Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΖώδια (24 έως 30/12): Έφτασε η ώρα για ξεκαθάρισμα

Ζώδια (24 έως 30/12): Έφτασε η ώρα για ξεκαθάρισμα

|

Η «Ηλέκτρα» μας προσφέρει τις προβλέψεις της για τα ζώδια της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου όπου το κυρίαρχο στοιχείο είναι η εσωτερική κάθαρση που οδηγεί σε νέους δρόμους

Αγαπημένοι μου φίλοι η αίσθηση που δίνει αυτή η εβδομάδα είναι «πολλά ξεκαθαρίσματα». Καθώς θα προχωρούν οι μέρες για το τέλος του έτους, πολλοί θα καταλάβατε πως πρέπει να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα πια στην ζωή σας και να κάνετε μία καινούργια αρχή.

Τα νέα δεν είναι όμως τόσο δυσάρεστα όσο ακούγονται. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα σας κάνει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος εκεί δηλαδή που ανήκετε και αισθάνεστε ο εαυτός σας. Εβδομάδα εσωτερικής κάθαρσης λοιπόν, αγαλλίασης και συνειδητοποίησης!  Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι με υγεία, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Γράφει η “Ηλέκτρα” για το Naxospress.gr

Αναλυτικά οι προβλέψεις ανά ζώδιο και για την εβδομάδα που διανύουμε…

ΚΡΙΟΣ

Ένα γεγονός που σας έχει απογοητεύσει αποφασίζετε να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και με ανοιχτά χαρτιά. Καταλαβαίνετε πως δεν είστε εσείς υπεύθυνος για όλα τα λάθη του παρελθόντος και κρατάτε μία κάθετη και λίγο αυστηρή στάση σε εκείνους που δεν εκτιμούν τι έχετε προσφέρει. Αυτήν την εβδομάδα συλλογιστείτε σε αυτά που έχετε καταφέρει και όχι στις αποτυχίες που μπορεί να υπήρξαν. Η ανησυχία σας είναι περιττή και θα το συνειδητοποιήσετε μελλοντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκληρές και κάθετες αποφάσεις θα πάρετε ταυράκια μου αυτήν την εβδομάδα και χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με ένα δίλλημα που έχετε στο ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Η λογική λοιπόν σας χτυπάει το καμπανάκι για σας προειδοποιήσει πως ο δρόμος της επιτυχίας ή της ελευθερίας για κάποιους, ίσως να είναι λίγο μοναχικός στην διαδρομή του αλλά πάντα στον τερματισμό έρχετε και η επιβράβευση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διδυμάκια μου αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να κλείνετε ένα κεφάλαιο στην ζωή σας βάζοντας τους τίτλους τέλους. Μπορεί για κάποιους να είναι μία επίπονη διαδικασία αλλά το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως αυτή η οριστική απόφαση σας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα, νέες προτάσεις και μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας, για το ποιοι είστε και τι μπορείτε να καταφέρετε  αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας. Οι μέρες αυτές ευνοούν νέα ξεκινήματα! Τολμήστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη καρκινάκια μου και αυτό είναι το δίλλημα για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Να μείνετε δηλαδή σε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και σας έχουν ρουφήξει όλη την ενέργεια που έχετε ή να κάνετε κάτι καινούργιο και φρέσκο; Αυτό που σας φοβίζει είναι το άγνωστο και η ανασφάλεια, όμως αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως η ψυχική σας γαλήνη είναι αυτό που μετράει.

