Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΕεεεΚ Νάξου: Μία κίνηση αγάπης (μέσω ΛΕ.ΜΟ.Ν.) από την Ολγα Κομνηνού (photos)

ΕεεεΚ Νάξου: Μία κίνηση αγάπης (μέσω ΛΕ.ΜΟ.Ν.) από την Ολγα Κομνηνού (photos)

|

“….. Η γενναιοδωρία της είναι πηγή έμπνευσης και ανανέωσης για όλους μας. Με τη βοήθειά της, μπορούμε να προχωρήσουμε στην υποστήριξη και την εκπαίδευση των παιδιών μας με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αγάπη….”

Ποιος το αναφέρει και γιατί; Το διευθυντικό προσωπικό του Ειδικού Σχολείου ΕεεεΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) Νάξου, μας ενημέρωσε για μία ξεχωριστή κίνηση.

Ημέρες Πάσχα. Ημέρες Αγάπης. Γνωστή επιχειρηματίας της Νάξου, η κα Ολγα Κομνηνού με την αρωγή της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) και του προέδρου της (γιατρός) Γιώργου Πρωτοπαπαδάκη, προχώρησε σε κίνηση σεβασμού, αγάπης προς τα παιδιά που έχουν και τις μεγαλύτερες ανάγκες αυτές τις ημέρες.

Ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει το ποσό της απαιτούμενης δαπάνης (άνω των 10.500 ευρώ), για την αγορά σημαντικού μέρους του ενδεικνυόμενου εξοπλισμού φυσικοθεραπευτικής παιδιατρικής αποκατάστασης των αγοριών και κοριτσιών που ξοδεύουν δημιουργικά τον χρόνο τους στο Ειδικό Σχολείο ΕΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) Νάξου.

Χρήματα που ήρθαν από την περσινή δράση “Motonaxia 2023” και με τη δέσμευση ότι μέρος των εσόδων θα πήγαιναν σε ανάγκες των σχολείων ή δομών της Νάξου… Η επιστροφή δηλαδή της αγάπης που βιώνουν οι πρωταγωνιστές.   

(σ.σ. τον Περασμένο Δεκέμβριο παραμονές Χριστουγέννων, τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν. είχαν βρεθεί στον Αγιο Θαλλέλαιο για να προσφέρουν το πρώτο μέρος των εσόδων από τη δράση “Motonaxia 2023)

Ο Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης μίλησε μάλιστα στην ιστοσελίδα “Κυκλαδίτης” και τον Γιάννη Βλαχάκη για την κίνηση αυτή όπου ευχαρίστησε τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα “Η προσφορά της όντας σημαντική και ουσιαστική, αποδεικνύει περίτρανα την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης!”

Μάλιστα, υπάρχει και η σχετική επιστολή με την υπογραφή του προέδρου της ΛΕΜΟΝ, Γιώργο Πρωτοπαπαδάκη

“Υπάρχουν φορές στη ζωή, όπου άνθρωποι αποτελούν φωτεινά παραδείγματα με τις πράξεις τους και μόνον. Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η κα Κομνηνού Όλγα. Το ενδιαφέρον της για τα κοινωνικά δρώμενα της Νάξου ήταν και είναι μεγάλο. Έπειτα από κατ’ ιδίαν συνομιλία μας, της ανέλυσα τους αντικειμενικούς κοινωνικούς σκοπούς που η ΛΕ.ΜΟ.Ν (ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ) είχε και έχει στο άμεσο πλάνο της – με παράδειγμα την επιτυχημένη εκδήλωση μας ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ 2023, όπου σημαντικό μέρος των εσόδων μας, ταυτοχρόνως και με τη βοήθεια των χρυσών χορηγών μας, δόθηκε σε είδη πρώτης και άμεσης ανάγκης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Θαλλέλαιο.

Με αφετηρία λοιπόν αυτή την κίνηση μας, και λόγω των αυξημένων αναγκών των Ειδικών Σχολείων της Νάξου, των οποίων ο ρόλος είναι σημαντικός και καίριος στην τοπική κοινωνία, και κατόπιν συνεννοήσεως με τη διευθύντρια του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου της Χώρας Νάξου, κα Τζακωνιάτου Στέλλα, σχεδιάστηκε και τελεσφόρησε δωρεά εκ μέρους της κας Κομνηνού, αξίας άνω των 10.500 € που αφορούσε σε εξοπλισμό φυσικοθεραπευτικής παιδιατρικής αποκατάστασης, ο οποίος ήδη λειτουργεί και βοηθά στο μέγιστο βαθμό τους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστηρίου από τα τέλη Ιανουαρίου του 2024.

Εγκάρδια και θερμά, ευχαριστούμε την κα Κομνηνού. Το παράδειγμα της αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας!

Η προσφορά της όντας σημαντική και ουσιαστική, αποδεικνύει περίτρανα την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης!”

Ο Πρόεδρος ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος – Ευτύχιος

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

“Εφυγε” ο Ναξιώτης καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Σ. Κορρές

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο αρχαιολόγος και ομότιμος καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Σ. Κορρές. "Ο Γεώργιος Σ. Κορρές ήταν προσιτός...

ΑΑΔΕ: Σημαντική αύξηση εσόδων από ΦΠΑ

Η μελέτη της ΑΑΔΕ αποκαλύπτει θεαματική αύξηση των εσόδων από ΦΠΑ και ενίσχυση της διαφάνειας, χάρη στη σύνδεση POS – ταμειακών μηχανών και την ψηφιοποίηση των συναλλαγών

Πρώτη Απριλίου: Γιατί τα σχολεία θα λειτουργήσουν δύο ώρες λιγότερο;

Νέος εορτασμός στα σχολεία την 1η Απριλίου: «Κόβονται» 2 διδακτικές ώρες

Κακοκαιρία – Πάρος: Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη (01/04) λόγω καιρικών συνθηκών

Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο Τρίτη 1η Απριλίου στην Πάρο

Κακοκαιρία – Μύκονος: Καταιγίδα στη … Χώρα και ήχησε το 112

Πλημμύρισαν τα σοκάκια στη Χώρα της Μυκόνου από την ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει τις Κυκλάδες

Νάξος – Αεροδρόμιο: Επαναλειτουργεί από σήμερα (31/03), επέστρεψε Αθήνα μία πτήση λόγω καιρικών συνθηκών

Επαναλειτουργεί αναβαθμισμένο το αεροδρόμιο Νάξου - Οι εργασίες που έγιναν και η επιστροφή αεροπλάνου στην Αθήνα λόγω καιρικών συνθηκών

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Αιγαίο – 2η ΥΠΕ: Αναζητούνται γιατροί για τα νησιά λίγες ημέρες πριν το Πάσχα

Αναζητούνται γιατροί για τα νησιά λίγες ημέρες πριν το Πάσχα – Οι αμοιβές και οι αρνήσεις

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

ΠΝΑΙ – Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ: Απόφαση όπου ζητά την αποκατάσταση της ισονομίας

Την εφαρμογή της Oδηγίας του Συμβουλίου της ΕΕ περί επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ζητά από το Υπουργείο Οικονομικών το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.