Σάββατο, 23 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΜΜΕΝάξος - Χατζηνικολαου (ΑΝΤ1): "Να πάτε Νάξο, να πάτε στις Μικρές Κυκλάδες,...

Νάξος – Χατζηνικολαου (ΑΝΤ1): “Να πάτε Νάξο, να πάτε στις Μικρές Κυκλάδες, υπέροχα νησιά τον Ιούνιο”

|

Οδοιπορικό ΑΝΤ-1 ημέρα 4η και το βασικό θέμα στα τρία ρεπορτάζ η αγωνία των επιχειρηματιών για την επόμενη ημέρα – Η ατάκα του Χατζηνικολάου στο βραδινό δελτίο που έκανε τη διαφορά (δείτε τα video)

Με το «καυτό» θέμα της, έως τώρα μικρής, τουριστικής κίνησης στη Νάξο και τις αγωνίες και τις προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού στο νησί μας για να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να σώσουν τη σεζόν ασχολήθηκαν και χθες Πέμπτη 4 Ιουνίου, τέταρτη μέρα παραμονής τους στον τόπο μας, ο ΑΝΤ1 και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του, Θάνος Κλωνόπουλος (οι οποίοι, υπενθυμίζεται, βρίσκονται στα μέρη μας ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου).

Το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» (video 1) με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε live από την Παραλία της Χώρας Νάξου και μας ενημέρωσε ότι ξενοδόχοι της Νάξου έχουν μειώσει τις τιμές ως και 30%, σε μία προσπάθεια να σωθεί η φετινή σεζόν, ενώ ποντάρουν στον ελληνικό τουρισμό. Στην κάμερα μίλησε και ο, ψαράς, κ. Νικήτας, που δήλωσε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά μετά τον Ιούνιο όσον αφορά στον τουρισμό στο νησί μας!

anti-1aaa.jpg

Ακολούθως, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε εκ νέου live, αυτή τη φορά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων (video 2) του ΑΝΤ1 και με φόντο την εμβληματική Πορτάρα, το σήμα κατατεθέν της Νάξου. Όπως ανέφερε, την προσοχή τους στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχουν στρέψει οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Νάξο και αισιοδοξούν ότι, στη διάρκειά του, θα υπάρξει ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης στο νησί μας – ποντάρουν, δε, στον ελληνικό τουρισμό, ενώ ξενοδόχοι έχουν μειώσει και τις τιμές ακόμα και στο 30-40% σε σχέση με πέρυσι ώστε να προσελκύσουν πελάτες. Πάντως, προς το παρόν (κι ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα των αεροπορικών πτήσεων προς την Ελλάδα), οι κρατήσεις στη Νάξο είναι λιγοστές και οι ακυρώσεις συνεχίζονται.

ant-1aaaaa.jpg

Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 (video 3) ο Θάνος Κλωνόπουλος ξαναβγήκε live, από τα πανέμορφα σοκάκια του Κάστρου της Χώρας της Νάξου και επανέλαβε την πληροφορία ότι στο νησί μας οι επαγγελματίες του τουρισμού ελπίζουν ότι από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα πάρει μία ώθηση η, μικρή έως τώρα, τουριστική κίνηση στο νησί μας, ενώ έχουν προσαρμόσει πολύ και τις τιμές για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο – μάλιστα ξενοδόχοι έχουν ρίξει τις τιμές έως και 40% σε σχέση με πέρυσι! Αξίζει να αναφερθεί, δε, ότι ενώ ο Θ. Κλωνόπουλος ήταν στον «αέρα» ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, έδωσε τη δική του… συμβουλή στους εσωτερικούς τουρίστες: «Ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για τον εσωτερικό τουρισμό!», ήταν τα λόγια του!

ant-1aaaaaaaaaa.jpg


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο Δήμος Αμοργού απαντά

Ο Δήμος Αμοργού δεν διώκει ποινικά και δεν ασκεί καμία καταγγελία κατά του κ. Ιάσωνα Αποστολόπουλου ή τρίτου

Παρά την πτώση της τιμής του Dogecoin, οι χρήστες του PAXMINING εξακολουθούν να κερδίζουν 6.800 δολάρια ημερησίως — Κυκλοφόρησε νέο συμβόλαιο εξόρυξης DOGE

Παρά την πτώση της τιμής του Dogecoin, οι χρήστες του PAXMINING εξακολουθούν να κερδίζουν 6.800 δολάρια ημερησίως — Κυκλοφόρησε νέο συμβόλαιο εξόρυξης DOGE

Σε οριακό σημείο οι αγρότες με το ΟΣΔΕ 2025 – Κίνδυνος απώλειας ενισχύσεων τον Οκτώβριο

Γραφειοκρατία, τεχνικά προβλήματα και το «αγκάθι» του ΑΤΑΚ απειλούν την έγκαιρη πληρωμή – Οργή στον αγροτικό κόσμο

Φεστιβάλ Νάξου 2025: «Ο Γιάννης το Βούδι» στον Πύργο Μπαζαίου

Η συγκλονιστική παράσταση της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή ανεβαίνει στο Φεστιβάλ Νάξου την Κυριακή 24 Αυγούστου

Τουρκία: Άδεια για Θεία Λειτουργία (23/08) στην Παναγία Σουμελά

Οι τουρκικές αρχές επέτρεψαν ξανά τη Λειτουργία στα «Εννιάμερα της Παναγίας» – Θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών

Σαντορίνη: Πρώτη παρουσίαση του «Ελαιολάδου Σαντορίνης»

Ο πρόεδρος Μάρκος Καφούρος παρουσίασε το νέο προϊόν υγείας στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Στα ύψη οι τιμές κατοικιών στα ελληνικά νησιά – Πρωταθλήτρια η Μύκονος με 7.143 €/τ.μ.

Ανοδικές οι τάσεις σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Ιόνιο – Άλματα έως και 50% μέσα σε έξι χρόνια (πίνακας)

Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος Στ. Παπασταύρου στην Αμοργό και τα ακριτικά νησιά Λιάδια, Κίναρο και Λέβιθα

Στο επίκεντρο το νέο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο «Νότιο Αιγαίο 1 – Νότιες Κυκλάδες» και η πρωτοβουλία «Αμοργόραμα»

Φιλώτι Νάξου: Βραδιά μνήμης (22/08) για την ποιήτρια Ειρήνη Μαστοροπούλου – Ναυπλιώτη

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου τιμά την ποιήτρια που ύμνησε με τους στίχους της τη ζωή, την αγάπη και τον τόπο της

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νίκος Οικονομίδης: Από τα πανηγύρια στο TikTok, το «Γλέντι» που κατέκτησε τη νέα γενιά (video)

Ο σπουδαίος δημιουργός μιλά για την ξαφνική viral επιτυχία, τη δύναμη των social media, την αγάπη των νέων και τις πιο προσωπικές του στιγμές.