ΛΕΩΝ

Λιονταράκια μου θα υπάρξουν και καλύτερες εβδομάδες από αυτήν είδικα με ένα 2019 που υπόσχεται πολλά. Αυτή όμως η εβδομάδα σας βάζει σε σκέψεις για πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και πίσω από την πλάτη σας. Κάτι συνειδητοποιείτε, κάτι δεν σας πάει καλά, γενικά κάτι σας φταίει και ίσως να μην κάνετε λάθος αλλά ίσως να μην αξίζει  και να δώσετε τόσο μεγάλη βαρύτητα. Διακοπές είναι το μήνυμα της εβδομάδας και όχι σκοτούρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθενάκια μου σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για αυτήν την εβδομάδα και ο λόγος είναι πως θα σας παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο που ίσως στην αρχή να σας κολακέψει, ίσως να σας ιντριγκάρει, σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ όμορφα αλλά πρέπει να αντισταθείτε αν δεν ξεκαθαρίσετε πρώτα τις προθέσεις του. Κρύβει μυστικά που μπορεί να πληγώσουν! Προσοχή λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκια αυτές τις όμορφες και γιορτινές μέρες ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανιστεί και πάλι στην ζωή σας, σε μια γιορτή ή σε ένα φιλικό σπίτι. Ένα πρόσωπο που ίσως ονειρευόμασταν ή ευχόσασταν να ξαναδείτε. ΟΜΩΣ μην επενδύσετε πολλά σε αυτήν την συνάντηση γιατί προβλέπεται απογοήτευση. Το ξανακοιτάτε με τον καινούργιο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκόρπιοι μου ένα γεγονός ίσως σε κάνει να πάρεις μία γρήγορη αλλά οριστική απόφαση. Αυτή η απόφαση θα δώσει τέλος σε παλιές καταστάσεις αλλά καινούργια  και καλή αρχή σε κάθε τι νέο που έχεις στο πολυμήχανο μυαλό σου. Προσφορά ερωτική ή νέας συνεργασίας είναι το ευχάριστο tip της εβδομάδας και ευκαιρίες που περίμενες καιρό τώρα θα σου χτυπήσουν την πόρτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άκρως ερωτική η εβδομάδα αυτή για τα τοξοτάκια μας και μάλιστα με πολύ πάθος. Προσοχή στις παρανομίες και στις παρασπονδίες όμως γιατί δεν βλέπω καλά ξεμπερδέματα. Το σίγουρο βέβαια είναι όμως πως θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με την συναισθηματική ολοκλήρωση που αναζητούσατε τόσο καιρό! Ο Δίας για άλλη μία εβδομάδα σας προσφέρει τις συγκινήσεις που πάντα ονειρευόσασταν και χαμογελάτε σαν μικρά παιδιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γλυκά μου κατσικάκια κάτι σας πιάνει αυτή την εβδομάδα και τα βλέπετε όλα μαύρα. Σας έχει καταβάλει και λίγο το στρες και το μυαλό σας πάει να εκραγεί. ΗΡΕΜΗΣΤΕ! Είναι παροδικό! Όλα καλά θα σας πάνε όχι επειδή η τύχη σας χτύπησε την πόρτα αλλά επειδή έσεις οι ίδιοι έχετε χτίσει γερά θεμέλια. Απολαύστε την συντροφιά των δικών σας ανθρώπων αυτές τις μέρες και αφήστε πίσω για λίγο τις σκοτούρες σας γιατί σας βλέπω το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να χτυπάει την δική σας πόρτα και όχι του Σκρουτζ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχοάκια μου η εβδομάδα σας βρίσκει να αποχωριζεστε κάθε συναισθηματικό φορτίο όπου σας έκανε να αισθάνεστε με μένετε πίσω και να μην μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Μια εσωτερική αφύπνιση, ένα ευχάριστο νέο σας φέρνει σε ένα όμορφο δίλημμα για το αν θα κολλήσετε σε ένα παρελθόν που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε ή θα τραβήξετε πλώρη για νέα ξεκινήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψαράκια μου κάτι ξαφνικό σχεδόν σαν κεραυνός εν αίθρια σας κάνει να γκρεμίσετε θεμέλια της ζωής που είχαν χτιστεί με κακές βάσεις και να γίνετε επιτέλους εσείς ο αρχιτέκτονας της ζωής σας. Κάπου διστάζετε και ρίχνετε μια μάτια στο παρελθόν αλλά δεν είναι τώρα μέρες για πισωγυρίσματα! Ότι συνταρακτικό και αν συνέβη δεν σας εμποδίζει να το προσπεράσετε και να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Και ξέρετε κάτι; Θα τα καταφέρετε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

+πλευση: Διαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις σε ακριτικά νησιά

Οι δράσεις απο την +πλεύση στα νησιά του Αιγαίου

Επιστροφή στην Ελλάδα 29 πολύτιμων αρχαιοτήτων

Αρχαιότητες που βρίσκονταν στην Αμερική πήραν το δρόμο για την Ελλάδα

Μέλανες: Ψήφισμα για την απώλεια του Αντωνίου Πολυκρέτη

Η ενορία των Αγίων Αποστόλων και οι Μέλανες θρηνούν για την απώλεια του Αντώνιου Πολυκρέτη

Ελβετία – Credit Suisse: Κάθε Ελβετός πολίτης χρεώθηκε 12.500 ευρώ για τη σωτηρία της

Κάθε Ελβετός θα χρεωθεί 12.500 ευρώ για τη διάσωση της Credit Suisse - Δεν είναι όμως σαφές αν η τράπεζα θα κάνει χρήση του μηχανισμού bailout

Caldera Vista: Επανέρχεται από αύριο (23/03) στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια

Μετά από αρκετούς μήνες, το Caldera Vista επανέρχεται στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια...

