγιο του μητροπολίτη που είχε να κάνει με το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελιγράδι τις μέρες των Χριστουγέννων.  Με την ανάρτησή του γι’ άλλη μια φορά ο μητροπολίτης έβγαλε όλο το αντικομμουνιστικό του μένος, κάνοντας προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ως «άθεο».

Η επίθεση συνεχίστηκε και εις βάρος της προσωπικής ζωής του πρωθυπουργού, αφού ο μητροπολίτης υπενθύμιζε πως δεν είναι παντρεμένος με ορθόδοξο γάμο.

Το… κερασάκι στην τούρτα της ανάρτησης ήταν εικόνες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα, με τίτλο «Ιδού τα αποτελέσματα της οργής του Κυρίου μας».

Ο μητροπολίτης όμως προχώρησε την επίθεσή του και σε άλλο επίπεδο, τοποθετώντας ένα πανό στο καμπαναριό της εκκλησίας της Φανερωμένης, το οποίο έγραφε «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορα».

Ε… λίγο το έχετε… Και ο Πολάκης έδωσε την δική του απάντηση. Αν μη τι άλλο απολαυστική. Χαρακτήρισε τον Μητροπολίτη ως «Ταγματάρχη», στη συνέχεια «Υμνητή των Βασανιστών», «θαυμαστή των χρυσαυγιτών» και τον προέτρεψε να …κρυφτεί καθότι φασισταριό… Ημέρες Αγάπης και ελπίδας για το 2018.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κου Πολάκη  

“Μιληςε πάλι ο Ταγματαρχης της χωροφυλακής της χούντας,ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της “γλυκιάς ελπίδας” των χρυσαυγιτων …… και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!

Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριο ,Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηςη και ο πρωθυπουργός!!!”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Άρση απαγόρευσης απόπλου για το «Blue Star Mykonos», εκτελεί κανονικά το δρομολόγιό του

Το πλοίο παρέμεινε δεμένο στον Πειραιά λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου καυσαερίων – Απέπλευσε μετά την αποκατάσταση και την προσκόμιση πιστοποιητικών.

ΜΗΛΩΣΙΑ 2025: Τέλος δράσεων με οδοιπορικό στο Ζα τα ξημερώματα της Κυριακής

Με την κορυφαία εκδήλωση της ανάβασης στο Ζα ολοκληρώνονται οι φετινές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου

Κέα: Σε ύφεση η γαστρεντερίτιδα, τι έδειξε η επίσκεψη του ΕΟΔΥ

Περίπου 30 περιστατικά ημερησίως στην κορύφωση της έξαρσης – Διερευνώνται τα αίτια, με έλεγχο νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων.

Πανναξιακός AOK: Συνεχίζει με τον Ανδρέα Καρακατσάνη στον πάγκο για μία ακόμη χρονιά

Ο προπονητής που οδήγησε πέρυσι την ομάδα σε σπουδαία πορεία στη National League 2 παραμένει στο τιμόνι – Διπλός ρόλος και στις ακαδημίες

Εντατικοί έλεγχοι στα τουριστικά ημερόπλοια, «Προτεραιότητα η ανθρώπινη ζωή» τονίζει ο Β. Κικίλιας

Με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας εντείνονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλα τα τουριστικά ημερόπλοια της χώρας – Έμφαση στην τήρηση κανόνων ασφαλείας και πληρωμάτων.

Νάξος – Θερινά Εργαστήρια Μουσικής: «Η Παρέλαση των Παιχνιδιών» απόψε στο Θέατρο Καμπανέλλη

Η Παιδική Χορωδία των Θερινών Εργαστηρίων Μουσικής συνεργάζεται με τη συμφωνική ορχήστρα Cappella Atenea και παρουσιάζουν ένα διαδραστικό μουσικό παραμύθι για τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της αγκαλιάς.

Γυναικομαστία: Αίτια, Διάγνωση και Χειρουργική Αντιμετώπιση

Η διάγνωση της γυναικομαστίας πραγματοποιείται από τον πλαστικό χειρουργό. Αρχικά λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και ακολουθεί κλινική εξέταση.

Με λαμπρότητα τα Εννιάμερα της Παναγίας στις Τρίποδες Νάξου (photos)

Πλήθος πιστών συμμετείχε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και τη λιτανεία της Παναγίας Τριποδιώτισσας

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Κατ. Γιαννακά: Αμοργός, από νησί εξορίας αγωνιστών σε νησί φίμωσης φωνών;

Αντιδράσεις για τη στάση του Δημάρχου Αμοργού απέναντι σε ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης. - τι αναφέρει η Κατερίνα Γιαννακά

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια των νησιών, SOS από τους πλοιάρχους, στο επίκεντρο το λιμάνι της Νάξου

Κατασκευασμένα πριν από 40-50 χρόνια, τα περισσότερα λιμάνια αδυνατούν να καλύψουν τις σημερινές τουριστικές ανάγκες – Σοβαρά προβλήματα σε Νάξο, Πάρο, Τήνο, Λέρο και Σαντορίνη.