Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΕκλογές 2023 - Σπ. Σκάρκος: Τα έργα που έγιναν αλλά κι αυτά...

Εκλογές 2023 – Σπ. Σκάρκος: Τα έργα που έγιναν αλλά κι αυτά που έχουν προγραμματιστεί για τις Τρίποδες

|

«Η πολιτική μας πρόταση για το χωριό μας εστιάζει στο τρίπτυχο παιδεία, οικονομική ανάπτυξή με σεβασμό στο περιβάλλον και πολιτισμός». Ποιος το αναφέρει αυτό; Μα ο πρόεδρος της Κοινότητας Βίβλου, Σπύρος Σκάρκος, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου τη προεδρία με την παράταξη του Δημήτρη Λιανού «Ενωμένοι Μπορούμε»…

Μέσα από τη ιστοσελίδα Naxospress.gr παρουσιάζει όχι μόνο τα εκτελεσθέντα έργα στην τετραετία 2019 – 2023 αλλά και τις σκέψεις του, το όραμά του για την επόμενη πενταετία.. Και όπως καταλήγει στη συζήτηση που έγινε «θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με ανανεωμένη ομάδα,  να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το χωριό μας και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο διαβίωσης μας σε αυτό»

Ας δούμε ποια ολοκληρώθηκαν κατά τη περίοδο 2019 – 2023

«Στην τετραετία που ολοκληρώθηκε η παράταξή μας επέλεξε να δώσει έμφαση σε έργα υποδομών και βελτίωσης των δικτύων της περιοχής μας. Έτσι όλοι μαζί με ομόφωνες αποφάσεις εργαστήκαμε ακούραστα για την υλοποίησης των παρακάτω έργων με επικεφαλής των προσπαθειών μας τον Σπύρο Σκάρκο, πρόεδρο της κοινότητας.

  1. ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ

# Ασφαλτόστρωση κεντρικού χωμάτινου δρόμου Πλάκας από Άγιο Ματθαίο μέχρι Ορκό και δρόμο Καλαμουριών μέχρι τη θέση Λάκκοι (ξενοδοχείο Plazza), έργο αξίας 700.000€. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προετοίμασε τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου, τα οποία και κατατέθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών και το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο αναμένεται να δώσει πνοή και ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πλάκας.

# Διαπλάτυνση τμήματος του δρόμου Τρίποδες – Πλάκα στο ύψος του ανεμόμυλου του Σκάρκου με κατασκευή τοιχίου στο κτήμα του Διαμαντή Πετρόκολλου με την παραχώρηση τμήματος του οικοπέδου του.

# Ανακατασκευή τμήματός οδού απορροής υδάτων προς την θάλασσα περιοχής Καρρά με τοποθέτηση νέων και μεγαλύτερων ογκόλιθων και τοποθέτηση πλεγμάτων και σταθεροποίησή τους με νέο μπετό.

Τσιμεντοστρώσεις – ασφαλτοστρώσεις δρόμων

# Ασφαλτόστρωση του δρόμου περιμετρικά του Δημοτικού Σχολείου

# Τσιμεντοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους

Εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί τσιμεντόστρωση του δρόμου από τον Άγιο Γεώργιο προς Σχοινώνα και από διασταύρωση Ανδρόνικου μέχρι τους  Αγίους Αποστόλους και τον Άγιο Αρσένιο λόγω του έργου της αποχέτευσης.

  1. ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

# Επέκταση δικτύου ύδρευσης Πλάκας από την παραλιακή ζώνης της Πλάκας  (ξενοδοχείο Νεκτ. Μαργαρίτη) μέχρι Άγιο Ματθαίο διασταύρωση προς Καλαμπούρια

# Επέκταση δικτύου ύδρευσης από Μποριάδο μέχρι τους Αγίους Αποστόλους με νέο αγωγό Φ90 εγκιβωτισμένο στο έδαφος σε αντικατάσταση του παλιού επιφανειακού  λάστιχου και με πρόβλεψη να επεκταθεί  το προσεχές διάστημα μέχρι την  περιοχή Στρούμπουλα