Στοίχημα – EuroCup: Προβάδισμα νίκης για τον Προμηθέα

Προμηθέας - Παρί για το πλεονέκτημα έδρας... Ποιος θα επικρατήσει; Η πρόταση από την Foxbet.gr

Μύκονος: Αποστολή κλιμακίου για έλεγχο πολεοδομικών παραβάσεων

Ενίσχυση αστυνόμευσης, κλιμάκιο για έλεγχο πολεοδομικών παραβάσεων – Τι αποφασίστηκε στο Μαξίμου και το κανείς πάνω από το Νόμο

Νάξος: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου (25η Μαρτίου) στα όρια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Κεραμωτή: “Εφυγε” από τη ζωή ο Ιωάννης Μιχ. Σιδερής ( Μπεογιάννης)

Αύριο Πέμπτη 23 Μαρτίου η εξόδιος ακολουθία στον ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Πατρικιας (Περιστέρι)

Blue Star Ferries: Ερχονται βραδινά δρομολόγια προς Παροναξία – Σαντορίνη με το “Blue Star Chios”

Για την περίοδο του Πάσχα το Blue Star Chios αναλαμβάνει βραδινό δρομολόγιο με ώρα άναχώρησης 23:30 από Πειραιά ...

Εκτακτο: Αλλαγή ώρας στην αναχώρηση του Blue Star Naxos από Πειραιά

Αλλάζει η ώρα αναχώρησης σήμερα του Blue Star Naxos από τον Πειραιά για Παροναξία και άγονη γραμμή

Γέρικα αλλά ασφαλή σκαριά στο Αιγαίο

Ο μέσος όρος ηλικίας των πλοίων της ελληνικής ακτοπλοΐας πλησιάζει τα 31 χρόνια – Που ταξιδεύει το γηραιότερο πλοίο στο Αιγαίο

Blue Star Ferries: Σε ακινησία το “Naxos”, σε βραδινό δρομολόγιο από Μεγάλη Τρίτη ο “Διαγόρας”

Νέα δεδομένα αυτές τις ημέρες στη γραμμή της Παροναξίας - To Blue Star Paros για ένα μήνα θα καλύψει το κενό του Naxos και έρχεται ο Διαγόρας στα νησια μας

Blue Star Ferries: Ερχονται βραδινά δρομολόγια προς Παροναξία – Σαντορίνη με το “Blue Star Chios”

Για την περίοδο του Πάσχα το Blue Star Chios αναλαμβάνει βραδινό δρομολόγιο με ώρα άναχώρησης 23:30 από Πειραιά ...

Δονούσα: Οι επαγγελματίες του νησιού θέλουν περισσότερα δρομολόγια του “Σκοπελίτη” στο νησί τους

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι επαγγελματίες της Δονούσας με την οποία ζητούν επιπλέον προσεγγίσεις (έξι) του Express Skopelitis στο νησί τους - Εφτασαν έως το Υπουργείο Ναυτιλίας

The Sun: “Νάξος, το νησί που συγκεντρώνει όλα τα καλά των ελληνικών νησιών”

Αφιέρωμα- «ύμνος» της εφημερίδας The Sun για τη Νάξο και η συμμετοχή του Δήμου αλλά και του Επαρχείου στην ITB 2023

“Πρέβελης”: Δεμένο και ανεκτέλεστα δρομολόγια

Τροποποίηση δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ "Πρέβελης" λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΑΝΕ Καλύμνου: Εκπτωτη σε δύο γραμμές του Νοτίου Αιγαίου

Κήρυξη έκπτωτης της ΑΝΕ Καλύμνου στις γραμμές Κάλυμνος-Σάμος και Κάλυμνος- Αστυπάλαια.

ΕΑΣ Νάξου – Γ. Πολίτης: “Με το νέο τυροκομείο αναβαθμίζουμε την Γραβιέρα Νάξου” (video)

Το νέο Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. Νάξου στο Γλινάδο στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ! - Τι δήλωσαν Καπούνης και Πολίτης

Στη γειτονιά των αγγέλων ο πατέρας Νικόλαος Μετζητάκος

Εφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μετζητάκος - Στον Αγιο Νικόδημο η εξόδιος ακολουθία το μεσημέρι της Κυριακής