Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήLifestyle"Ετερος Εγώ: Νέμεσις": Η λαμπερή πρεμιέρα και ... η Νέμεσις έρχεται για...

“Ετερος Εγώ: Νέμεσις”: Η λαμπερή πρεμιέρα και … η Νέμεσις έρχεται για όλους

|

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο της τέχνης και των ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό παρακολούθησε τα 2 από τα συνολικά 8 επεισόδια της νέας σεζόν, η οποία κλείνει τον κύκλο του «Έτερος Εγώ».

Την επίσημη πρεμιέρα προλόγισε ο Executive Director της COSMOTE TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης. Ο κ. Μιχαλάκης αρχικά ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της σειράς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και αποκάλυψε ότι το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα προβληθεί σε 4Κ ποιότητα μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV, τονίζοντας ότι «είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση».

Ο κ. Μιχαλάκης αναφέρθηκε και στο επόμενο βήμα της COSMOTE TV στη μυθοπλασία, το οποίο θα γίνει με τη σειρά «17 κλωστές».  Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Όσον αφορά στη σκηνοθεσία της σειράς, ο κ. Μιχαλάκης δήλωσε: «επιλέξαμε τον Σωτήρη Τσαφούλια, οπότε η σχέση μας θα συνεχιστεί».

Ο επικεφαλής της COSMOTE TV αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβολή του ΕΚΟΜΕ, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια. Στην ανάπτυξη αυτή μεγάλο εμπόδιο αποτελεί η πειρατεία, για την οποία ο κ. Μιχαλάκης σημείωσε ότι υπάρχουν περίπου 600.000 πειρατικές συνδέσεις στην Ελλάδα, οι οποίες πλήττουν οικονομικά τους δημιουργούς, τους ηθοποιούς, τις ελληνικές παραγωγές και τα δημόσια έσοδα: «Η πειρατεία σκοτώνει τη δημιουργία. Δημιουργεί θέμα βιωσιμότητας στον τομέα της παραγωγής και όχι μόνο».

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία, καθώς και το σενάριο σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου, ευχαρίστησε για τη συνεργασία την COSMOTE TV, τους συντελεστές και το όλο το καστ που συμμετείχε στο «σύμπαν» του «Έτερος Εγώ».

Η «Νέμεσις» έρχεται για όλους

Στον κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς της COSMOTE TV, υποδέχεται 31 νέους χαρακτήρες/ρόλους, τους οποίους ενσαρκώνουν μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών, και όχι μόνο.

Το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

Συντελεστές

Παραγωγή: COSMOTE TV

Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE

Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας

Production Designer / Line Producer: Ηλίας Λεδάκης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar G.S.C.

Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Χίος: στην άσφαλτο πυροσβέστες για λίγα λεπτά ξεκούρασης

Μια φωτογραφία από το μέτωπο της φωτιάς συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, αποτυπώνοντας την εξάντληση και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών.

Υπουργείο Παιδείας: 10.000 νέοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία, μεγάλη ανάσα

Από σήμερα 13 Αυγούστου ως τις 18 του μήνα, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για μόνιμο διορισμό σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή.

Αντίο στη Χρυσούλα Μάνη, μορφή-σύμβολο της Σχοινούσας

Ο σύλλογος Σχοινουσιωτών αποχαιρετά με θλίψη την αγαπημένη Χρυσούλα, που με το χαμόγελό της σημάδεψε το νησί.

Κουφονήσια: Μάχη με τον χρόνο για να ξανατρέξει το νερό – Διπλή βλάβη στις μονάδες αφαλάτωσης

Ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Κωβαίος περιγράφει το θρίλερ των τελευταίων ημερών για την αποκατάσταση των βλαβών και καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις σε περιορισμό της κατανάλωσης.

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: «Πράσινο φως» για ασφαλιστικά μέτρα κατά του συρματοπλέγματος

Η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απομάκρυνση της περίφραξης γύρω από το εμβληματικό μνημείο.

Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού: 15 Αυγούστου και πάλι στις Εγγαρές με νησιώτικο ρυθμό

Το καθιερωμένο συναπάντημα μουσικής, χορού και συγκίνησης επιστρέφει στις Εγγαρές για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Cycladic Whispers: Όταν η Νάξος μιλά με τη φωνή της τέχνης

Η Katharina Bolesch και ο Alexander Reichardt γιορτάζουν 25 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας στο νησί, μέσα από την έκθεση που φιλοξενείται στην Fish & Olive Gallery στο Χαλκί.

Κώστας Μπιζάς: Με ευλάβεια η Πάρος τιμά την Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Ο Δήμαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς απευθύνει μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Αντιπύρ: Η τεχνική που σώζει σπίτια και ζωές – Πότε εφαρμόζεται

«Πώς οι Έλληνες πυροσβέστες χρησιμοποιούν ελεγχόμενη φωτιά για να σταματήσουν την εξάπλωση των πυρκαγιών»

Νάξος: Όταν η “βασίλισσα των Κυκλάδων” σε μαγεύει χωρίς πυξίδα (photos)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Blue Star Ferries: Αναστολή δρομολογίων για σήμερα (08/08), στις 4 το απόγευμα αναχωρεί το “Blue Star Delos”

Ακυρώνονται τα περισσότερα δρομολόγια της Blue Star λόγω απαγορευτικού – Το μόνο που ταξιδεύει είναι το Blue Star Delos με καθυστέρηση και τροποποιημένο δρομολόγιο

Απαγορευτικό απόπλου: Νυχτερινές λύσεις για Άνδρο από Ραφήνα

Καθηλωμένα 25 πλοία στον Πειραιά και 13 στη Ραφήνα – Τρία έκτακτα δρομολόγια μεταμεσονύχτια για Άνδρο για να εξυπηρετηθούν αποκλεισμένοι επιβάτες

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.