# Επέκταση του δικτύου ύδρευσης από δισταύρωση Ανδρόνικου μέχρι Σχοινώνα  με νέο αγωγό.

# Επέκταση δικτύου αποχέτευσης από την παραλιακή ζώνης της Πλάκας  (ξενοδοχείο Βρεττού) μέχρι τον φούρνο Λαγογιάννη.

# Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου Σαγκρίου – Βίβλου  μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό. Έργο αξίας 1.960.000€. Με το έργο αυτό πλέον ολόκληρη η ποσότητα των λυμάτων του χωριού μας θα διοχετεύεται στον βιολογικό καθαρισμό, γεγονός που θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής μας.

  1. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ

Εξασφάλιση σχετικής πίστωσης με ίδιους πόρους του Δήμου για την αγορά του οικοπέδου εκτάσεως δύο (2) στρεμμάτων στην περιοχή Περατσί που χρησιμοποιείται ήδη ως χώρος στάθμευσης και με την ολοκλήρωση της αγοράς του θα διατεθεί για την κατασκευή χώρου άθλησης.

# Αξιοποίηση του κληροδοτήματος Αργύρη Σοφικίτη στον λόφο του Αγίου Νεκταρίου με διαρκείς συντηρήσεις (βαψίματα κλπ) μετά την οριστική μεταβίβαση  του στο Δήμο μας και τη νομιμοποίηση των κτηρίων, ώστε να φιλοξενούνται σ’  αυτό άστεγοι, ιατροί και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, χορευτικά τμήματα που κάνουν παρουσιάσεις στο δήμο μας φοιτητές και καθηγητές πανεπιστημίων κλπ., με αντίστοιχη εκτός της επιστημονικής και πολιτιστικήςπροσφοράς τους στον τόπο μας και αντίστοιχη τόνωση της τοπικής οικονομίας του χωριού μας.

# Παραγγελία και τοποθέτηση μαρμάρινης προτομής σε επιλεγμένη θέση του κληροδοτήματος του αείμνηστου δωρητή όλων των κτηρίων του λόφου Αγίου Νεκταρίου Αργύρη Σοφικίτη, όπως και μαρμάρινης επιγράφης στο νεκροταφείο Βίβλου που επίσης αποκλειστικά κατασκευάστηκε από τον ίδιο και την σύζυγό του Αθανασία Υφαντή, ως ελάχιστη προσφορά του Δήμου και ειδικότερα της κοινότητάς μας στη μνήμη του όπως έγινε και πανναξιακά παραδεκτό από την πρόσφατη τελετή των αποκαλυπτήριων της ανωτέρω προτομής του.

# Ανακαίνιση και ανακατασκευή του χώρου που φιλοξενούταν στο παρελθόν ο ιατρός και η νοσοκόμα στο  κοινοτικό κατάστημα ως χώρο βιβλιοθήκης και χώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων με νέες τουαλέτες χρωματισμό, κλιματιστικά κλπ.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ – ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

# Επέκταση ηλεκτροφωτισμού από διασταύρωση Ανδρόνικου μέχρι Σχοινώνα λόγω της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων του νέου αγωγού ακαθάρτων Σαγκρίου –Βίβλου. Σε νέες αναπτυσσόμενες και τουριστικές περιοχές που ανήκουν στα διοικητικά όρια της κοινότητας μας, όπως παραλίας Πλάκας  από ξενοδοχείο Plazza μέχρι Misha Beach bar   –Κιουλαφή.

# Περιποίηση σημείων πρασίνου του χωριού μας με κλαδέματα σε τακτά χρονικά διαστήματα όλων των δένδρων του χωριού,όπως  και της εκκλησίας, καθαρισμός ρεμάτων, φυτεύσεις νέων δένδρων όπου μας υποδεικνύει η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου μας κλπ

# Αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής της Πλάκας με τον καθαρισμό όλων των χαντακιών περιμετρικά κάθε κτήματος για τη διοχέτευση του νερού των χειμάρρων σε αυτά,  ώστε να εμπλουτίσετε ο υδροφόρος ορίζοντας και να μειώνεται η ποσότητα του νερού που καταλήγει στη θάλασσα.

