Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Τριπόδων σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025, στην κεντρική πλατεία Τριπόδων – Βίβλου, σε μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Μια Θάλασσα Μουσικής», αφιερωμένη στον αθάνατο Έλληνα δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη.
Με αφορμή τον χαρακτηρισμό του 2025 ως Έτος Μίκη Θεοδωράκη από το Υπουργείο Πολιτισμού, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσιάζουν τη ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη μέσα από χορούς που συνδέονται με τον τόπο καταγωγής του αλλά και με τα μέρη όπου έζησε και δημιούργησε.
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, μνήμη και συγκίνηση, ένας φόρος τιμής σε έναν δημιουργό που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
📍 Κεντρική Πλατεία Τριπόδων – Βίβλου
🕢 Ώρα έναρξης: 20:30
🎟️ Είσοδος ελεύθερη
🌊 Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί μια μεγάλη ελληνική ψυχή μέσα από μια «θάλασσα μουσικής και παράδοσης».
#MikisTheodorakis #ΜιαΘάλασσαΜουσικής #Τρίποδες #Βίβλος #Naxos #NaxosPress #ΕλληνικήΜουσική #Χορός #Παράδοση