Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήLifestyleΠάρτι ...οργίων στο Χιλιομόδι, βραχονησίδα που ανήκει στην Πάτμο και την Ιερά...

Πάρτι …οργίων στο Χιλιομόδι, βραχονησίδα που ανήκει στην Πάτμο και την Ιερά Μονή

|

Πριβέ πάρτι που έλαβε χώρα στις 10 Αυγούστου στην βραχονησίδα Χιλιομόδι και η οποία ανήκει στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη στη Πάτμο προκαλεί προβλήματα και προχωρεί σε αλλαγές όσον αφορά τους όρους χρήσης του 

Κατάληψη στη βραχονησίδα Χιλιομόδι που ανήκει στη μονή του Αγίου Ιωάννη της Πάτμου, έκαναν το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου εκατοντάδες νεαροί, που έφτασαν με βάρκες για να πάρουν μέρος σε ολονύκτιο πάρτι που διοργανώθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Στο νησί όμως οργιάζουν οι φήμες ότι το πάρτι κατέληξε σε ομαδικά σεξουαλικά όργια και σατανιστικές τελετές. Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων στο Χιλιομόδι έγινε το μεγαλύτερο πριβέ πάρτι του Αυγούστου, με 300 νεαρούς να φτάνουν με βάρκες στις 20.30 το βράδυ και να φεύγουν στις 07.30 το πρωί της επόμενης μέρας. ”Το πάρτι ήταν πριβέ οργανωμένο από Αθηναίο σε συνεργασία με ντόπιο ιδιοκτήτη καταστήματος με εισιτήριο 25€ που πλήρωνες πριν ξεκινήσεις και αντιστοιχούσε στη μεταφορά με βάρκες και δύο ποτά. Είχε προηγηθεί η μεταφορά με φουσκωτά του εξοπλισμού, της μουσικής, του φαγητού και των ποτών. Αυτό που μπορούμε να πούμε, γιατί το είδαμε, είναι πως πολλά αγόρια και κορίτσια παραπατούσαν μετά το τέλος του πάρτι” αναφέρει η κυρία Μουλιάτη.

Χωρίς άδεια και άγνοια

Ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος τόνισε ότι δεν δόθηκε άδεια για το πάρτι από τη δημοτική αρχή και ότι ο ίδιος δεν γνώριζε το παραμικρό, αλλά ενημερώθηκε την επόμενη της διεξαγωγής του. ”Από καμία πλευρά δεν υπήρξε ολιγωρία, απλώς όλοι αιφνιδιαστήκαμε. Αλλά και ο ίδιος ο ηγούμενος της Μονής Αγίου Ιωάννη έχει θορυβηθεί πολύ για ότι έχει συμβεί. Ύστερα από σύσκεψη με τον ηγούμενο και την αστυνομία, αποφασίσαμε να μην διεξαχθούν ξανά πάρτι χωρίς άδειες. Δεν είναι δυνατόν σε ένα νησί όπως η Πάτμος να λαμβάνουν χώρα τέτοια πάρτι χωρίς να έχει προηγηθεί η σχετική έγκριση και κάτω από νόμιμες προϋποθέσεις”.

Το περιβάλλον της Μονής του Αγίου Ιωάννη είναι ιδιαίτερα φειδωλό και προσεκτικό στις δηλώσεις του. Ο καθηγούμενος της Μονής, Κύριλλος, δήλωσε μέσω συνεργατών του ότι δεν γνώριζε κάτι για το νεανικό πάρτι της 10ης Αυγούστου και ταυτόχρονα διέψευσε τις πληροφορίες για σατανιστικές τελετές στη βραχονησίδα. Πάντως παραδέχτηκε πως ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα του νησιού και ζήτησε να γίνει έρευνα για το θέμα…

Στο μεταξύ η έρευνα των αστυνομικών στρέφεται και στη βραχονησίδα Τραγονήσι, όπου επίσης επρόκειτο να διεξαχθεί πάρτι το ίδιο βράδυ, χωρίς να έχει δοθεί σχετική άδεια. Όσοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν, ενημερώθηκαν από πρόσωπο που διαμένει στη βραχονησίδα ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα…

Πηγή: Εφημερίδα Espresso


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μικρές Κυκλάδες, ιδανική επιλογή στις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών

Η νέα τάση «μικρονησιών» κατακτά τους Γάλλους, με Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και Κουφονήσια να πρωταγωνιστούν στη λίστα του GenerationVoyage.

Νεκρός νεαρός φυσητήρας στις ακτές της Σάμου – Έρευνα για τα αίτια

Το μεγαλόπνοο θηλαστικό, μόλις τεσσάρων μέτρων, ξεβράστηκε νεκρό σε μία από τις σημαντικότερες μεταναστευτικές διόδους του Αιγαίου.

Πέθανε ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ο απόλυτος θρύλος της μόδας έφυγε στα 91 του (video)

Ο Ιταλός σχεδιαστής που όρισε το σύγχρονο στιλ και μετέτρεψε το όνομά του σε παγκόσμιο brand, άφησε την τελευταία του πνοή στο Μιλάνο.

Νάξος: Ανακαινίσεις σε δύο σχολεία, οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται, τι αναφέρει ο κος Μαυρομμάτης

Με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» προχωρούν έργα αναβάθμισης στο 5ο Νηπιαγωγείο Αγγιδίων και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Θαλλέλαιου, όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Φώτης Μαυρομμάτης.

Πάρος: Στην κορυφή των διεθνών ταξιδιωτικών λιστών και το φθινόπωρο

Από την παγκόσμια πρωτιά στο Travel and Leisure μέχρι τις νέες διακρίσεις της Expedia και άλλων διεθνών Μέσων, η Πάρος συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες υψηλού επιπέδου και εκτός καλοκαιριού.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.

Κέντρο Υγείας Αμοργού: Νέα παιδίατρος μετά από χρόνια αναμονής

Η κα Δήμητρα Καλλιτσούνακη αναλαμβάνει καθήκοντα, καλύπτοντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ενισχύοντας τις υπηρεσίες υγείας για γονείς και παιδιά.

Web3 Staking; Τα κρυπτονομίσματα μπορούν στην πραγματικότητα να αποφέρουν παθητικό εισόδημα

Κερδίστε καθημερινά κέρδη μέσω staking. Προσκαλέστε μέλη της ομάδας να κερδίσουν ανταμοιβές πλατφόρμας.

Σλοβακία – Γερμανία: Πρεμιέρα με πολλά γκολ στο 1.72!

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Η «νατσιονάλμανσαφτ» ξεκινά με φαβορί κόντρα στη Σλοβακία

Γιάννης Μπουτάρης: «Θα πόνταρα στη Νάξο για το κρασί της» (video)

Ο εγγονός του θρυλικού οινοποιού μιλά για τον Ναξιώτικο αμπελώνα, τις κυκλαδίτικες ποικιλίες και την προοπτική του νησιού στον οινοτουρισμό.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Αλυκό Νάξου: Ύστερα από μισό αιώνα, κατεδαφίζεται το ξενοδοχείο–φάντασμα της χούντας

Μια ιστορική δικαίωση για το μοναδικό κεδρόδασος και όσους τόλμησαν να αντισταθούν στην αυθαιρεσία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.