# Συντήρηση πρασίνου και επίβλεψη  για την τήρηση των όρων του  κανονισμού λειτουργίας του Κοιμητηρίου Βίβλου,όπως έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται με βάση την άριστη συνεργασία μας με τις υπηρεσίες του Δήμου και τους φορείς του χωριούμας και πολλές φορές με προσωπική εργασία (ειδικά σε έργα οδοποιίας):

α) Εκκλησία έχοντας άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου Βίβλου που είμαστε παρόντες όποτε μας χρειαστούν όπως καθαριότητα δρόμων προς εξωκλήσια σε όλες τις εορτές κλπ

β) Με τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέων του χωριού μας στις εκδηλώσεις του και με παραχώρηση κοινοτικών χώρων  για στέγαση των γραφείων και φύλαξη των αντικειμένων εκδηλώσεων, τη στέγαση των χορευτικών τμημάτων του κλπ

γ)  με τις διοικήσεις των σχολείων του χωριού μας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο),

ε) με τους προέδρους της Α/ βαθμιας και Β/ θμιας Σχολικής Επιτροπής  και  τέλος

δ) με τους προέδρους και τα μέλη των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων τόσο του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου όσο και του Γυμνασίου Βίβλου»

Και όπως τονίζει «Πάνω από όλα, όμως, κάθε στιγμή αφουγκραζόμαστε τα αιτήματα και τα προβλήματα των συγχωριανών και των επισκεπτών του χωριού μας προσπαθώντας να βρίσκουμε και να δίνουμε άμεσες και βιώσιμες λύσεις που στόχο έχουν  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού μας.

Η πολιτική μας πρόταση για το χωριό μας εστιάζει στο τρίπτυχο παιδεία, οικονομική ανάπτυξή με σεβασμό στο περιβάλλον και πολιτισμός.

Ποια είναι όμως τα επόμενα έργα;

Ο κος Σκάρκος είναι για μία ακόμη φορά αναλυτικός όσον αφορά τη περίοδο 2024 – 2029..

ΠΑΙΔΕΙΑ

# Εκπόνηση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κτηριολογικού προγράμματος για την επέκταση του κτηρίου του ΔΣ Βίβλου.

# Περαιτέρω βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων του χωριού μας (Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου).

# Λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τη συνεργασίας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Νέων και των σχολείων του χωριού μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΟΔΟΠΟΙΪΑ

# Επικαιροποίηση μελέτης για την διαπλάτυνση και νέα ασφαλτόστρωση του δρόμου Βίβλος – Άγιος Ματθαίος.

# Εκπόνηση μελέτης για τη διαπλάτυνση και νέα ασφαλτόστρωση του δρόμου Μπλουμά – Μπελώνια.

# Διάνοιξη ασφαλτόστρωση δρόμου Μπλουμά – Γλινάδου, έργο που έχει ενταχθεί ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα  και έχει προβλεφθεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου μας.

# Διανοίξεις διαμορφώσεις ασφαλτοστρώσεις κάθετων δρόμων από  τον κεντρικό Πλάκας προς την θάλασσα.

# Τσιμεντοστρώσεις όπου απαιτείται λοιπών κοινοτικών και  αγροτικών δρόμων εκτός οικισμού και πλακοστρώσεις εντός οικισμού.

ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

# Επέκταση δικτύου ύδρευσης από Βίβλο μέχρι Πλάκα μέσω Στρούμπουλα με νέα γραμμή μεγαλύτερης διατομής και εγκιβωτισμένη στο έδαφος.

# Επέκταση δικτύου αποχέτευσης περιοχής Μπλουμά από συνεργείο Σοφικίτη  μέχρι Κερά μέσω ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βίβλου (έχει ενταχθεί ήδη  στο τρέχων τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας και έχει εκπονηθεί η σχετική μελέτη με προϋπολογισμό έργου 100.000€).

