Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΜΜΕΣύρος: Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στον Θεοδόση Δανάμπαση

Σύρος: Σήμερα το τελευταίο “αντίο” στον Θεοδόση Δανάμπαση

|

Σύρος…. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Δανάμπασης – Σήμερα (30/05) η εξόδιος ακολουθία – Οι αναφορές στην Σύρο από τους πολιτικούς φορείς 

Η κοινωνία της Σύρου πάγωσε… Οι δημοσιογράφοι της Σύρου και όχι μόνο θρηνούν… Κι αυτό γιατί το απόγευμα του Σαββάτου (28/05) έφυγε από τη ζωή, ο Δημοσιογράφος, Θεοδόσης Δανάμπασης. Ο επί 10 χρόνια δημοσιογράφος της εφημερίδας “Λόγος των Κυκλάδων” και “logotypos.gr”, άφησε το απόγευμα του Σαββάτου την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Το τραγικό  συμβάν συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 5:30 περίπου, με τους οικείους του να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο ήταν πλέον πολύ αργά καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. 

Η πολιτική σκηνή της Σύρου λέει “αντίο” 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

“Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στο νησί μας η είδηση για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπητού δημοσιογράφου Θεοδόση Δανάμπαση. Ένας ευγενής, καλοσυνάτος και πάντα χαμογελαστός άνθρωπος, ένας δημοσιογράφος με επαγγελματικό ήθος και συνέπεια.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Καλό ταξίδι, Θεοδόση.”

 Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ

“Είμαστε συγκλονισμένοι από τον χθεσινό αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου της εφημερίδας ο Λόγος των Κυκλάδων, Θεοδόση Δανάμπαση. Ο Θεοδόσης άφησε το Σάββατο 28/5/22 την επίγεια ζωή προδομένος από την καρδιά του, σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η δημοτική μας παράταξη εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη δημοσιογραφική οικογένεια και σε όλους τους οικείους του. Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο, την καλοσύνη και την ευγένεια του εκλιπόντος, καθώς και τη συνεχή και ενεργή παρουσία του στο καθημερινό ρεπορτάζ.”

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΠΟΥΠΟΛΗΣ 

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Θεοδόση Δανάμπαση για την ξαφνική απώλεια του.

Ο Θεοδόσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για αυτό και τα δυσάρεστα νέα της απώλειας του προκάλεσαν θλίψη σε όλους μας. Πάντα με το χαμόγελο, αντικειμενικός και συνεπής επαγγελματίας, η συνεργασία μαζί του ήταν εξαιρετική.

Καλό ταξίδι Θεοδόση”.

 ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ

“Tα λόγια είναι περιττά για την απώλεια του Θεοδόση Δανάμπαση….

Καλό ταξίδι, φίλε….”

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ

“Σαν ψέμα ακούστηκε στ’ αυτιά μας πως έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός άνθρωπος  και δημοσιογράφος Θεοδόσης Δανάμπασης.
Ο Θεοδόσης που γνωρίσαμε και πολλές φορές μοιραστήκαμε τις ανησυχίες μας για τον τόπο μας  έφυγε πρόωρα από κοντά μας σε νεαρή ηλικία , αφήνοντας το αποτύπωμα της γραφής του  ανεξίτηλο για πάντα στις καρδιές μας.  Καλό ταξίδι Θεοδόση…

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας Ερμούπολης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένειά και τους 

 

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλη την ομάδα του “Λόγος των Κυκλάδων”, εφημερίδα και ιστοσελίδα 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Logotypos.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΣΕΚΑ: “Οι Κούροι να μείνουν στο Φλεριό”, στήριξη στο αίτημα κατοίκων και φορέων της Νάξου

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων ενώνει τη φωνή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάνων, ζητώντας τη διατήρηση των δύο αρχαϊκών Κούρων στον φυσικό τους χώρο στο Φλεριό.

Α.Π.Α.Σ. Νάξου: Ο Νίκος Φίλιππας φοράει τα χρώματα των Φαναριών

Ο 22χρονος διεθνής forward με ύψος 2.01 μ. προσθέτει ύψος, ποιότητα και μπασκετικό ένστικτο στην ομάδα της Νάξου ενόψει της νέας σεζόν στη National League 1

Σίφνος: Οικογενειακός Παράδεισος και Γαστρονομικός Προορισμός της Καρδιάς μας

Από την κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής λίστας του Travel & Leisure μέχρι το SiFNaThLon 2025, η Σίφνος ενώνει φύση, παράδοση, αυθεντικότητα και αθλητισμό, δείχνοντας τον δρόμο για ένα βιώσιμο και ποιοτικό τουριστικό μέλλον.

Η Ρίκα Μάασε ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, μία διεθνής μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον

Η ταλαντούχα Γερμανίδα διαγώνια, με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται στη Σαντορίνη για να δώσει δύναμη και ποιότητα στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας για τη σεζόν 2025-2026.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έξι χρόνια διακυβέρνησης και το βλέμμα στο μέλλον

Από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και τη στεγαστική πολιτική έως τις παρεμβάσεις στην εργασία και την ασφάλεια, ο Πρωθυπουργός καταγράφει τα επόμενα βήματα διακυβέρνησης

Ο Δημήτρης Μπάκουλης ανοίγει τον Μουσικό Περίβολο στη Νάξο

Μετά τις sold out εμφανίσεις του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έρχεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου για μια μοναδική ατμοσφαιρική συναυλία στο Γυμνάσιο Νάξου – με ελεύθερη είσοδο.

Η Αμοργός καθαρίζει τα μονοπάτια της: Ολοκληρώθηκε η 14η δράση του συλλόγου “Νήσος Αμοργός”

Με τη δύναμη των εθελοντών, καθαρίστηκε πλήρως το μονοπάτι Άγιος Ιωάννης Λευκών – Κάτω Ακρωτήρι Καταπόλων. Έρχεται οργανωμένος περίπατος για την ανάδειξή του.

Απεραθίτικοι σκοποί και τραγούδια της πατινάδας: Ένα βιωματικό μουσικό δρώμενο στην αυλή της Παναγιάς

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025, η Απείρανθος γεμίζει νότες και μνήμες – Τρεις γενιές μουσικής παράδοσης ζωντανεύουν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς της πατινάδας.

Ευρωπαϊκό κύμα επενδύσεων 5,5 δισ. ευρώ για τα νησιά: Διασυνδέσεις, «πράσινη» ενέργεια και ανανέωση στόλου στο επίκεντρο

Από τη Νάξο μέχρι το Αγαθονήσι και από τη Σίφνο έως την Ικαρία, η νησιωτική Ελλάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη «πράσινη» μετάβαση με τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία που φέρνουν έργα 8 δισ. ευρώ – με έμφαση στις διασυνδέσεις, τις ΑΠΕ και την ακτοπλοΐα.

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο θρυλικός Σκοπελίτης: Το πλοίο που δεν ξέχασε ποτέ τις Μικρές Κυκλάδες (video)

Από το 1956 μέχρι σήμερα, ο Σκοπελίτης συνεχίζει να συνδέει ζωές και νησιά, με κάθε καιρό και σε κάθε ανάγκη – ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»

Η Σχοινούσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά στο φως του ΣΚΑΪ – Εκεί που «υπάρχει Ελλάδα» (video)

Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξιδεύει ξανά στις Μικρές Κυκλάδες με ζωντανές εικόνες, ιστορίες ανθρώπων και χρώματα Αιγαίου που συγκινούν.

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.