Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑπόψειςΕκλογές 2023 - Ν. Μαρούλης: "θα παραμείνω εν δυνάμει δημοτικός σύμβουλος"

Εκλογές 2023 – Ν. Μαρούλης: “θα παραμείνω εν δυνάμει δημοτικός σύμβουλος”

|

“…. Ο εκλογικός νόμος θέλησε να δώσει ένα σασπένς στην όλη διαδικασία με το να πριμοδοτήσει την παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με 6 έδρες στη Δημοτική Ενότητα ΝΑΞΟΥ και 3 έδρες στην Δημοτική Ενότητα ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ, έτσι ώστε ο επικεφαλής της παράταξης κος Χατζηανδρεου να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο σχετικά με το ποιον από εμένα ή την κα Κατερίνα Μουστάκη (3η στη Δρυμαλία) θα επιλέξει ή θα γίνει εκ του νόμου αυτόματα η επιλογή…”.

Ποιος το αναφέρει; Ο λόγος για τον Νίκο Μαρούλη – υποψήφιο με τη παράταξη “Δύναμη Αλλαγής” του Λεονάρδου Χατζηανδρέου – ο οποίος βρίσκεται σε μία άχαρη θέση. Συγκέντρωσε 629 ψήφους και είναι στην 6η εκλόγιμη θέση της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου. Ομως, δεν μπορεί να χαρεί όσο θέλει αυτή την εκλογή γιατί στην Δρυμαλία βρίσκεται στην 3η θέση η Κατερίνα Μουστάκη και ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου αναμένεται να διαλέξει όπως λέει ο Νόμος ποια από τις δύο έδρες θα πάρει. Είτε στη Περιφερειακή Ενότητα Νάξου είτε στην αντίστοιχη Δρυμαλίας..

Ο κος Μαρούλης πάντως σημειώνει ότι “ανεξαρτητως αποτελεσματος ότι θα ειμαι κοντα σε καθε πολίτη που θα θέλει να διαβιβάσει ένα πρόβλημα προς εμένα που αφορά τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θα παραμείνω πιστός στην παράταξη μου και τα παιδιά με τα οποία έδωσα την εκλογική μάχη, καθώς επίσης και το ότι θα παραμείνω εν δυνάμει δημοτικός σύμβουλος”.

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του μέσω των social media 

Φίλες και φίλοι, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους 629 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με οδήγησαν στην 6η εκλόγιμη θέση στη Δημοτική Ενότητα Νάξου, δηλώνοντας κατηγορηματικά προς το πρόσωπο μου στην πρώτη μου εμφάνιση σε δημοτικές εκλογές ότι με θέλουν, με χρειάζονται και με στηρίζουν για δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Βέβαια ο εκλογικός νόμος θέλησε να δώσει ένα σασπένς στην όλη διαδικασία με το να πριμοδοτήσει την παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με 6 έδρες στη Δημοτική Ενότητα ΝΑΞΟΥ και 3 έδρες στην Δημοτική Ενότητα ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ, έτσι ώστε ο επικεφαλής της παράταξης κος Χατζηανδρεου να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο σχετικά με το ποιον από εμένα ή την κα Κατερίνα Μουστάκη (3η στη Δρυμαλία) θα επιλέξει ή θα γίνει εκ του νόμου αυτόματα η επιλογή.

Θα ηθελα ομως να σας διαβεβαιώσω ανεξαρτητως αποτελεσματος ότι θα ειμαι κοντα σε καθε πολίτη που θα θέλει να διαβιβάσει ένα πρόβλημα προς εμένα που αφορά τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θα παραμείνω πιστός στην παράταξη μου και τα παιδιά με τα οποία έδωσα την εκλογική μάχη, καθώς επίσης και το ότι θα παραμείνω εν δυνάμει δημοτικός σύμβουλος.

Υ.γ. σχετικά με το θέμα της επιλογής έδρας θα επανέλθω με νεότερη δήλωση όταν γίνει και η επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να ξεκαθαρίσω (ως οφείλω προς όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν) ορισμένα πράγματα.