# Επέκταση δικτύου αποχέτευσης από κεντρικό δρόμο Πλάκας έως Κορκιδάκη,  Αγία Παρασκευή και κάθετων δρόμων μέχρι τον κεντρικό παραλιακό αγωγό, ώστε να καλυφθεί όλη η περιοχή της Πλάκας λόγω μεγάλης ανάπτυξης.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

# Ανακαίνιση επισκευές κτηρίων και πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων κτηρίων κληροδοτήματος Αργυρίου Σοφικίτη στον Άγιο Νεκτάριο ώστε να  μετατραπεί σε ένα σύγχρονο πολυχώρο πολιτισμού με σύγχρονα και περισσότερα δωμάτια με  παρτέρια,  καθιστικούς χώρους, και υπαίθρια θεατρική σκηνή.

# Μελέτη και υλοποίηση έργου «Υδάτινες διαδρομές» που θα περιλαμβάνει την ανακατασκευή χώρου πηγής Κάτω Βρύσης και την επισκευή και ανάδειξη παραδοσιακών πηγαδιών και πλυσταριών περιμετρικά του χωριού, καθώς και τη χάραξη πεζοπορικού μονοπατιού.

# Συνέχιση της προσπάθειας για την ανάδειξη των εμβληματικών τριών ανεμόμυλων του χωριού μας. Ήδη έχει ξεκινήσει η συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια του ενός ανεμόμυλου την κα Ζούλη η οποία, προς τιμήν της και στη μνήμη του γιου της Ιάκωβου Ζούλη, εξέφρασε την επιθυμία της παραχώρησης του δικού τους ανεμόμυλου στην κοινότητα.

# Έναρξη προσπάθειας για την αρχαιολογική μελέτη και ανάδειξη σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος του χωριού μας (Πύργος Πλάκας, Άγιος Ματθαίος, Αγία Κυριακή κτλ)

# Κατασκευή γηπέδου 8×8 στην περιοχή Περατσί, στο υπό αγορά οικόπεδο.

# Επέκταση του κτηρίου της κοινότητα με την προσθήκη επιπλέον ορόφου και την αξιοποίησή του για τις ανάγκες του χωριού μας.

Για την χρηματοδότηση  των ανωτέρω – αν δεν είναι εφικτή από τον προϋπολογισμό του Δήμου – θα αναζητήσουμε βοήθεια και από μεγάλους δωρητές.

Ως επίλογος μπορούμε να πούμε:  «Για την ερχόμενη πενταετία όπως φαίνεται και από όλα όσα αναφέρουμε παραπάνω, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με ανανεωμένη ομάδα,  να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το χωριό μας και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο διαβίωσης μας σε αυτό. Βρισκόμενοι πάντα κοντά στους συγχωριανούς μας αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα και τις ανάγκες όλων».

Υποψήφιοι Κοινότητας Βίβλου με το Συνδυασμό «Ενωμένοι Μπορούμε» του Δημήτρη Λιανού

Γεντέκη Ειρήνη του Νικολάου

Λαγογιάννης Νεκτάριος του Ιωάννη

Μάλαμα Ιωάννα του Αντωνίου

Ξενικουδάκης Εμμανουήλ του Αποστόλου

Σκάρκος Σπυρίδωνας του Ιωάννη

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Κυβέρνηση: Κλειστά τα γήπεδα της Super League 1 για δύο μήνες (video)

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας ανακοινώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Σύρος – Ιερά Μητρόπολη: Περιήγηση μέσω εικονικής πραγματικότητας

Περιήγηση στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου μέσω εικονικής πραγματικότητας -Εικόνες, ξυλόγλυπτα, ξεφυλλίζουμε βιβλία

“Καλάθι Χριστουγέννων”: Ξεκινάει μεθαύριο Τετάρτη, τι περιλαμβάνει

Ξεκινά μεθαύριο Τετάρτη το «Καλάθι Χριστουγέννων» – Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

Αμοργός: Το προσεχές Σάββατο (161/12) η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Αμοργού... Πότε και που

