Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςELaiolithos Luxury Retreat: Ερχεται (12/08) μία μαγική βραδιά Τέχνης και Ομορφιάς

ELaiolithos Luxury Retreat: Ερχεται (12/08) μία μαγική βραδιά Τέχνης και Ομορφιάς

|

ELaiolithos Luxury Retreat .. Ενας πανέμορφος χώρος στην Ορεινή Νάξο και δη στην Μονή, ιδανικός για να μπορέσει κάποιος να απολαύσει την φύση αλλά και την Τέχνη.

Πως μπορεί ένας επισκέπτης να γίνει μάρτυρας δράσης που αφορά Τέχνη; Δεν έχει παρά να πάρει το δρόμο για τη Μονή και δη το ELaiolithos Luxury Retreat.

Ο λόγος; Σάββατο 12 Αυγούστου με ώρα έναρξης 19:30, υπάρχει η εκδήλωση που αφορά έκθεση με τίτλο “Τέχνη & Ανανέωση: Έκθεση Δημιουργικότητας, Ζωής και Δεύτερες Ευκαιρίες”... Στον μαγευτικό χώρο του ELaiolithos Luxury Retreat, όπου μπορείτε να βιώσετε την ομορφιά και τη βιωσιμότητα.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη δημιουργικότητα, έμπνευση και ομορφιά, καθώς εξερευνούμε τον μαγικό κόσμο της τέχνης στο πανέμορφο περιβάλλον του ELaiolithos Luxury Retreat!

Η Εμπειρία:

Αυτή η εκδήλωση υπόσχεται ένα μοναδικό μείγμα καλλιτεχνικής έκφρασης και περιβαλλοντικής συνείδησης και σας υπόσχεται να σας μαγέψει με μια εκπληκτική έκθεση, όπου η τέχνη, η δημιουργικότητα και η έμπνευση συναντώνται. Υπό την προσεκτική επιμέλεια της Ελένης Μαράκη, αυτή η έκθεση εναρμονίζεται απόλυτα με τις βιώσιμες αξίες και το ήθος του ELaiolithos.

Η Τέχνη: Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκονται οι εξαιρετικές γλυπτικές δημιουργίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη Gioris. Τα έργα του, κατασκευασμένα από μια σειρά βιώσιμων υλικών, όπως ξύλο θαλάσσης, κεραμικά, γυαλί και μέταλλο, όχι μόνο ενσωματώνουν τη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη, αλλά ξεπερνούν την απλή τέχνη και μας ταξιδεύουν σε έναν μοναδικό κόσμο μυθολογικής ομορφιάς και έμπνευσης. Οι δημιουργίες του Gioris αντλούν την ουσία της φύσης και της θάλασσας, μεταφέροντας την μαγεία τους στα έργα του.

Ένα Ταξίδι στην Ομορφιά:

Αργότερα, καθώς το φως του φεγγαριού θα φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό, η ζεστή φιλοξενία της Ελένης Μαράκη θα σας τυλίξει, και θα σας γαληνέψουν οι έμψυχες μουσικές μελωδίες του ταλαντούχου γλύπτη Γιώργου. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι δημιουργικότητας, όπου η πολυτέλεια και η φύση ενώνονται απρόσκοπτα.

Ο Gioris εμποτίζει την αιώνια ζωή σε έργα τέχνης σχολαστικά κατασκευασμένα από κάποτε άψυχα υλικά, δίνοντάς τους μια φρέσκια και ζωντανή ύπαρξη. Κάποτε στερούνταν ζωντάνιας, αυτά τα υλικά τώρα αναζωογονούνται από τις μεταμορφωτικές πινελιές του Gioris, εμφυσημένες με ανανεωμένο σκοπό και διαχρονική ομορφιά. Αυτό δημιουργεί μια υπέροχη αρμονία μεταξύ τέχνης και βιωσιμότητας, ενσωματώνοντας την ουσία των αξιοσημείωτων δημιουργιών του.


Σας περιμένουμε!

Σας καλούμε όλους να έρθετε και να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας που γιορτάζει την τέχνη, τη ζωή και τις δεύτερες ευκαιρίες. Ας ξεκινήσουμε μια κοινή περιπέτεια σε έναν κόσμο ομορφιάς και έμπνευσης, καθώς τιμούμε τον οραματιστή καλλιτέχνη πίσω από όλα αυτά. Αυτή η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη συγχώνευση της καλλιτεχνικής έκφρασης με τους ρυθμούς του φυσικού κόσμου, υπενθυμίζοντάς μας τη μεταμορφωτική δύναμη τόσο της τέχνης όσο και της συνεχούς εξέλιξης της ζωής.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, 12:30 μ.μ. ως 10 μ.μ.

Η εκδήλωση και η Έκθεση είναι αφιερωμένη στην αναγνώριση και εκτίμηση πολλών σημαντικών πτυχών:

Τέχνη: Η έκθεση επικεντρώνεται γύρω από την εκτίμηση της καλλιτεχνικής έκφρασης, της δημιουργικότητας και του οπτικού ή πνευματικού αντίκτυπου που φέρνει η τέχνη.

