Η Vemily έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τις διασκευές που κάνει στο YouTube μαγεύοντας μας με την φωνή της.
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε από κοντά – για μία ακόμη φορά – στο Baco Sea Side Bar όπου θα μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη χαρά, μουσική αλλά και συγκίνηση.
“Είναι η τρίτη μου φορά στην Νάξο” αποκαλύπτει στον Νίκο Σκορδιαλό για λογαριασμό του NaxosPress.gr και μας μιλάει για τις προηγούμενες φορές της στο νησί, αλλά και για τα μέρη τα οποία της άρεσαν και αυτά που την είχαν εντυπωσιάσει.
Θυμάται τα παιδικά της χρόνια στην Κεφαλλονιά, την ενασχόληση της με το τραγούδι αλλά και την στάση των γονιών της.
“Το Voice δεν επηρέασε κάπως την πορεία μου” δηλώνει και μας μιλάει γι αυτήν την εμπειρία και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η τηλεόραση.
“Ίσως το τυχερό μου είναι στην Νάξο” απαντάει χαριτολογώντας στο αν είναι ερωτευμένη και μας λέει πιο πιστεύει πως είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης.
“Η Eurovision θέλει κάτι τρελό” δηλώνει και μοιράζεται μαζί μας την άποψη της για την Κλαυδία, την φετινή μας εκπρόσωπο αλλά και το τραγούδι “Αστερομάτα”.
“Σαν ψυχοσύνθεση είμαι μελαγχολική” αποκαλύπτει και μας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γράφει στίχους και μουσική στα τραγούδια της αλλά και μας λέει και ποια είδη μουσικής της αρέσουν.
“Εχω κρατήσει μόνο τα καλά” αναφέρει σχετικά με την συνεργασία με την Panik Records αλλά μας μιλάει και για τις φιλίες στον χώρο αυτό.
Θυμάται την στιγμή στην Γιορτή της panik records όπου τραγούδησε το “Χρόνια πολλά” με την Άννα Βίσση, την Ελένη Φουρέιρα, Έλενα Τσαγκρινού, Demy και Τάνια Μπρεάζου και πρώτη φορά μας αποκαλύπτει το αστείο παρασκήνιο πίσω από αυτήν την εμφάνιση.
“Η επικοινωνία με τον κόσμο(on stage) είναι μεγάλο πράγμα” δηλώνει κάνοντας μια αναφορά στον τρόπο με τον οποίο δρουν επί σκηνής η Άννα Βίσση και η Ελένη Φουρέιρα αλλά μας μιλάει και για τον τρόπο με τον οποίο δρα η ίδια όσον αφορά την επαφή της με τον κόσμο.
Τέλος μας αποκαλύπτει πως φαντάζεται τον εαυτό της σε είκοσι (20) χρόνια και τι είναι αυτό που θέλει να πετύχει
Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Σκορδιαλό