Τετάρτη, 16 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΠρώτο Κουδούνι – Γυμνάσιο Βίβλου: Αγιασμός και η υπόσχεση για έλευση Σχολικού...

Πρώτο Κουδούνι – Γυμνάσιο Βίβλου: Αγιασμός και η υπόσχεση για έλευση Σχολικού Τροχονόμου

|

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και το πρώτο κουδούνι ήχησε στο Γυμνάσιο Βίβλου. Νέα Διευθύντρια, νέα πρόσωπα (τα περίφημα πρωτάκια) και η ώρα του Αγιασμού έφτασε.. Βέβαια, τα βασικά προβλήματα παραμένουν.

Όπως αυτό της ασφάλειας των μαθητών στη μετάβασή τους από το κεντρικό δρόμο έως το σχολείο. Στο Γυμνάσιο δεν βρέθηκε κάποιος αυτοδιοικητικός ή υποψήφιος.

Υπήρξε όμως το μήνυμα που έστειλε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Ηλίας Ορφανός, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του ανέφερε ότι άμεσα έρχεται «σχολικός τροχονόμος» για την τήρηση της τάξης έως να βρεθεί οριστική λύση.

Να σημειώσουμε ότι για μία ακόμη φορά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, ώστε τα παιδιά να νιώσουν όμορφα στην … επιστροφή στο σχολείο τους.

Αναλυτικά, η ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βίβλου

«Με μεγάλη μας χαρά παρακολουθήσαμε τελετή του Αγιασμού των μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου μας.

Ο Aιδεσιμολογιώτατος πατέρας Εμμανουήλ Σκουλάτος τέλεσε τον Αγιασμό και έδωσε την ευχή του στους μαθητές και καθηγητές

Η νέα μας Διευθύντρια κ. Μαρία Αξαοπούλου παρότρυνε όλους τους μαθητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι με πνεύμα συνεργασίας όλα θα κυλήσουν τέλεια.

Ο Σύλλογος μας ήθελε στο φετινό Αγιασμό να δώσει ένα διαφορετικό τόνο και να χαρίσει στους μαθητές μηνύματα για την νέα σχολική χρονιά.

Αυτό το καταφέραμε παρέα με την κ. Δέσποινα Στεφανάκη ( ψυχοθεραπεύτρια παιδιών) και την κ. Σοφία Πρεβόλη (κοινωνική λειτουργό)

Τα λόγια τους άγγιξαν τους μαθητές και έδωσαν ένα αισιόδοξο χαρακτήρα.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μανδηλαράς η Γραμματέας κ. Ειρήνη Βενιέρη και η Υπεύθυνη εκδηλώσεων κ. Χριστίνα Κρητικού εκπροσώπησαν τον Σύλλογο μας.

Ο κ. Μανδηλαράς ευχήθηκε στους μαθητές και καθηγητές ένα δημιουργικό και υγιές σχολικό έτος και για ακόμη μια φορά επεσήμανε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα στηρίξει δυναμικά το Γυμνάσιο μας.

Κλείνοντας θα αναφέρουμε το μήνυμα του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Ορφανού για το πολύ σοβαρό θέμα της πρόσβασης των μαθητών στο Γυμνάσιο μας με ασφάλεια.

Ο κ. Ορφανός ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τέλεση του Αγιασμού, μας είπε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε Σχολικό Τροχονόμο έως ότου βρεθεί μια μόνιμη και ασφαλή λύση.

Ευχόμαστε το καλύτερο στους μαθητές και στους καθηγητές μας».

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο: Μια φωνή, μια παρέα, μια βραδιά γεμάτη μουσική (video)

Με την κιθάρα του, την εμπειρία του και συνοδοιπόρο τη Χριστιάνα Γαλιάτσου, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά μουσικής και συναισθημάτων.

Βόλεϊ: Στην ευρωπαϊκή… σέντρα Φοίνικας Σύρου και ΑΟ Θήρας, οι κληρώσεις του Challenge Cup 2025–26

Οι ομάδες των Κυκλάδων ρίχνονται από την πρώτη φάση της διοργάνωσης – Διπλές ελληνικές μονομαχίες και δύσκολοι αντίπαλοι στην πορεία προς την ευρωπαϊκή διάκριση.

Παραίτηση Γκόκα από την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου

«Καθαρά προσωπικοί οι λόγοι», δήλωσε ο κ. Γκόκας – Την προεδρία αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Πάρου, με δέσμευση για στελέχωση του φορέα.

Τήνος χωρίς πλαστικά: 398 κιλά απορριμμάτων λιγότερα χάρη στην καμπάνια “Plastic Free Greece”

Με εθελοντές, δύτες και αίσθημα ευθύνης, ο Δήμος Τήνου φιλοξένησε τον 4ο σταθμό της εκστρατείας κατά των πλαστικών μιας χρήσης και καθάρισε βυθούς και ακτές.

