Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςNaxos Medical: Δεύτερη σερί δράση με επίκεντρο την πρόληψη για τον καρκίνο...

Naxos Medical: Δεύτερη σερί δράση με επίκεντρο την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού

|

Οκτώβριος. Μήνας που έχει αφιερωθεί στη μάχη για την πρόληψη όσον αφορά τον καρκίνο του Μαστού…

Και το πολυιατρείο Naxos Medical για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα προχωρεί σε προληπτικές δράσεις στη Νάξο…  Τον περασμένο Μάιο (11/05) είχε πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος μαστού με υπερηχογράφημα και κλινική εξέταση με τους Νίκο Κοτσιφόπουλο (χειρουργός μαστού) και Κωνσταντίνο Σταμέλο (Ακτινοδιαγνώστη) να πιάνουν δουλειά.

Αποτέλεσμα; Σαράντα γυναίκες όλων των ηλικιών πέρασαν για εξέταση. Μάλιστα ήρθαν κι από Αμοργό και Σαντορίνη. Υπήρξαν ευρήματα σε εξετάσεις, όμως η ουσία είναι η δημιουργία ιστορικού και η πρόληψη…

Naxos Medical: Σαράντα γυναίκες υποβλήθηκαν σε δωρεάν έλεγχο μαστού (με υπερηχογράφημα) και κλινική εξέταση

Τώρα; Εχουμε μία ακόμη δράση…  οι συνεργαζόμενοι γιατροί Νικόλαος Κοτσιφόπουλος (Μαστολόγος) και Νικόλαος Μουστάκης (Πλαστικός Χειρούργος) θα προσφέρουν δωρεάν προληπτική εξέταση στήθους σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και έχουν κλείσει παράλληλα το ραντεβού τους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής για αισθητική παρέμβαση. Εναλλακτικά μέχρι στις 5 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει το προγραμματισμένο Ιατρείο Μαστού, από τον γιατρό Νικόλαο Κοτσιφόπουλο.

Αναλυτικά, η ενημέρωση μέσω του Naxos Medical

🩷💟 Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που αφιερώνεται στην πρόληψη πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

⏺ Στο δυτικό κόσμο, ο καρκίνος του μαστού αφορά 1 στις 11 γυναίκες. Στην Ευρώπη 13,3% των νέων διαγνώσεων καρκίνου αφορά καρκίνο του μαστού. Το ποσοστό αντιστοιχεί στο 28,7% όλων των νέων καρκίνων στις γυναίκες. H Ελλάδα, κάθε χρόνο, καταγράφει περίπου 4.500 νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού.

⏺ Ο προληπτικός έλεγχος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Σίγουρα αν ο καρκίνος του μαστού έχει έγκαιρη διάγνωση, το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών στην πενταετία μετά τη διάγνωση ξεπερνά το 95%.

⏺ Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Προσφοράς το Naxos Medical και οι συνεργαζόμενοι Ιατροί κ. Νικόλαος Κοτσιφόπουλος (Μαστολόγος) και κ. Νικόλαος Μουστάκης (Πλαστικός Χειρούργος) θα προσφέρουν δωρεάν προληπτική εξέταση στήθους σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και έχουν κλείσει παράλληλα το ραντεβού τους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής για αισθητική παρέμβαση.

⏺ Επίσης, εναλλακτικά μέχρι στις 5 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει το προγραμματισμένο Ιατρείο Μαστού, από τον Ιατρό μας κ. Νικόλαο Κοτσιφόπουλο, όπου μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας.

——————————-

➡ Η εξασφάλιση της υγείας των μαστών είναι κορυφαίας σημασίας, καθώς οι παθήσεις του στήθους είναι συχνές, σοβαρές αλλά και ιάσιμες αν τις αντιληφθούμε γρήγορα.

➡ Η εξέταση όλων των γυναικών από την ηλικία των 21 ετών είναι επιβεβλημένη.

ℹ️ Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις. Ζήτα περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22850 22200

ℹ️ Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε μας στο 22850 22200 ή επικοινωνήστε στο email: info@naxosmedical.com

🌐 Επισκεφθείτε το νέο μας site: https://naxosmedical.com

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η καρδιά της ιστιοπλοΐας χτυπά στο Αιγαίο – Aegean Regatta 2025

Στην τελική ευθεία για την Aegean Regatta 2025 – Tις 50 έφτασαν οι συμμετοχές

Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός: Η Σαντορίνη μέσα από το βλέμμα της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη

Ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας με έργα εμπνευσμένα από την ιστορία και την καθημερινότητα του νησιού

Από το όραμα στην πραγματικότητα – Ρυθμιστικά μέτρα αλιείας στην Αμοργό με Προεδρικό Διάταγμα

ΑΜΟΡΓΟΡΑΜΑ: Μια 11ετής πρωτοβουλία ψαράδων και φορέων του νησιού οδηγεί στη θεσμοθέτηση Περιοχών Περιορισμού Αλιείας

Το κρουαζιερόπλοιο “MS Oosterdam” στη Νάξο, ένα σύντομο πέρασμα στο δρόμο για τον Πειραιά

Το MS Oosterdam της Holland America Line πέρασε από τη Νάξο, εντυπωσιάζοντας με την κομψότητα και τις ανέσεις του. Δείτε τα στοιχεία και τις παροχές του Vista-class κρουαζιερόπλοιου.

Από το μπουκάλι κρασί… στο μπουκάλι νερό – Το πρώτο «μενού νερού» στη Βρετανία είναι γεγονός

Ένα εστιατόριο με οδηγό Michelin παρουσιάζει το πρώτο γαστρονομικό μενού αφιερωμένο αποκλειστικά στο νερό.

Συνεργασία ιδιωτών γιατρών με το ΕΣΥ: Αντιδράσεις και προβληματισμοί

Η κυβέρνηση μιλά για αναβάθμιση, οι νοσοκομειακοί γιατροί κάνουν λόγο για «εμπορευματοποίηση της υγείας» και οι ιδιώτες αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της ρύθμισης

Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. – 13 Χρόνια εθελοντισμού και προσφοράς στο Ηράκλειο

Από μια αυθόρμητη ιδέα σε ένα δίκτυο αλληλεγγύης που στηρίζει παιδιά, οικογένειες και ευάλωτες ομάδες στην Κρήτη και πέρα από αυτήν

Σαντορίνη: Οργάνωση δράσης για τη στέγαση των Εκπαιδευτικών στο νησί

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία στήριξης, καλώντας ιδιοκτήτες ακινήτων να διαθέσουν κατοικίες για τους εκπαιδευτικούς του νησιού.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού: 15 Αυγούστου και πάλι στις Εγγαρές με νησιώτικο ρυθμό

Το καθιερωμένο συναπάντημα μουσικής, χορού και συγκίνησης επιστρέφει στις Εγγαρές για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.