Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΝάξος: Καταγγελία πολίτη ότι δέχτηκε επίθεση από Αντιδήμαρχο, τι αναφέρει

Νάξος: Καταγγελία πολίτη ότι δέχτηκε επίθεση από Αντιδήμαρχο, τι αναφέρει

|

“…. Με το πρόσχημα πως κάποιος του είπε πως εγω είμαι ο ανώνυμος χρήστης facebook με το ψευδώνυμο «Ελεύθερος Άνθρωπος» που του εξασκεί δριμεία κριτική ή τον χαρακτηρίζει.
Είμαι εγω δηλαδή αυτή που τον γελοιοποιεί όπως είπε και ήρθε στο μαγαζί μου να μου επιτεθεί, να με σπρώξει και να με βρίσει χυδαία και να μου ζητήσει τα ρέστα, γιατί κάποιος του είπε πως εγω είμαι το προφίλ «Ελευθερος Ανθρωπος»….”

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της πολίτης και επιχειρηματίας της Νάξου, όπου καταγγέλει την λεκτική και σωματική επίθεση από αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Πέμπτη 1η Ιουνίου …  Η επίθεση (όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση) συνέβη στο χώρο εργασίας της και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ακολουθήσει την νομική οδό..

Αναλυτικά η ανάρτηση που έχει γίνει από την καταγγέλλουσα Κατερίνα Μουστάκη...

” Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα γι αυτό και ο αντιδήμαρχος όταν ένας δημότης λέει τη γνώμη του πάει στον χώρο του και τον τραμπουκίζει.

Με ποιο πρόσχημα;

Με το πρόσχημα πως κάποιος του είπε πως εγω είμαι ο ανώνυμος χρήστης facebook με το ψευδώνυμο «Ελεύθερος Άνθρωπος» που του εξασκεί δριμεία κριτική ή τον χαρακτηρίζει.

Είμαι εγω δηλαδή αυτή που τον γελοιοποιεί όπως είπε και ήρθε στο μαγαζί μου να μου επιτεθεί, να με σπρώξει και να με βρίσει χυδαία και να μου ζητήσει τα ρέστα, γιατί κάποιος του είπε πως εγω είμαι το προφίλ «Ελευθερος Ανθρωπος».

Αλλά έτσι του είπανε, κι αφού το το ειπαν, χωρίς καν να σκεφτεί αν είναι αλήθεια, χωρίς καν να συζητήσει μαζί μου ήρθε και με τραμπούκισε μέσα στη δουλειά μου στα καλά καθούμενα ζητώντας μου εξηγήσεις και εκστομίζοντας αθλιότητες. Το σχολείο απέναντι με μαθητές και κόσμο να τον ακούει και να τον βλέπει.

Μεχρι εκεί φτάνει ο συλλογισμός του και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου γιατί απλά εκφράζω τη γνώμη μου.

Προφανώς και κάνω κριτική, αυτή είναι άλλωστε η ουσία της δημοκρατίας. Όμως δεν τον κρίνω προσωπικά, κρίνω αυτό που εκπροσωπεί, τη θεσμική του θέση!

Όπως αντίστοιχα επαινώ κάθε καλή προσπάθεια, μάλιστα πρόσφατα επαίνεσα και τον ίδιο.
Αιτία της τραμπούκικης επίθεσης του αντιδημάρχου ήταν σχολιό μου για τον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης στο προφίλ του. Αυτό που είπα είναι πως δεν εχει γίνει προτομή του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου όπως διατείνεται.

Το αποτέλεσμα είναι να πιστέψει ο,τι του ξεφούρνισαν οποιοι του το ξεφούρνισαν και να με τραμπουκίσει λέγοντας πως εγω είμαι ο ψευδώνυμος χρήστης που τον γελοιοποιεί! Σαν να ήταν παιδάκι του δημοτικού, όχι ώριμος άνθρωπος. Τέτοιο επίπεδο.
Λες και εγώ έχω την ανάγκη να κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμο!

Ήρθε, αμόλησε τον οχετό του, μ’ έσπρωξε, με απείλησε, μ εβρισε χυδαία και τον μάζεψε η σύζυγός του λέγοντας πως «χάνει το δίκιο του» μ αυτά που κάνει! Το δίκιο του;

Μου είπε μάλιστα ότι “σου έδωσα ψωμί να φάς μ@λ@κ@σμενη” με την λογική ότι σαν υπεύθυνος της πρωτοβάθμιας επέλεξε δύο φορές το μαγαζί μου στα δώδεκα χρόνια που το διατηρώ!! Εεε όχι να σας έχω και υποχρέωση μετά από δώδεκα χρόνια που ήρθατε δύο φορές να πάρετε φωτοτυπικό χαρτί… Αλλά αυτοί είναι οικειοποιούντε το δημόσιο χρήμα ότι είναι δικό τους και δίνουν ψωμί… Έτσι χτίζουν δημόσιες σχέσεις.

Φανταστείτε τώρα πως αυτός ο άνθρωπος αποφασίσει με την ψήφο του στο δημοτικό συμβούλιο για την ποιότητα ζωής μας στο νησί, για το ίδιο το νησί μας! Μ αυτά τα μυαλά! Επίσης αυτός ο άνθρωπος είναι εκπαιδευτικός…αυτά διδάσει στα παιδιά; Αυτό είναι το πρότυπο;

Μετα π’ όλα όσα συνέβησαν και επειδή απειλήθηκα ενημέρωσα τον δικηγόρο μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία πρέπει να λάβει τέλος.

