Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΕκλογές 2023 - Β. Κατσαράς: "Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στα ψηφοδέλτια" (video)

Εκλογές 2023 – Β. Κατσαράς: “Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στα ψηφοδέλτια” (video)

|

Περί πολιτισμού. Περί αθλητισμού. Περί εκλογών, αλλά και για ζητήματα υποδομών.  Ο Αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κατσαράς, φιλοξενήθηκε στη συχνότητα της Ραδιοφωνίας Κυκλάδων 101,3 και στην εκπομπή “Cyclades On Air”

Ο κ. Κατσαράς, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Έγινε λόγος για τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει στο αεροδρόμιο της Νάξου, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των Δημοτών, κυρίως στην Χώρα της Νάξου αλλά και στα χωριά του νησιού.

Για τις επικείμενες εκλογές ο κ. Κατσαράς έκανε λόγο για την δύσκολη εξίσωση των υποψηφιοτήτων γιατί όπως είπε «ο κόσμος αποφεύγει αυτές τις διαδικασίες» αλλά και η ποσόστωση που αφορά στις γυναίκες υποψήφιες είναι κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες.  Σε κάθε περίπτωση ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Λιανού, μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές.

Σε σχέση με το έργο της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Κατσαράς αναφέρθηκε στις παιδικές χαρές, στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου και στην ενίσχυση των αθλητικών σωματείων.

Σχετικά με την Φιλαρμονική ο κος Κατσαράς ανέφερε είπε αναζητείται νέος χώρος για να υπάρξει πλήρη αναβάθμιση (σ.σ. αποδεχόμενος ότι υπάρχει πρόβλημα στο χώρο που έως τώρα γίνονται οι πρόβες), αποδίδοντας τα εύσημα στην Μαρία Ελευθερίου για τη προσπάθεια που έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια.

Ανέλυσε τον τρόπο που έγινε η επιδότηση των αθλητικών σωματείων τονίζοντας ότι του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί τα κριτήρια και θα είναι όσο γίνεται πιο αντικειμενική η χρηματοδότηση των σωματείων.

Τέλος έγινε λόγος για την μέχρι τώρα πορεία της τουριστική σεζόν και την προβολή των νησιών από το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Τόνισε δε ότι είναι ανάγκη ο δήμος να επενδύσει στον βιωματικό τουρισμό μέσα από το πάντρεμα με τη Γαστρονομία. Γεγονός που θα προσφέρει περισσότερες διανυκτερεύσεις και τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες ακόμη περισσότερο το νησί μέσω των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ONEX: Το εγχείρημα για αναβάθμιση του Νεωρίου και περιβαλλοντική προστασία της περιοχής

Η πρωτοβουλία της ΟΝΕΧ προς απομάκρυνση πετρελαιοειδών αποβλήτων που για χρόνια παρέμεναν συγκεντρωμένα σε δεξαμενή στο Νεώριο Σύρου, είναι περιβαλλοντικά ασφαλής

Τουρισμός: Στους top 10 παγκόσμιους προορισμούς η Ελλάδα μετά την πανδημία

O Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) κατατάσσει κατατάσσει την Ελλάδα, στους κερδισμένους για τη μετά πανδημία περίοδο, ενώ η EBRD κάνει λόγο για χρονιά - ρεκόρ στον τουρισμό

Ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα στη βόρεια Εύβοια

Το στίγμα του χάθηκε από τα ραντάρ στη περιοχή της παραλίας Αχλάδι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109, που είχε απογειωθεί από το Μαντούδι.

Μέδουσες: Αν και ανεγκέφαλες, μαθαίνουν γρήγορα

Οι επιστήμονες δεν εξεπλάγησαν που η μέδουσα της Καραϊβικής έχει την ικανότητα να μαθαίνει. Ωστόσο, έμειναν εμβρόντητοι με την ταχύτητα που το κάνει.

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: “Ουσιαστική ενίσχυση των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ”

Για διαχρονική απαξίωση του νοσοκομείου της Ρόδου κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι

Σέριφος: Ολοκληρώθηκε το 9ο Serifos Sunset Race

Μια μοναδική διοργάνωση στη Σέριφο, που τα είχε όλα

Σαντορίνη: Η ΔΕΥΑΘ για τις αιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης στο Μονόλιθο

Ολοκληρώθηκε το έργο για την Αποχέτευση στην περιοχή του Μονόλιθου στη Σαντορίνη

Προφυλακίστηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Ίου

Προφυλακίστηκαν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., σε Ίο και Αττική, που σε βάρος τους είχαν σχηματιστεί δικογραφίες για χρηματισμό και διακίνηση κοκαΐνης αντίστοιχα.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Καθηγήτρια η Ναξιώτισσα Ελένη Στάη

Η Ναξιώτισσα Έλενα Στάη καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Fast Ferries – Thunder: Τον Οκτώβριο σε νέο δρομολόγιο με επίκεντρο τη Νάξο (πίνακας)

Από την 1η Οκτωβρίου αλλάζει δρομολόγιο το ταχύπλοο Thunder της Fast Ferries (πίνακας)

Naxos Medical: Κάτι νέο έρχεται στη καθημερινότητα της Νάξου

Το Naxos Medical κι επίσημα ανοίγει τις πύλες του .. Εγκαίνια απόψε (23/09, 20:00) στη πόλη της Νάξου

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το πρόσφατο ατύχημα σε ταχύπλοο

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το ατύχημα με την πτώση δύο ναυτικών στη θάλασσα - Τι γίνεται με τους δύο τραυματίες

Πάρος – Travel+Leisure: Ιδανικός προορισμός για τον γαμήλιο τουρισμό

Προβολή της Πάρου ως γαμήλιου προορισμού από το Travel+Leisure

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος & Σχοινούσα: Πρωινή (27/09) δίωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Τετάρτη (27/09) - Για πόση ώρα και σε ποιες περιοχές Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Σαντορίνη: Ξεκινούν οι εγγραφές στο «Dappos Sunday League 2023-2024»

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξάγονται και φέτος στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο

Σαντορίνη – Νοσοκομείο: Διαμαρτυρία κατοίκων, τι ζητούν

Πορεία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών για τη σοβαρή υποστελέχωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή

Εκλογές 2023 – “Δύναμη Αλλαγής”: Πρόταση για δημόσιο διάλογο, θα έχει απάντηση;

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Αλλαγής" Λεονάρδος Χατζηανδρέου μεκάθε επισημότητα ζητάει δημόσιο διάλογο...

ΕΑΣ Νάξου – Στ. Βαθρακοκοίλης: ” Ξεκινάω να διαθέτω τη ντομάτα μου στα 2 ευρώ (αντί στο 1,10)” (video)

Δ. Καπούνης και Στ. Βαθρακοκοίλης στο Mega: «Δεν βρίσκουμε ζωοτροφές, οι τιμές θα ανεβαίνουν και θα έχουμε προβλήματα!» (video)

Με κρίσιμα θέματα για τους νησιώτες στην Υποεπιτροπή της Βουλής ο Φ. Φόρτωμας (video)

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Φόρτωμας τόνισε την ανάγκη να ενταχθούν στα προς συζήτηση θέματα, κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ζωή των Κυκλαδιτών.

Excellenseas: Κολύμπησαν – για καλό σκοπό – από τη Νάξο στη Σχοινούσα (video)

Η παρέα της Pastra Cretonaxiosa κολύμπησε φέτος για τους σκοπούς του φορέα Excellenseas από τη Νάξο στην Σχοινούσα (video)