Ζωή: Η εκδήλωση στοχεύει να τιμήσει και να γιορτάσει τη ζωτικότητα της ίδιας της ζωής αγκαλιάζοντας τη χαρά, τις εμπειρίες και τις συνδέσεις που δίνουν νόημα στη ζωή και μας υπενθυμίζει την αξία και την ομορφιά του να είμαστε ζωντανοί

Δεύτερες Ευκαιρίες: Αυτό αναφέρεται στην ευκαιρία για ανανέωση και ανάπτυξη. Το γεγονός υποδηλώνει ότι όπως η τέχνη μπορεί να αποκτήσει νέα πνοή μέσω της επανερμηνείας ή της επανεφεύρεσης, έτσι και οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την ευκαιρία να ξαναρχίσουν εκ νέου, να μάθουν από τις προηγούμενες εμπειρίες τους και να ξεκινήσουν νέα ταξίδια.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να μοιραστούν αυτά τα θέματα, καλλιεργώντας μια αίσθηση σύνδεσης, προβληματισμού και εκτίμησης για την ομορφιά και τις δυνατότητες που προσφέρουν η τέχνη, η ζωή και οι δεύτερες ευκαιρίες.

Αυτή η έκθεση μας δίνει την εμπνευσμένη εντύπωση ότι τίποτα δεν χάνεται ανεπανόρθωτα, αλλά μπορεί να αναδυθεί πάντα εκ νέου, μπορεί να αναγεννηθεί. Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη βραδιά και δείτε τη μαγεία που σας περιμένει. 🌟

Η είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν κάθε μέρα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, 12:30 μ.μ. ως 10 μ.μ. Διοργανωτής εκδήλωσης: Νίκος Λαγογιάννης.

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Δωδεκάνησα – Ρόδος: Ισχυρός Σεισμός 5.8 R τα ξημερώματα

Εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Ρόδου - Αισθητός και σε πολλές περιοχές της Τουρκίας, αλλά και στην Κρήτη - «Δεν θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην επιφάνεια, δεν θα υπάρξει τσουνάμι», δήλωσε ο Λέκκας

Βρούτσης: “Θα περιμένω Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στο γραφείο μου έως τις 3 το μεσημέρι”

Βρούτσης για τη συνάντηση με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Θα τους περιμένω ως τις 15:00, αν δεν έρθουν θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα

Νάξος: Εξειδικευμένοι γιατροί στο “Naxos Medical”, το πρόγραμμα του Ιουνίου (πίνακας)

Το Naxos Medical ανακοινώνει τις ημερομηνίες επισκέψεων από κορυφαίους ειδικούς για τον Ιούνιο – Πρόληψη, φροντίδα και υγεία χωρίς μετακινήσεις

Basket League: Αναβάλλεται ο 3ος τελικός του πρωταθλήματος

Οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ καλούνται στο υπουργείο Αθλητισμού την Τετάρτη για δεσμεύσεις ότι θα μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση – «Σε διαφορετική περίπτωση, το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά».

Στη Νάξο το νέο ερευνητικό έργο του ΕΜΠ για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων

Με τη χρηματοδότηση του Horizon και σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ξεκινά πιλοτική εφαρμογή τεχνολογιών για την ενίσχυση της υδατικής επάρκειας

Γ. Πολυχρονάκος: “Να βγάλουμε τους νησιωτικούς δήμους από το σημερινό αδιέξοδο”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσίασε προτάσεις και δεσμεύσεις για την αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή ανάπτυξη

Κ. Μονογυιού: 40.000.000 € για την αποπληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου – Ουσιαστική στήριξη στους νησιώτες μας

Κατά το έτος 2024, καταβλήθηκε συνολικά το ποσό των 68.000.000 ευρώ για όλες τις μορφές του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στη Σαντορίνη: Τρία σχολεία στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Ο Δήμος Θήρας επενδύει σε σύγχρονες εκπαιδευτικές συνθήκες με έργα συντήρησης, αναβάθμισης και συνεργασία με την κεντρική πολιτεία

Ν. Πιτταράς: «Η βιωσιμότητα της Νάξου περνά από τη συνεργασία τουρισμού και πρωτογενή τομέα» (video)

Ο ιδιοκτήτης του Τυροκομείου Πιτταράς συγκίνησε με την αυθεντική του παρέμβαση στη 1η Συνάντηση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Νάξου

Στοίχημα – Βραζιλία: Μάχη ουραγών με την ισοπαλία να έχει το πρώτο λόγο

Παϊσαντού - Κρισιούμα: Μάχη ουραγών με τριπλασιασμό και ο πρώτος λόγος η ισοπαλία...

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Αεροδρόμιο: Πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αεροδιακομιδή με τα νέα φορητά φώτα

Ένα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού, το νησί απέκτησε ξανά τη δυνατότητα νυχτερινής αερομεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα AW-109

«Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδά για τα νησιά και τη νοσταλγία (video)

Μια νέα νησιώτικη μελωδία-ύμνος από τον μετρ του Αιγαίου, με τη συμμετοχή της οικογένειας Κονιτοπούλου (video)

Νάξος: Δυναμική παρέμβαση εργαζομένων και αναβολή της συζήτησης για απαγόρευση οικοδομικών εργασιών το καλοκαίρι

Μετά από κινητοποίηση της Επιτροπής Εργαζομένων στις Κατασκευές, η Δημοτική Αρχή Νάξου υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο