Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςNaxos Medical: "Κοντά μας" ο πλαστικός χειρουργός Νίκος Μουστάκης

Naxos Medical: “Κοντά μας” ο πλαστικός χειρουργός Νίκος Μουστάκης

|

Κάτι νέο μπήκε με κάθε επισημότητα στη καθημερινότητα των πολιτών της Νάξου με σκοπό την προστιθέμενη αξία όσον αφορά τον τομέα της Υγείας.

Αναφερόμαστε στο Naxos Medical, το νέο πολυιατρείο, το οποίο την περασμένη εβδομάδα (23/09) έκανε τα εγκαίνιά του..

Λειτουργεί βέβαια εδώ και αρκετές ημέρες, είναι η “συνέχεια” του ιατρείου που έχει ο επιστημονικός σύμβουλος και γιατρός Στυλιανός Βιτζηλαίος και το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Πρωτοδικείου.

“Ερχεται” με σκοπό να λειτουργήσει επικουρικά τόσο σε ζητήματα που έχουν σχέση με το Νοσοκομείο Νάξου όσο και με τους υπόλοιπους γιατρούς στον ιδιωτικό τομέα..

Και μία από τις προσθήκες είναι αυτή του Ναξιώτη χειρουργού Νίκου Μουστάκη. Οπως διαβάζουμε και την σχετική ενημέρωση

Το Naxos Medical σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται κοντά μας ο Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης MD,MSc,MRCS..

📲Κλείστε το ραντεβού σας στο 22850 22200 ή στο info@naxosmedical.com

➡Ο Πλαστικός Χειρουργός Νικόλαος Η. Μουστάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Ο Ναξιώτης ιατρός ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2007 και ορκίστηκε Αξιωματικός Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή σε εγχώριες και διεθνείς αποστολές.

Το 2013 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών της Αγγλίας συνέχισε και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από το 2015 έως και το 2020 εκπαιδεύτηκε σε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες Πλαστικής Χειρουργικής της Ευρώπης, το St. Andrew’s Centre for Plastic Surgery & Burns. Στο διάστημα αυτό ειδικεύτηκε σε όλο τα φάσμα της Επανορθωτικής και της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Είχε τον προνόμιο να μαθητεύσει δίπλα σε διεθνούς φήμης Πλαστικούς Χειρουργούς, όπως τον N.  Niranjan που τον μύησε στην τέχνη της Πλαστικής Χειρουργικής, τον V. Ramakrishnan στην μικροχειρουργική αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, τον P. Dziewulski στη μονάδα εγκαυμάτων, από τις κορυφαίες της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κατάταξης, καθώς επίσης και τον θρυλικό B. Sommerlad, Πρόεδρο της Βρετανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών, στην  αποκατάσταση συγγενών δυσμορφιών.

Εν συνεχεία εργάστηκε ως Senior Fellow στο Broomfield Hospital για δύο χρόνια από το 2018 έως το 2020. Κατά το διάστημα αυτό ολοκλήρωσε 4 Fellowships και εξειδικεύθηκε:

  • στην επανορθωτική χειρουργική Μαστού, με έμφαση στη μικροχειρουργική αποκατάσταση με την χρήση αυτόλογων ιστών, με τον M. Banwell (Breast Microsurgical Fellowship).
  • στην πλαστική αποκατάσταση παθήσεων Κεφαλής και Τραχήλου υπό την καθοδήγηση της παγκοσμίου φήμης Ελληνίδας Πλαστικής Χειρουργού Ms Kallirroi Tzafetta, (Head & Neck Fellowship).
  • στην χειρουργική Άκρας Χείρας, δίπλα στον D. Elliot (Hand Fellowship).
  • στη χειρουργική τραύματος (Trauma Fellowship).

Ταυτόχρονα με την ειδίκευσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκε στενά στον ιδιωτικό τομέα με καταξιωμένους Αισθητικούς Πλαστικούς Χειρουργούς, με έμφαση στην Αισθητική χειρουργική μαστού και προσώπου.

Το 2021 , κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έλαβε και τον επίσημο τίτλο ειδικότητας στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ελληνικά, βρετανικά και διεθνή συνέδρια της Πλαστικής Χειρουργικής, ενώ επιστημονικές του εργασίες έχουν βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και από τον Μάιο του 2023 κατόπιν ψηφοφορίας έχει εκλεγεί Τακτικό μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων, με κύριο στόχο την προάσπιση του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητας.

Είναι επίσης ενεργό μέλος:

  • της Ελληνικής Εταιρείας Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Άκρας Χείρας.
  • της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS).
  • του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας.

Ο Dr. Νικόλαος Μουστάκης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, όπου ασχολείται με όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής. Τα ενδιαφέροντά του εστιάζουν στην Αισθητική Χειρουργική, καθώς επίσης και την επανορθωτική αποκατάσταση μαστού, κεφαλής και τραχήλου με την εφαρμογή των πλέον εξελιγμένων μικροχειρουργικών τεχνικών.

