Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΟικονομίαΣαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Τα λόγια είναι φτωχά, τρία χρόνια δράσης και έργων

Σαντορίνη – ΔΕΥΑΘ: Τα λόγια είναι φτωχά, τρία χρόνια δράσης και έργων

|

Το μήνυμα από τον Μανώλη Ορφανό, πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θήρας για τη συμπλήρωση τριών ετών δράσης και έργων … 

3 χρόνια … Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

3 χρόνια σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, παραγωγικότητας.

Με την συμπλήρωση 3 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων μας στη Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. νιώθουμε αμέριστη ικανοποίηση, καθώς κατορθώσαμε να φανούμε συνεπείς απέναντι στην ευθύνη που αναλάβαμε και αντάξιοι των περιστάσεων και της εμπιστοσύνης των δημοτών της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. εξαρχής υπήρξε ένα στοίχημα για εμάς. Αφενός για να δείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εργαστούν μεθοδικά για τον τόπο και να φέρουν αποτελέσματα.

Αφετέρου για να αποδείξουμε ότι μια δημοτική επιχείρηση μπορεί να λειτουργήσει σαν μια ιδιωτική αλλά με κοινωνικό χαρακτήρα.

Από τις 10/09/2019 μέχρι και σήμερα εργαζόμαστε σκληρά και συστηματικά για να δίνουμε άμεσα λυσεις στην καθημερινότητα του δημότη, για να ολοκληρώσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έργα και μελέτες που ήταν σε εκκρεμότητα και να εξασφαλίσουμε νέα έργα, ικανά να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο τόπος μας και να δώσουν αναπτυξιακή πνοή στα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Καταφέραμε να αλλάξουμε πρόσωπο και φυσιογνωμία στη Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και να εκπονήσουμε νέες δράσεις, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ισχυρότερο κεφάλαιο που διαθέτει η Επιχείρηση, τους ανθρώπους της, τους εργαζόμενούς της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή συστρατεύθηκαν μαζί μας για την υλοποίηση των στόχων που θέσαμε.

Δώσαμε λύση σε χρόνιες διοικητικές δυσλειτουργίες και πλέον η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. διαθέτει:

# ένα τεχνικό επιτελείο με όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ικανό να παρεμβαίνει αποτελεσματικά σε κάθε περίσταση.

# μια οικονομική – διοικητική υπηρεσία, ικανή να εξυπηρετεί τους καταναλωτές και να στηρίξει τους επενδυτικούς και αναπτυξιακούς στόχους της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Δε μας αρκούν όμως οσα έχουμε πετύχει και συνεχίζουμε με την αναζήτηση νέων πρακτικών, που μπορούν να κάνουν τις παροχές μας προς τους καταναλωτές ακόμη πιο ποιοτικές.

Γι’ αυτό και ταξιδεύουμε, ενημερωνόμαστε, αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών που αξίζουν τα νησιά μας.

Και όλα αυτά, με απόλυτη διαφάνεια, δημοσιεύοντας κάθε χρόνο και με κάθε λεπτομέρεια όλα τα πεπραγμένα της Διοίκησης.

Μέρα με τη μέρα το όραμα μας για το αύριο παίρνει σάρκα και οστά.

Νέοι και εργατικοί άνθρωποι στο τιμόνι που δε φοβούνται τη δουλειά και την ευθύνη, αξιοποίηση και ανάδειξη των εργαζομένων, αποτελεσματικότητα και έργο για το τώρα και το μέλλον του τόπου.

3 χρόνια… και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά με περισσότερη γνώση και εμπειρία με μοναδικό μας γνώμονα την ανάγκη για πρόοδο και ανάπτυξη. 

Με την υπογραφή του Μανώλη Ορφανού… Προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑ Θήρας. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές

Καθυστερήσεις, χαμένα δρομολόγια και δύο μέρες «αναγκαστική παραμονή» – Η περιπέτεια επιβάτη με το Blue Star Delos

Αναγνώστης του naxospress καταγγέλλει την πολύωρη καθυστέρηση του πλοίου που τον οδήγησε να χάσει τη μετεπιβίβαση για την Ηρακλειά, με σοβαρές οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες.