Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςNaxos Medical: Επίσκεψη (8-9/12) από τον Ανδρολόγο Δημήτρη Μπορούσα (video)

Naxos Medical: Επίσκεψη (8-9/12) από τον Ανδρολόγο Δημήτρη Μπορούσα (video)

|

Μία ακόμη ιδιαίτερη δράση μέσω του Naxos Medical, του νέου πολυιατρείου το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Πρωτοδικείου.

“Ηρθε” με σκοπό να λειτουργήσει επικουρικά τόσο σε ζητήματα που έχουν σχέση με το Νοσοκομείο Νάξου όσο και με τους υπόλοιπους γιατρούς στον ιδιωτικό τομέα..

Βασικές ειδικότητες που όμως δεν είναι εύκολο να τις εντοπίσεις σε ένα Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας… Οπως ο ρευματολόγος ή ο Ουρολόγος και ο νευρολόγος. Αλλά και το Ιατρείο Μαστού που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος…

Το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο χώρο του Ιατρείου, ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία, κ. Δημήτριος Μπορούσας MD,FEBU. Μάλιστα έδωσε συνέντευξη πρόσφατα στην Μαντώ Στουρνάρα όπου απάντησε σε ερωτήσεις που έχουν σχέση με την ανδρολογία και την ουρολογία τονίζοντας την ανάγκη πρόληψης…

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Naxos Medical σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται κοντά μας ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία, κ. Δημήτριος Μπορούσας MD,FEBU.

Στο Ουρολογικό – Ανδρολογικό Ιατρείο του Naxos Medical πραγματοποιούνται από τον Ιατρό οι εξής εξετάσεις:

  • ΥΠΕΡΗΧΟΙ (Ουροποιητικού, Νεφρών, Κύστης, Προστάτη)
  • TRIPLEX ΟΣΧΕΟΥ
  • TRIPLEX ΠΕΟΥΣ

Κλείστε το ραντεβού σας στο 22850 22200 ή στο info@naxosmedical.com

Μίνι βιογραφικό

Ο Δημήτριος Μπορούσας είναι χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία.

Είναι Πλοίαρχος Ιατρός ε.α., κάτοχος των Ευρωπαϊκών Boards Ουρολογίας, συνιδρυτής της AndroClinic, και ενεργό μέλος στο Sava Perovic Foundation (διεθνές κέντρο επανορθωτικής χειρουργικής γεννητικών οργάνων).

Κύρια ενασχόλησή του αποτελούν, η χειρουργική πέους και ουρήθρας, η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική των έξω γεννητικών οργάνων (νόσος Peyronie, φαλλοπλαστική, συγγενείς ανωμαλίες, επαναπροσδιορισμός φύλου), η ανδρική και γυναικεία ακράτεια ούρων, η ανδρική υπογονιμότητα και οι μικροχειρουργικές μέθοδοι αποκατάστασής της, καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για προστάτη, κύστη και ουρολιθίαση.

Ο Δημήτριος Μπορούσας του Ματθαίου, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1966, όπου και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση.

Εισήχθη στις 3 Οκτωβρίου του 1983, στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ Ιατρικό),και παράλληλα στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’όπου αποφοίτησε το 1990.

Από το 1991 έως το 2011 διετέλεσε Αξιωματικός Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό, σε διάφορες θέσεις, με βασική του τοποθέτηση τον περισσότερο χρόνο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ως επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική του.

Απέκτησε την ειδικότητά του τον Ιανουάριο του 2000, μετά την εκπαίδευσή του στο ΓΠΝ ¨Ευαγγελισμός¨ και 6 μήνες στο ¨Παίδων Αγία Σοφία¨. Το ίδιο έτος , μετά από εξετάσεις στη Βιέννη, απέκτησε τον τίτλο του Fellow of European Boards Urology.

Από το 2005 έως το 2007, μετεκπαιδεύτηκε στο Αμβούργο (διεθνές κέντρο επανορθωτικής Ουρολογίας, για διάστημα 18 μηνών, καθηγήτρια M.Fisch), στο Μιλάνο (πανεπιστημιακή ουρολογική κλινική «San Giuseppe Hospital»,διάστημα 2 μηνών, καθηγητής Austoni,αντικείμενο ανδρολογικό χειρουργείο) και στο Βελιγράδι (πανεπιστημιακό παιδιατρικό νοσοκομείο και ίδρυμα Sava Perovic ,καθηγητής Sava Perovic , διάστημα 2 μηνών, αντικείμενο επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία).

Παραμένει μόνιμος συνεργάτης του ιδρύματος Sava Perovic , με διαρκή συμμετοχή του στις δραστηριότητες του ιδρύματος στο Βελιγράδι ,αλλά και διεθνώς.