Από το Σεπτέμβριο του 2023 ο ιατρός συνεργάζεται με την Naxos Medical, προσφέροντας  τις υπηρεσίες του στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής

Οι δύο Ινδοί που εργάζονται σε μία από τις παλαιότερες κτηνοτροφικές μονάδες της Γαλάτιστας με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας και περισσότερα από 300 πρόβατα και 200 κατσίκια

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το μυκόπλασμα της πνευμονίας – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Τα αυξημένα κρούσματα πνευμονίας συνδέονται με το βακτήριο που ονομάζεται μυκόπλασμα της πνευμονίας (Μycoplasma pneumoniae), γνωστό στους επιστήμονες, καθώς πρόκειται για κοινή αιτία αναπνευστικών λοιμώξεων, που δίνει εστίες πνευμονίας περιοδικά.

Πόλεμος στη Γάζα: Η αντίληψη για την ασφάλεια επηρεάζει τις κρατήσεις στις χώρες της περιοχής – Η θέση της Ελλάδας

Ο δείκτης Mabrian Security Perception Index έχει διαμορφωθεί εδώ και 9 χρόνια. Μετρά, το επίπεδο εμπιστοσύνης που εκφράζουν οι επισκέπτες και οι πιθανοί ταξιδιώτες σχετικά με έναν τουριστικό προορισμό με βάση την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δρομολόγια των πλοίων της Zante Ferries κατά το μήνα Δεκέμβριο

Οι ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων από τα λιμάνια των νησιών που προσεγγίζουν τα πλοία 

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε και στη Πάρο η λειτουργία υποκαταστήματος

Ξεκίνησε η λειτουργία υποκαταστήματος στην Πάρο – Πλέον λειτουργούν 14 από τα 17 οριστικά Κτηματολογικά Γραφεία και 65 από τα 75 Υποκαταστήματα τους

Λογικό ή Παράλογο; Εχει τσακωθεί η Κυβέρνηση με την αλήθεια;

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει τα γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε και θυμάται μία από τις πιο γνωστές ατάκες με πρωταγωνιστή τον Λαζόπουλο "Παράλογο... παράλογο.. παράλογο"

Υπόθεση Ολιβερ: Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη που βασάνισε το χάσκι (video)

Στο μικροσκόπιο της κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών η σορός του άτυχου τετράποδου.

Ενδοκυκλαδικά: Οι αλλαγές στο δρομολόγιο του “Sporades Star”

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και στις 12:00 το μεσημέρι, θα αναχωρήσει το Sporades Star από την Μήλο

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Εστίαση – Φιλοξενία: “Οι επαγγελματίες δεν τρώνε κουτόχορτο”

Σκληρή ανακοίνωση από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με επίκεντρο την πρόσφατη παρουσίαση του Γαστρονομικού Φεστιβάλ από το οικείο Δήμο - Γιατί λένε "Η ανοχή εξαντλήθηκε"

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

ΠΝΑΙ – 14ο Φεστιβάλ Μελιού: Διακρίσεις για προϊόντα Νάξου, Σερίφου και Σύρου

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Νάξος – ΜΕΑ: Παράταση κατάθεσης προσφορών την 4η Φεβρουαρίου 2024

Παρατάθηκε η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νάξο

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Το πρόγραμμα Γαστρονομικής Προβολής αποκαλύπτεται

Παρουσίαση (06/12) του Προγράμματος Γαστρονομικής Προβολής και Σεμινάριο για το Γαστρονομικό Τουρισμό από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευαγ. Γατσωτή (Vault): “Ανεβαίνει” σύντομα η “playlist μιας faultless μητρότητας”

Το έργο της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή “Η playlist μιας faultless μητρότητας” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και Έλενας Τυρέα στο θέατρο Vault.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Αποκαλυπτήρια για το Great Food of Naxos

Απόγευμα Τετάρτης (06/12) και έχουμε τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου αλλά και της πρότασης για γαστρονομικό φεστιβάλ από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κθκλάδων - Η αντίδραση της Εστίασης

ΣτΕ – Μύκονος: “Ναι” σε τουριστική επένδυση, “όχι” σε μαρίνα

Υπέρ τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο το ΣτΕ - Ενώ βάζει φρένο στα σχέδια για κατασκευή μαρίνας, απέρριψε άλλες δύο προσφυγές του δήμου για την ίδια μονάδα

Σαντορίνη: Παρουσιάζεται ο οδηγός “υπεύθυνου αλιευτικού τουρισμού”

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στη Σαντορίνη ( 5.30 μμ - αίθουσα Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Σαντορίνης - Βλυχάδα)