Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑπόψειςΤο άλλο με τον Ντελόν, το ξέρεις;

Το άλλο με τον Ντελόν, το ξέρεις;

|

Επισκέψεις… πολλές επισκέψεις.. Σε Τήνο, Κρήτη αλλά και Νάξο. Και ο Χαρίλαος μιλάει και για το σμυρίγλι, χρήσιμο για τα νύχια 

-Νεύρα…πολλά νεύρα η κόρη της κυρίας Στέλλας-με τον ωραίο καναπέ-είναι τόσο θυμωμένη, που καλού-κακού, πήρα το γατοπάκι μου και σας γράφω χωμένος μέσα στις πικροδάφνες. Φυσάει κιόλας, χάλια η κατάσταση. Θα μπω μετά μέσα στο σπίτι, όταν θα έχει κοιμηθεί.

Στην Κρήτη και στην Τήνο να προσέχετε και να έχετε μαζί σας κολώνια, αμμωνία, απήγανο. Έρχεται ο… «Αλαίν Ντελόν» για διακοπές και επίσκεψη αντίστοιχα. Μπορεί και ο «Τζέϊμς Ντιν» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα που θα καταλήξουν, σχετικά με τη γοητεία του νέου σας πρωθυπουργού. Να κάνετε δημοψήφισμα.

Απο…γοήτευση πάμε καλά.

Τα υπόλοιπα στον καιρό τους. Και ο κολλιός τον Αύγουστο.

Τη Νάξο πάντως θα επισκεφτεί ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος. Βέβαια. Στις 11 Αυγούστου θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Συριδεργάτη στη Μουτσούνα. Και θα τον κάνουμε και επίτιμο. Δημότη, καλέ, αμέσως ο νού σας στο κακό, ο άλλος γράφεται με κεφαλαίο το «Ε»!

(Απήγανος, απήγανος, απήγανος)

Πάλι καλά, που το σκέφτηκαν να αποτίσουν κι ένα φόρο τιμής στους σμυριδεργάτες. Σκληρό το υλικό και σπάνιο, σκληρή και η δουλειά των εργατών, που πολλοί απ’ αυτούς, όχι μόνο δεν πληρώθηκαν όσο έπρεπε, αλλά πλήρωσαν με τη ζωή τους, πολλές φορές με τραγικό τρόπο.

Ως Χαρίλαος και γάτος εκτιμώ το «ακόνι», κάνει το καλύτερο ακόνισμα στα νύχια μου για κοτλέ με σίγουρα αποτελέσματα.

Άσχετο με το παραπάνω θέμα, μα το θυμήθηκα. Η κόρη της κυρίας Στέλλας μου έχει πει πως «μουτσούνα» λέτε τη μάσκα. Θα πρότεινα να αξιοποιήσετε το μέρος για πολλά «αποκαλυπτήρια» στο μέλλον.

Πέσαν οι μουτσούνες. Φεστιβάλ.

Εν τω μεταξύ, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος στη Βουλή σας. Τώρα πια θα έχετε διαφάνεια με ISO και γραμματείς και φαρισαίους επιτελικούς, ποιός τη χάρη σας!

Ρολόι θα λειτουργούν όλα, τώρα τι ώρα θα δείχνει, μπροστά ή πίσω, δεν ξέρω να σας πω, αλλά χνιεχνιεχνιεχρρρ υποψιάζομαι ότι θα μάθετε σύντομα.

Είπα διαφάνεια και το θυμήθηκα. Βγήκε αυτός ο…Γεραφρισφρίκης…Γεροπασπαρίτης, πως τον λένε και ανακοίνωσε αλλαγή στο λεκτικό που προσδιορίζει τον χνιεχνιεχνιεχρρρ σκοπό της επιτροπής «Ελλάδα 2021», αυτής με την κυρία Φέτα μωρέ.

Σύμφωνα με τη νέα διατύπωση, σκοπός της Επιτροπής είναι «η δημιουργία ενιαίας εικόνας branding της χώρας και των φορέων του ελληνικού κράτους».

Το branding προηγείται του marketing συνήθως, αλλά δεν περιμένετε από μένα, έναν πρώην αδέσποτο γάτο, να σας το πω.

Το ξέρετε.

Καλά είναι και τα δύο, τα έσοδα που πάνε είναι το θέμα, πως αξιοποιούνται και ποιοι πραγματικά κερδίζουν.

Νιαααρρρ…πάει κάπου το μυαλό σας;

Αντε καλό branding να έχουμε…

Κοτλέ διαγωνίως

Χαρίλαος


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.