Συμμετέχει διαρκώς σε πολλά διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά courses, ως ομιλητής ή εκπαιδευτής.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ESARA (European Society of Aesthetic and Reconstractive Andrology) μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (HUA και EAU), μέλος της ευρωπαϊκής και Διεθνούς εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM και ISSM) και ενεργό μέλος στο διεθνές ίδρυμα επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας «Sava Perovic».

Είναι κάτοχος πτυχίων ιατρικής, στρατιωτικής ιατρικής, καταδυτικής ιατρικής, αυτοδύτου, ουρολογίας, ευρωπαϊκών boards Ουρολογίας.

Συνεργάζεται με τις περισσότερες μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας καθώς και με το Γένεσις Θεσσαλονίκης, και το ίδρυμα Perovic στο Βελιγράδι.

Κύρια ενασχόλησή του αποτελούν, η χειρουργική πέους και ουρήθρας, η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική των έξω γεννητικών οργάνων (νόσος Peyronie, φαλλοπλαστική, συγγενείς ανωμαλίες, επαναπροσδιορισμός φύλου), η ανδρική και γυναικεία ακράτεια ούρων, η ανδρική υπογονιμότητα και οι μικροχειρουργικές μέθοδοι αποκατάστασής της, καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για προστάτη, κύστη και ουρολιθίαση.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Μια μεγάλη συναυλία-φόρος τιμής στον αξέχαστο ερμηνευτή, με τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Δημήτρη Μπάκουλη, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στις 21:00 στον Προαύλιο Χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας.

Μειώσεις φόρων για 4 εκατ. φορολογούμενους,οι αλλαγές που έρχονται στο φορολογικό σύστημα

Αυξάνεται το αφορολόγητο, μειώνονται οι συντελεστές και τα τεκμήρια – Το πακέτο μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Ατυχήματα με γουρούνες: Ένας καλοκαιρινός «εφιάλτης» για τα νησιά

Γιατροί περιγράφουν ότι «η μισή εφημερία είναι περιστατικά με γουρούνες» – Τουρίστες έως 25 ετών τα κύρια θύματα, με τραυματισμούς από απλά κατάγματα έως θανατηφόρες κακώσεις

Νάξος: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο «Ψάξε στο όνειρό μας» (αφίσα)

Το αφιέρωμα στη Νάξο δεν αποτελεί απλώς μια συναυλία, αλλά μια γιορτή μνήμης και τιμής στον καλλιτέχνη που σημάδεψε την ελληνική μουσική σκηνή

Ανανέωσε με Τσουγκαράκη ο ΑΠΑΣ Νάξου – Ανακοίνωση φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Ο έμπειρος σέντερ συνεχίζει στη Νάξο, ενώ η ομάδα ανακοίνωσε το πρόγραμμα φιλικών για τον Σεπτέμβριο ενόψει της σεζόν 2025-26 στη National League 1.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Κακλαμανάκεια 2025» στην Αμοργό

Ο ΑΝΠΟ Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού τίμησαν την Ολυμπιονίκη Ειρήνη Νίνου στην τελετή λήξης του θεσμού προς τιμήν του Νίκου Κακλαμανάκη.

Μύκονος: Τραγωδία σε ξενοδοχείο του Ορνού – Νεκρός 25χρονος σε ιδιωτική πισίνα δωματίου

Δύο νεαροί Βραζιλιάνοι βρέθηκαν αναίσθητοι σε πισίνα ξενοδοχείου – Ο ένας διασώθηκε, ο άλλος ανασύρθηκε νεκρός. Στο δωμάτιο βρέθηκαν σύριγγα και σακουλάκια με λευκή σκόνη.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πολιτικός Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών

Γιος του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, την πολιτική και τον πολιτισμό

Αμοργός: Η «Γιορτή του Παστελιού» επιστρέφει στη Λόζα Χώρας

ην Κυριακή 24 Αυγούστου 2025 στις 20:00, ο Σύλλογος «Σημωνίδης» μας καλεί σε μια γιορτή γεύσεων, μουσικής και παράδοσης με παστέλι, ψημένη ρακή, χορό και τραγούδι ως το πρωί.

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια των νησιών, SOS από τους πλοιάρχους, στο επίκεντρο το λιμάνι της Νάξου

Κατασκευασμένα πριν από 40-50 χρόνια, τα περισσότερα λιμάνια αδυνατούν να καλύψουν τις σημερινές τουριστικές ανάγκες – Σοβαρά προβλήματα σε Νάξο, Πάρο, Τήνο, Λέρο και Σαντορίνη.