Με εκτίμηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗΣ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΣΕΚΑ: “Οι Κούροι να μείνουν στο Φλεριό”, στήριξη στο αίτημα κατοίκων και φορέων της Νάξου

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων ενώνει τη φωνή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάνων, ζητώντας τη διατήρηση των δύο αρχαϊκών Κούρων στον φυσικό τους χώρο στο Φλεριό.

Α.Π.Α.Σ. Νάξου: Ο Νίκος Φίλιππας φοράει τα χρώματα των Φαναριών

Ο 22χρονος διεθνής forward με ύψος 2.01 μ. προσθέτει ύψος, ποιότητα και μπασκετικό ένστικτο στην ομάδα της Νάξου ενόψει της νέας σεζόν στη National League 1

Σίφνος: Οικογενειακός Παράδεισος και Γαστρονομικός Προορισμός της Καρδιάς μας

Από την κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής λίστας του Travel & Leisure μέχρι το SiFNaThLon 2025, η Σίφνος ενώνει φύση, παράδοση, αυθεντικότητα και αθλητισμό, δείχνοντας τον δρόμο για ένα βιώσιμο και ποιοτικό τουριστικό μέλλον.

Η Ρίκα Μάασε ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, μία διεθνής μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον

Η ταλαντούχα Γερμανίδα διαγώνια, με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται στη Σαντορίνη για να δώσει δύναμη και ποιότητα στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας για τη σεζόν 2025-2026.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έξι χρόνια διακυβέρνησης και το βλέμμα στο μέλλον

Από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και τη στεγαστική πολιτική έως τις παρεμβάσεις στην εργασία και την ασφάλεια, ο Πρωθυπουργός καταγράφει τα επόμενα βήματα διακυβέρνησης

Ο Δημήτρης Μπάκουλης ανοίγει τον Μουσικό Περίβολο στη Νάξο

Μετά τις sold out εμφανίσεις του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έρχεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου για μια μοναδική ατμοσφαιρική συναυλία στο Γυμνάσιο Νάξου – με ελεύθερη είσοδο.

Η Αμοργός καθαρίζει τα μονοπάτια της: Ολοκληρώθηκε η 14η δράση του συλλόγου “Νήσος Αμοργός”

Με τη δύναμη των εθελοντών, καθαρίστηκε πλήρως το μονοπάτι Άγιος Ιωάννης Λευκών – Κάτω Ακρωτήρι Καταπόλων. Έρχεται οργανωμένος περίπατος για την ανάδειξή του.

Απεραθίτικοι σκοποί και τραγούδια της πατινάδας: Ένα βιωματικό μουσικό δρώμενο στην αυλή της Παναγιάς

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025, η Απείρανθος γεμίζει νότες και μνήμες – Τρεις γενιές μουσικής παράδοσης ζωντανεύουν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς της πατινάδας.

Ευρωπαϊκό κύμα επενδύσεων 5,5 δισ. ευρώ για τα νησιά: Διασυνδέσεις, «πράσινη» ενέργεια και ανανέωση στόλου στο επίκεντρο

Από τη Νάξο μέχρι το Αγαθονήσι και από τη Σίφνο έως την Ικαρία, η νησιωτική Ελλάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη «πράσινη» μετάβαση με τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία που φέρνουν έργα 8 δισ. ευρώ – με έμφαση στις διασυνδέσεις, τις ΑΠΕ και την ακτοπλοΐα.

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο θρυλικός Σκοπελίτης: Το πλοίο που δεν ξέχασε ποτέ τις Μικρές Κυκλάδες (video)

Από το 1956 μέχρι σήμερα, ο Σκοπελίτης συνεχίζει να συνδέει ζωές και νησιά, με κάθε καιρό και σε κάθε ανάγκη – ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»

Η Σχοινούσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά στο φως του ΣΚΑΪ – Εκεί που «υπάρχει Ελλάδα» (video)

Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξιδεύει ξανά στις Μικρές Κυκλάδες με ζωντανές εικόνες, ιστορίες ανθρώπων και χρώματα Αιγαίου που συγκινούν.

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.