Η κριτική μου είναι δημόσια και αφορά δημόσια πρόσωπα για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Αν δεν τους αρέσει, λυπάμαι, αλλά είναι υποχρέωσή μου ως πολίτης και συνταγματικό μου δικαίωμα.

Λοιπόν…μαζευτείτε οι τραμπούκοι…


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γλινάδο- Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων: Διασκεδάζουμε το “Εναστρον” για καλό σκοπό

Στις 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Έναστρον" στο Γλινάδο!! - Ποιος είναι ο λόγος;

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο, χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους (video)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία Πρωτοδικείου - Γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί (video)

Φιλώτι – Σύλλογος: Πρώτος σε ψήφους ο Στέφανος Νίαος, συστήνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου - Πόσοι ψήφισαν, ποιοι εκλέγονται

ΥΠΕΝ – Ηλεκτρικά τιμολόγια: Δέκα (10) χρήσιμες ερωταπαντήσεις

Δέκα (10) χρήσιμες ερωταπαντήσεις του ΥΠΕΝ για τις αλλαγές από 1η Ιανουαρίου 2024

Κωμιακή – Σύλλογος Γυναικών: Παρουσία Χριστουγεννιάτικου Παζαριού

Για δύο Κυριακές (10 - 17 Δεκεμβρίου) στην Κωμιακή έχουμε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Naxos Medical: Στη Νάξο (11-12/12) ο γιατρός πνευμονολόγος Νίκος Κουφός

Διήμερο ιατρικών εξετάσεων (11-12 Δεκεμβρίου) από τον γιατρό πνευμονολόγο Νίκο Κουφό στο Naxos Medical

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής

Οι δύο Ινδοί που εργάζονται σε μία από τις παλαιότερες κτηνοτροφικές μονάδες της Γαλάτιστας με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας και περισσότερα από 300 πρόβατα και 200 κατσίκια

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το μυκόπλασμα της πνευμονίας – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Τα αυξημένα κρούσματα πνευμονίας συνδέονται με το βακτήριο που ονομάζεται μυκόπλασμα της πνευμονίας (Μycoplasma pneumoniae), γνωστό στους επιστήμονες, καθώς πρόκειται για κοινή αιτία αναπνευστικών λοιμώξεων, που δίνει εστίες πνευμονίας περιοδικά.

Πόλεμος στη Γάζα: Η αντίληψη για την ασφάλεια επηρεάζει τις κρατήσεις στις χώρες της περιοχής – Η θέση της Ελλάδας

Ο δείκτης Mabrian Security Perception Index έχει διαμορφωθεί εδώ και 9 χρόνια. Μετρά, το επίπεδο εμπιστοσύνης που εκφράζουν οι επισκέπτες και οι πιθανοί ταξιδιώτες σχετικά με έναν τουριστικό προορισμό με βάση την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Εστίαση – Φιλοξενία: “Οι επαγγελματίες δεν τρώνε κουτόχορτο”

Σκληρή ανακοίνωση από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με επίκεντρο την πρόσφατη παρουσίαση του Γαστρονομικού Φεστιβάλ από το οικείο Δήμο - Γιατί λένε "Η ανοχή εξαντλήθηκε"

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

ΠΝΑΙ – 14ο Φεστιβάλ Μελιού: Διακρίσεις για προϊόντα Νάξου, Σερίφου και Σύρου

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Νάξος – ΜΕΑ: Παράταση κατάθεσης προσφορών την 4η Φεβρουαρίου 2024

Παρατάθηκε η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νάξο

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Το πρόγραμμα Γαστρονομικής Προβολής αποκαλύπτεται

Παρουσίαση (06/12) του Προγράμματος Γαστρονομικής Προβολής και Σεμινάριο για το Γαστρονομικό Τουρισμό από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευαγ. Γατσωτή (Vault): “Ανεβαίνει” σύντομα η “playlist μιας faultless μητρότητας”

Το έργο της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή “Η playlist μιας faultless μητρότητας” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και Έλενας Τυρέα στο θέατρο Vault.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Αποκαλυπτήρια για το Great Food of Naxos

Απόγευμα Τετάρτης (06/12) και έχουμε τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου αλλά και της πρότασης για γαστρονομικό φεστιβάλ από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κθκλάδων - Η αντίδραση της Εστίασης

ΣτΕ – Μύκονος: “Ναι” σε τουριστική επένδυση, “όχι” σε μαρίνα

Υπέρ τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο το ΣτΕ - Ενώ βάζει φρένο στα σχέδια για κατασκευή μαρίνας, απέρριψε άλλες δύο προσφυγές του δήμου για την ίδια μονάδα

Αεροδρόμιο Νάξου: Η έντονη βροχόπτωση “μετέφερε” την πρωινή πτήση της Sky Express

Εντονα τα καιρικά φαινόμενα στη Νάξο από τις πρώτες πρωινές ώρες... 36 χιλιοστά βροχόπτωσης στην Κόρωνο - "Μεταφέρθηκε" η πρωινή πτήση της Sky Express