Η Πάρος τίμησε τη Γαλλική Εθνική Εορτή και την ιστορική φιλία με τη Γαλλία

Σεμνή τελετή στο μνημείο των ναυαγών της φρεγάτας Le Superbe — Παρουσία της Γαλλικής Πρεσβείας και του Δημάρχου Πάρου, η 14η Ιουλίου έγινε ημέρα μνήμης, τιμής και φιλίας.

Λίνφιλντ – Σέλμπουρν: «Μιλάει» η έδρα στον επαναληπτικό του Champions League

Οι Βορειοϊρλανδοί κυνηγούν την ανατροπή και την πρόκριση – Στο 2.42 η νίκη τους, με τη Σέλμπουρν να κρατά μικρό προβάδισμα από το πρώτο ματς.

Γαλλία στον γκρεμό: Ο Μπαϊρού κόβει αργίες και δαπάνες, η Λεπέν καραδοκεί

Μέτρα λιτότητας 43,8 δισ. ευρώ, οργή για την κατάργηση αργιών και απειλή πρότασης μομφής — η Γαλλία σε τροχιά πολιτικής ανατροπής καθώς το χρέος σφίγγει τον κλοιό και η άκρα δεξιά ανεβαίνει.

Θεατρική Ομάδα Κύθνου: “Η μαμά Ρόζα” έρχεται στη Νάξο για να σκορπίσει άφθονο γέλιο!

Μια απολαυστική κωμωδία της θεατρικής ομάδας Κύθνου παρουσιάζεται σε Απείρανθο και Δαμαλά – Διασκευή και σκηνοθεσία από τον Γιώργη Βενετούλια

Συνάντηση της Ένωσης Λιμενικών Ν.Α. Αιγαίου με τον νέο Λιμενάρχη Θήρας Παναγιώτη Βαρελά

Σε άριστο κλίμα η πρώτη επαφή με τον νέο Πλωτάρχη του Λιμεναρχείου Θήρας – Στο επίκεντρο τα προβλήματα του προσωπικού και οι δεσμεύσεις για βελτίωση των συνθηκών

Φιλ. Φόρτωμας: Πράσινο φως για πάνω από 5 εκατ. ευρώ στις Κυκλάδες

19 Δήμοι των Κυκλάδων ενισχύονται από το νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΝ και του Πράσινου Ταμείου – Πρόσθετη στήριξη για τους μικρότερους νησιωτικούς Δήμους

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Νάξος: Πέντε «κρυμμένες» παραλίες για ήσυχες (!!!) αποδράσεις

Από τον εξωτικό Πάνορμο μέχρι τη μυστική Χαβάη, ανακαλύψτε πέντε μοναδικές ακτές της Νάξου που προσφέρουν αυθεντική νησιωτική εμπειρία, μακριά από την πολυκοσμία.

Νάξος – Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου: Αντίο στον Στέλιο Ζαφειρόπουλο, ένα δάσκαλο με ψυχή και φως

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και επιστήμονα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μαθητική και τοπική κοινότητα.

Νάξος – Ορφέας Παπαδόπουλος: Από την υποκριτική στο τατουάζ και… στην Παναγία των Παρισίων (video)

Ο γνωστός ηθοποιός και tattoo artist μιλά αποκλειστικά στο Naxospress για την τέχνη, τη ζωή του στη Νάξο, τα παράξενα τατουάζ και τη νέα του θεατρική πρόκληση

Νάξος: Σύλληψη 70χρονου κυβερνήτη για παράνομο απόπλου σκάφους στον Πάνερμο

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, επιβατηγό τουριστικό σκάφος απέπλευσε χωρίς άδεια από το Λιμεναρχείο

Νάξος – Κεραμωτή: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Σοφία Φυρογένη

Η Κεραμωτή Νάξου αποχαιρετά μια αγαπημένη μορφή της τοπικής κοινωνίας – Αντί στεφάνου, δωρεά στον Ιερό Ναό από τον Σύλλογο Κεραμωτής

Golden Plates 2025: Ο chef Νίκος Δημητροκάλης και το Dal Professore σε Νάξο και Αττική έκλεψαν τη παράσταση

Με φόντο τη θάλασσα και πρώτη ύλη την αυθεντικότητα, οι Κυκλάδες σάρωσαν στα φετινά βραβεία γαστρονομίας Golden Plates, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις που επιβεβαιώνουν το διεθνές γευστικό αποτύπωμά τους.

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

SeaJets: Το “TERA JET 2” ξεκινά τα δρομολόγια του, πρώτη αναχώρηση από Πειραιά στις 11 Ιουλίου

Το νέο ταχύπλοο της SEAJETS φτάνει Νάξο, Πάρο, Κουφονήσια, Σχοινούσα και Ηρακλειά με διπλή επιστροφή – Αναλυτικό πρόγραμμα του πρώτου δρομολογίου

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.