Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΜΜΕΚύπρος: Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χουλιάρας

Κύπρος: Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χουλιάρας

|

Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, ο Γιώργος Χουλιάρας, πρώην διευθυντής του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού Mega, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Απεβίωσε, τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Μαΐου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας, ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες στην ανάπτυξη της κυπριακής τηλεόρασης. 

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Αφήνει πίσω του σύζυγο και τέσσερα παιδιά τα δύο εξ αυτών ανήλικα.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε βεβαίως στο πένθος την οικογένεια του και σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους της τηλεόρασης, την οποία είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο Γιώργος Χουλιάρας είχε εργαστεί σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδος. Με την άφιξη του στην Κύπρο ανέλαβε τα ηνία του προγράμματος στο Mega Κύπρου, όπου εργάστηκε για σχεδόν δέκα χρόνια, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε show ταλέντων, αλλά και τα reality της κυπριακής τηλεόρασης. 

Με την αποχώρηση του από το κανάλι του Αρχαγγέλου, εργάστηκε στο Sigma μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Λεπτομέρειες για την κηδεία του αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Η πορεία του στην Κύπρο

Ερχόμενος από την Αθήνα και αφήνοντας πίσω του ήδη μια πορεία σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha, είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναλαμβάνοντας τα ινία ως Γενικός Διευθυντής, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείτο αποκλειστικά με παραγωγές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Χουλιάρας μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση.

Μερικά από αυτά: “DanSing”, “Get on Stage”, “Πρόβα γάμου” αλλά και η κοινωνική εκπομπή “Έχεις Μέσον” όπου δίνοντας τον λόγο στον πολίτη κατάφερε να προσελκύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού.

Γιώργος Χουλιάρας

Από τα σημαντικά επιτεύγματα του και η ανάδειξη αρκετών τηλεοπτικών προσώπων όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Στέλλα Στυλιανού, η Κατερίνα Αγαπητού, ο Λουκάς Φουρλάς και η Άντρη Καραντώνη.

Μετά από την πολύχρονη πορεία του στο κανάλι του Αρχαγγέλου ο Γιώργος Χουλιάρας αποχώρησε από το Mega και ανάλαβε τη θέση Διευθυντή Τηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε η παραίτηση του από το Σίγμα αποφασίζοντας να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: cyprustimes.com / tothemaonline.com


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακός ΑΟ: Μένει «στο σπίτι» ο Κώστας Μανωλάς!

Ο διεθνής αμυντικός ανανέωσε με τον Πανναξιακό για τη σεζόν 2025-26 – έμπνευση για τη νέα γενιά της Νάξου

Ελλάδα: Πρώτο κουδούνι για 1,3 εκατ. μαθητές, τα νέα μαθήματα

Πρεμιέρα και για τα 12 Ωνάσεια Σχολεία - Εισάγεται πιλοτικό μάθημα κατά των fake news - Συνεχίζει το ψηφιακό φροντιστήριο - Μπαίνουν 10.000 απινιδωτές - Πόσα σχολεία καταργούνται

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Ο τρύγος στον Καλόξυλο: Μνήμες, άνθρωποι και ευχές για «Καλά Κρασιά»

Ο εκπαιδευτικός Αντώνης Τζιώτης μοιράζεται μέσα από τη σελίδα του εικόνες και συναισθήματα από τον Σεπτέμβρη της γης και των ανθρώπων

Πανναξιακός ΑΟΚ: Νέο απόκτημα ο Σέρβος γκαρντ Νεμάνια Μιλόσεβιτς

Η τέταρτη μεταγραφή ενισχύει την περιφέρεια ενόψει της National League 2

Το πρώτο κουδούνι στην Κωμιακή Νάξου χτυπά με μία .. ντουζίνα μαθητές

Ανάρτηση-κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Κρητικό, κάτοικο Κωμιακής, που θυμάται το σχολείο του πριν από 50 χρόνια

ΕΕΕΕΚ Νάξου: Ζητούνται άμεσες λύσεις για το στεγαστικό πρόβλημα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νάξου στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και καταγγέλλει τις επικίνδυνες συνθήκες λειτουργίας

Αττική: Μέσα σε λίγες ώρες τρεις μικροσεισμοί σε Κηφισιά και Χαλάνδρι

Σεισμική διπλή δόνηση στα βόρεια προάστια της Αττικής – 2,5 Ρίχτερ στην Κηφισιά

Εκτάκτο – Αλλαγή απόφασης: Αύριο 11/09 κανονικά, ο αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Νάξου

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα δώσουν το παρών στον προαύλιο χώρο για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» – Κάλεσμα στους πολίτες να γίνουν εθελοντές δότες

Το ΓΝ-ΚΥ Νάξου συμμετέχει στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

6 Σεπτεμβρίου: Η Νάξος συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα για Δικαιοσύνη στα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού καλεί πολίτες σε συγκεντρώσεις – Συμμετοχές και στις Κυκλάδες