Το Κέντρο Νεότητας του Αγίου Νικοδήμου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο 2ο Εργαστήριο Καινοτομίας με θέμα «Από τη Φαντασία στην Πραγματικότητα», το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, 10:00 – 13:00.
👩💻 Για τα παιδιά
Οι μαθητές θα ταξιδέψουν στον κόσμο της τρισδιάστατης δημιουργίας! Θα μάθουν να σχεδιάζουν αντικείμενα σε 3D με το λογισμικό TinkerCAD και θα δουν τις ιδέες τους να ζωντανεύουν μέσα από τον 3D εκτυπωτή. Όσοι διαθέτουν laptop, παρακαλούνται να το έχουν μαζί τους.
👨👩👧 Για τους γονείς
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για τη θεωρία των Πολλαπλών Νοημοσυνών (Multiple Intelligences). Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν ένα σύντομο τεστ και να εντοπίσουν τα ταλέντα και τις κλίσεις των παιδιών τους.
Μια μοναδική εμπειρία μάθησης και δημιουργίας που φέρνει πιο κοντά οικογένειες, γονείς και παιδιά, με επίκεντρο τη γνώση και την καινοτομία.
📍 Πού & Πότε:
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου | 10:00 – 13:00 | Κέντρο Νεότητας Αγίου Νικοδήμου
#ΕργαστήριοΚαινοτομίας #ΚέντροΝεότητας #3DPrinting #ΠολλαπλέςΝοημοσύνες #Μάθηση #Δημιουργία #Νάξος