Τετάρτη, 4 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΕκλογές 2023 - Εμ. Κουτάντζη: "Με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους συμπολίτες...

Εκλογές 2023 – Εμ. Κουτάντζη: “Με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους συμπολίτες μας”

|

“…. Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Δημήτρη Λιανού, γιατί αφενός μπορώ να διακρίνω τη μέχρι τώρα προσπάθεια που απέδωσε σε πολλούς τομείς, αφετέρου εμπιστεύομαι την ομάδα που μπορεί να τιμήσει την ψήφο των πολιτών και να την μετατρέψει σε περεταίρω έργο.…”

Η δημόσια τοποθέτηση της Εμμανουέλας Κουτάντζη, η οποία αποδέχτηκε τη πρόταση του Δημήτρη Λιανού – επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι Μπορούμε” – και κατεβαίνει στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η τοποθέτησή της 

“Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στο νησί που αγαπώ. Το χωριό μου, η Γαλήνη, είναι για μένα σημείο αναφοράς σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία μου. Οι γονείς μου, Σοφία και Στέλιος,(πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Γαλήνης) με ενέπνευσαν αγάπη ,ήθος, εντιμότητα, σεβασμό αξιοπρέπεια απέναντι στον συνάνθρωπο μας και  βέβαια  την αγάπη για τη γη που μας γέννησε. Έχω δυο αδελφές, την Ευαγγελία και τη Μαρία,  που ζουν και εργάζονται επίσης στον τόπο μας.

Ξεκίνησα από μικρή να ασχολούμαι με τα κοινά, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά για την Κοινωνία μας. Υπηρέτησα το Σύλλογο του χωριού μου «Παναγία Ατταλιώτεισσα» από τη θέση της Προέδρου για 25 χρόνια, συνεργάστηκα με όλους τους συντοπίτες μου και τους περισσότερους συλλόγους όποτε μου ζητήθηκε με στόχο το κοινό καλό. Δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι με ότι έκρινα πως θα οδηγούσε τον τόπο ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Δημήτρη Λιανού, γιατί αφενός μπορώ να διακρίνω τη μέχρι τώρα προσπάθεια που απέδωσε σε πολλούς τομείς, αφετέρου εμπιστεύομαι την ομάδα που μπορεί  να τιμήσει την ψήφο των πολιτών και να την μετατρέψει σε περεταίρω έργο.

Σας υπόσχομαι ,  με το χέρι στην καρδιά, και αναλαμβάνω την ευθύνη αν εσείς μου το επιτρέψετε, να αγωνιστώ πραγματικά και ειλικρινά όπως έχω μάθει να κάνω πάντα, για το καλύτερο αύριο των  νησιών μας, σε κάθε τομέα. Για την καθημερινότητά μας, για τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας, για τον πρωτογενή τομέα, για το τουριστικό μας προϊόν, για τις υποδομές, για το περιβάλλον, για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες  και φυσικά, το σημαντικότερο, για τα παιδιά μας!

Στις 8 Οκτωβρίου, τα νησιά μας, θα αποφασίσουν για το μέλλον τους.  Οι πολίτες του τόπου θα κληθούν να δώσουν την «εντολή» στους καλύτερους να ηγηθούν με ρεαλιστικές προτάσεις, σαφές πρόγραμμα και ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν.

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, αγαπητοί Συμπατριώτες.

Σας ζητώ, να μου δώσετε την ευκαιρία με την ψήφο σας, να έχω την τιμή να υπηρετήσω τον τόπο μου και να προσφέρω από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου στη Νάξο μας, στα νησιά μας, με αξιοπρέπεια και σεβασμό για όλους !

«Ενωμένοι Μπορούμε» και αυτό το έχουμε πολλάκις αποδείξει.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Εμμανουέλα Κουτάντζη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με το συνδυασμό «Ενωμένοι Μπορούμε»


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Πειραιάς σε οριακό σημείο – SOS για τις υποδομές από τον Θεόδωρο Κόντε

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων προειδοποιεί: το λιμάνι δεν αντέχει άλλες αφίξεις χωρίς σχέδιο και υποδομές

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ιεράπετρας: Αισθητός σε όλη την Κρήτη

Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι Λέκκας και Τσελέντης – Αναμένονται μετασεισμοί, συστάσεις για προσοχή στις παραλίες

Θα καούμε φέτος το καλοκαίρι; Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας απαντά

Οι εποχικές προγνώσεις δείχνουν θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα, αλλά χωρίς έντονα καύσωνα, σύμφωνα με τα κλιματικά μοντέλα

Σαντορίνη: Seatrack σε Καμάρι και Περίσσα. Πρόσβαση στη θάλασσα για όλους

Εγκαθίστανται νωρίτερα φέτος τα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης για άτομα με αναπηρία στις παραλίες της Σαντορίνης

Δυναμική παρουσία της Π.Ν.Αι. στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να γευτούν δημιουργίες των σεφ πάνω στις νησιώτικες συνταγές

Έναρξη ναυαγοσωστικής κάλυψης στις πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου

Ο Δήμος Πάρου εξασφαλίζει έγκαιρα την προστασία λουομένων για τα έτη 2025 και 2026

«Παίρνει σύνταξη» και κρεμάει το γιλέκο του ο Όσκαρ της ΕΛ.ΑΣ

Μετά από οκτώ χρόνια δράσης, ο σκύλος περιπολίας που «διάβαζε» τα σήματα και εντόπιζε κινδύνους, αποχωρεί με τιμές και συγκίνηση

Σαντορίνη: Το Santorini Experience επιστρέφει 10-12 Οκτωβρίου 2025 για 8η χρονιά

9 βραβεία για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Αιγαίου

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

«Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδά για τα νησιά και τη νοσταλγία (video)

Μια νέα νησιώτικη μελωδία-ύμνος από τον μετρ του Αιγαίου, με τη συμμετοχή της οικογένειας Κονιτοπούλου (video)

Νάξος – Αεροδρόμιο: Πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αεροδιακομιδή με τα νέα φορητά φώτα

Ένα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού, το νησί απέκτησε ξανά τη δυνατότητα νυχτερινής αερομεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα AW-109

Νάξος: Δυναμική παρέμβαση εργαζομένων και αναβολή της συζήτησης για απαγόρευση οικοδομικών εργασιών το καλοκαίρι

Μετά από κινητοποίηση της Επιτροπής Εργαζομένων στις Κατασκευές, η Δημοτική Αρχή Νάξου υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο