Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΣύνδεσμος Υδραυλικών Νάξου: Ερχεται σε λίγες ημέρες (16/12) 2ο σεμινάριο

Σύνδεσμος Υδραυλικών Νάξου: Ερχεται σε λίγες ημέρες (16/12) 2ο σεμινάριο

|

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου – απόγευμα – και στην κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου Astir of Naxos, στην πόλη της Νάξου, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Νάξου, το 2ο Διαδραστικό Σεμινάριο.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιήσεις από την εταιρεία KARIBA – μέγας χορηγός η εταιρεία AMCO – ενώ το “παρών” θα δώσει ο ορόεδρος της Ομοσπονδίας Υδραυλικών Ελλάδος Δημήτρης Βαργιάμης.

Αναλυτικά, το δελτίο ενημέρωσης  

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το 2ο Διαδραστικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Υδραυλικών Νάξου σε συνεργασία με την εταιρία AMCO B. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το, Σάββατο 16/12/2023 και ώρα 17.30μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Astir of Naxos, είσοδος ελεύθερη.

Το Σεμινάριο θα παρέχει επίσημες Πιστοποιήσεις Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες από την εταιρεία KARIBA για αυτό και θα χαρούμε πολύ όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν να δηλώσουν την παρουσία τους, στην γραμματεία του Συνδέσμου, στα τηλέφωνα 2285022128, 6984968070 Κα Κόκοτου Στέλλα.

Η ιταλική εταιρεία KARIBA, γνωστή για την αξιοπιστία και καινοτομία των προϊόντων της από το 1960, είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την παραγωγή εξωτερικών και εντοιχισμένων καζανακίων με την πρώτη πατέντα πανευρωπαϊκά στο εντοιχισμένο καζανάκι, μία καινοτομία που άλλαξε την αρχιτεκτονική μπάνιου, με λύσεις για κάθε εγκατάσταση και χώρο, ρυθμιζόμενους διακόπτες λειτουργίας και διαθέσιμα ανταλλακτικά από το 1960.

Η παγκόσμια δραστηριότητά της καλύπτει δίκτυο πωλήσεων σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία AMCO B. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, γνωστή στον τομέα των ειδών υγιεινής από το 1960, παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα και την εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση των εντοιχισμένων καζανακιών KARIBA SMARTIKA.

Επίτιμος Καλεσμένος, Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υδραυλικών Ελλάδος κ. Βαργιάμης Δημήτριος.  

ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KARIBA

Δείτε το κείμενο- πρόσκληση για το σεμινάριο της 16ης Δεκεμβρίου 

 

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Χίος: στην άσφαλτο πυροσβέστες για λίγα λεπτά ξεκούρασης

Μια φωτογραφία από το μέτωπο της φωτιάς συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, αποτυπώνοντας την εξάντληση και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών.

Υπουργείο Παιδείας: 10.000 νέοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία, μεγάλη ανάσα

Από σήμερα 13 Αυγούστου ως τις 18 του μήνα, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για μόνιμο διορισμό σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή.

Αντίο στη Χρυσούλα Μάνη, μορφή-σύμβολο της Σχοινούσας

Ο σύλλογος Σχοινουσιωτών αποχαιρετά με θλίψη την αγαπημένη Χρυσούλα, που με το χαμόγελό της σημάδεψε το νησί.

Κουφονήσια: Μάχη με τον χρόνο για να ξανατρέξει το νερό – Διπλή βλάβη στις μονάδες αφαλάτωσης

Ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Κωβαίος περιγράφει το θρίλερ των τελευταίων ημερών για την αποκατάσταση των βλαβών και καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις σε περιορισμό της κατανάλωσης.

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: «Πράσινο φως» για ασφαλιστικά μέτρα κατά του συρματοπλέγματος

Η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απομάκρυνση της περίφραξης γύρω από το εμβληματικό μνημείο.

Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού: 15 Αυγούστου και πάλι στις Εγγαρές με νησιώτικο ρυθμό

Το καθιερωμένο συναπάντημα μουσικής, χορού και συγκίνησης επιστρέφει στις Εγγαρές για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Cycladic Whispers: Όταν η Νάξος μιλά με τη φωνή της τέχνης

Η Katharina Bolesch και ο Alexander Reichardt γιορτάζουν 25 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας στο νησί, μέσα από την έκθεση που φιλοξενείται στην Fish & Olive Gallery στο Χαλκί.

Κώστας Μπιζάς: Με ευλάβεια η Πάρος τιμά την Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Ο Δήμαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς απευθύνει μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Αντιπύρ: Η τεχνική που σώζει σπίτια και ζωές – Πότε εφαρμόζεται

«Πώς οι Έλληνες πυροσβέστες χρησιμοποιούν ελεγχόμενη φωτιά για να σταματήσουν την εξάπλωση των πυρκαγιών»

Νάξος: Όταν η “βασίλισσα των Κυκλάδων” σε μαγεύει χωρίς πυξίδα (photos)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Blue Star Ferries: Αναστολή δρομολογίων για σήμερα (08/08), στις 4 το απόγευμα αναχωρεί το “Blue Star Delos”

Ακυρώνονται τα περισσότερα δρομολόγια της Blue Star λόγω απαγορευτικού – Το μόνο που ταξιδεύει είναι το Blue Star Delos με καθυστέρηση και τροποποιημένο δρομολόγιο

Απαγορευτικό απόπλου: Νυχτερινές λύσεις για Άνδρο από Ραφήνα

Καθηλωμένα 25 πλοία στον Πειραιά και 13 στη Ραφήνα – Τρία έκτακτα δρομολόγια μεταμεσονύχτια για Άνδρο για να εξυπηρετηθούν αποκλεισμένοι επιβάτες

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.