Ξενοδοχεία 2023: Κατέγραψαν ίδιες περίπου πληρότητες με το 2022

Αναντίστοιχη η αύξηση των αεροπορικών αφίξεων το 2023 με την πληρότητα στα ξενοδοχεία

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ο Δήμος στο …κυνήγι των γιατρών

Προκήρυξη θέσης ειδικευμένου ιατρού ΕΣΥ στο ΚΥ Αμοργού – Οικονομικά κίνητρα από το Δήμο Αμοργού

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia: Υπό το βλέμμα Πολυτάρχου, “πέρασε” από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά νίκησε την ΦΕΑ (85-75) ανέβηκε στη 2η θέση και περιμένει την άλλη εβδομάδα το ιστορικό Παγκράτι

ΑΟ Θήρας: Κέρδισε το Μαρκόπουλο, στρογγυλοκάθισε στην κορυφή

Νίκησε με άνεση ο ΑΟ Θήρας (3-0 σετ) το Μαρκόπουλο και παραμένει στην πρώτη θέση ο ΑΟ Θήρας - Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ στην Αθήνα

Ντροπή: Ερχεται “λουκέτο” μακράς διαρκείας στις εξέδρες των γηπέδων;

Το μεσημέρι ανακοινώνεται το πακέτο μέτρο μέτρων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας - Ρυθμίσεις για διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και εφαρμογή του μέτρου για μία λέσχη οπαδών ανά ΠΑΕ/ ΚΑΕ

Εκλογές – Σύλλογος Σκαδιωτών – Μεσωτών Νάξου: Πρώτος σε ψήφους ο Ζήσιμος, ακούστηκαν τα πρώτα κάλαντα (video)

Με ευχές και κάλαντα ολοκληρώθηκε η εκλογική μάχη για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου (video)

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Εστίαση – Φιλοξενία: “Οι επαγγελματίες δεν τρώνε κουτόχορτο”

Σκληρή ανακοίνωση από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με επίκεντρο την πρόσφατη παρουσίαση του Γαστρονομικού Φεστιβάλ από το οικείο Δήμο - Γιατί λένε "Η ανοχή εξαντλήθηκε"

Γλινάδο- Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων: Διασκεδάζουμε το “Εναστρον” για καλό σκοπό

Στις 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Έναστρον" στο Γλινάδο!! - Ποιος είναι ο λόγος;

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Νάξος – ΜΕΑ: Παράταση κατάθεσης προσφορών την 4η Φεβρουαρίου 2024

Παρατάθηκε η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νάξο

Ευαγ. Γατσωτή (Vault): “Ανεβαίνει” σύντομα η “playlist μιας faultless μητρότητας”

Το έργο της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή “Η playlist μιας faultless μητρότητας” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και Έλενας Τυρέα στο θέατρο Vault.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Αποκαλυπτήρια για το Great Food of Naxos

Απόγευμα Τετάρτης (06/12) και έχουμε τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου αλλά και της πρότασης για γαστρονομικό φεστιβάλ από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κθκλάδων - Η αντίδραση της Εστίασης

Εκλογές – Σύλλογος Σκαδιωτών – Μεσωτών Νάξου: Πρώτος σε ψήφους ο Ζήσιμος, ακούστηκαν τα πρώτα κάλαντα (video)

Με ευχές και κάλαντα ολοκληρώθηκε η εκλογική μάχη για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου (video)

ΣτΕ – Μύκονος: “Ναι” σε τουριστική επένδυση, “όχι” σε μαρίνα

Υπέρ τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο το ΣτΕ - Ενώ βάζει φρένο στα σχέδια για κατασκευή μαρίνας, απέρριψε άλλες δύο προσφυγές του δήμου για την ίδια μονάδα

Αεροδρόμιο Νάξου: Η έντονη βροχόπτωση “μετέφερε” την πρωινή πτήση της Sky Express

Εντονα τα καιρικά φαινόμενα στη Νάξο από τις πρώτες πρωινές ώρες... 36 χιλιοστά βροχόπτωσης στην Κόρωνο - "Μεταφέρθηκε" η πρωινή πτήση της Sky Express