Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήLifestyleΝάξος - ΣΚΑΪ και ... η αποκάλυψη του Καπούνη για τη νέα...

Νάξος – ΣΚΑΪ και … η αποκάλυψη του Καπούνη για τη νέα … Μενεγάκη (video)

|

Για σχεδόν τρεις ώρες, δηλαδή, τα εξαιρετικά προϊόντα της «Ένωσης» ειδικά και του τόπου μας συνολικά, η κατάσταση και τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, οι εντατικές ετοιμασίες και οι αγωνίες και οι βλέψεις των επαγγελματιών του τουρισμού για την (από κάθε άποψη δύσκολη και περίεργη) φετινή καλοκαιρινή σεζόν (δείτε video)

Οδοιπορικό τέλος χθες για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, όπου βρέθηκε ως προσκεκλημένος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου! Υπενθυμίζεται, ότι τις τελευταίες εβδομάδες η «Ένωση» υλοποιεί μεγάλη δική της πρωτοβουλία για την προβολή του νησιού μας, σε τούτη την πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία, την κοινωνία και τον τουρισμό μας. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας είχε καλέσει τις προηγούμενες εβδομάδας στα… μέρη μας, κατά σειρά, τον Alpha, την ΕΡΤ, το Star Channel, το Mega, ενώ τώρα κάλεσε τον ΣΚΑΪ.

Όπως και τα προηγούμενα κανάλια που βρέθηκαν στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, έτσι και ο ΣΚΑΪ πραγματοποίησε, στις πέντε συνολικά ημέρες που έμεινε στα (ευτυχώς ανέγγιχτα από τον κορονοϊό) νησιά μας, πάμπολλες live συνδέσεις και ρεπορτάζ, ο συνολικός χρόνος των οποίων «άγγιξε» τις… τρεις ώρες!

Για σχεδόν τρεις ώρες, δηλαδή, τα εξαιρετικά προϊόντα της «Ένωσης» ειδικά και του τόπου μας συνολικά, η κατάσταση και τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, η νέα καθημερινότητα και οι αγωνίες των κατοίκων, οι εντατικές ετοιμασίες και οι αγωνίες και οι βλέψεις των επαγγελματιών του τουρισμού για την (από κάθε άποψη δύσκολη και περίεργη) φετινή καλοκαιρινή σεζόν και, βέβαια, οι εκπληκτικές ομορφιές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων μπήκαν για άλλη μία φορά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσα από την κάμερα ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά Μέσα της χώρας μας, ενώ έφθασαν σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό μέσω του Διαδικτύου, καθώς στα social media της Ε.Α.Σ. Νάξου γινόταν καθημερινά ανάρτηση των lives και των ρεπορτάζ!

Όσο για τη χθεσινή τελευταία μέρα της παρουσίας του ΣΚΑΪ στη Νάξο και στις Κυκλάδες, περιελάμβανε δύο lives. 

agela.jpg

Στο πρώτο χρονικά από αυτά, η εκπομπή «Σήμερα» έμαθε πώς αρμέγεται το αγνό και πολύτιμο ναξιώτικο αγελαδινό γάλα, από το οποίο τόσα και τόσα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου παράγονται! Το «μάθημα» έλαβε χώρα στην μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα των Κυκλάδων, αυτή του Γιώργου Μαργαρίτη! Στην κάμερα του καναλιού μίλησε και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε και τη μεγάλη ανάγκη η Κυβέρνηση να στηρίξει τους αγρότες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους δημιούργησε ο κορονοϊός.

Δείτε το απόσπασμα στο πρώτο video 

Λίγο αργότερα, η εκπομπή «Αταίριαστοι» ήλθε live στη Νάξο και βρέθηκε μέσα σε… καΐκι στην Αγία Άννα Νάξου και με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο φόντο! Κι αυτό το live… και τι δεν είχε! Τα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και του νησιού μας, συνέντευξη του Ναξιώτη μαθηματικού που γύρισε στον τόπο του κι έγινε ψαράς, δηλώσεις του Δημάρχου Νάξου, Δημήτρη Λιανού και του Προέδρου της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη αλλά και… νησιώτικη μουσική και χορό!

Δείτε το απόσπασμα στο δεύτερο video

pasokkkk.jpg


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Λέσβος: 57χρονος ομολόγησε τέσσερις εμπρησμούς ανήμερα Δεκαπενταύγουστου

Ο δράστης έβαλε φωτιές σε χωράφια, σε υπαίθριους χώρους και σε νταλίκα με ζωοτροφές – Επικαλέστηκε αντεκδίκηση και «θολωμένη σκέψη».

Β. Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι αδιαπραγμάτευτη» – Αυστηροί έλεγχοι και πρόστιμα στα πλοία

Μετά από παράβαση σε πορθμειακή γραμμή, το Υπουργείο Ναυτιλίας προχωρά σε εντατικούς ελέγχους και αυστηρές κυρώσεις για τη φόρτωση οχημάτων στα πλοία.

Νάξος – Δαμαριώνας: Μουσικό αφιέρωμα (23/08) στον αξέχαστο Γιώργο Μπίλη (αφίσα)

Ο Σύλλογος Δαμαριωτών τιμά τον αξεπέραστο Γιώργο Μπίλη (Γεώργιο Τσιμπλάκη), τον στιχοπλόκο και συνθέτη της νησιώτικης σάτιρας, με μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

Νάξος: 3χρονο αγοράκι κινδύνευσε σε πισίνα ξενοδοχείου

Σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση παρευρισκόμενων – Ερωτήματα για την απουσία ναυαγοσώστη και τι προβλέπει ο νόμος.

Σύρος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη «Λευκή Νύχτα» του Σαββάτου 23 Αυγούστου (αφίσα)

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Σταματίου Πρωίου από τις 19:00 έως τις 24:00 – Ανακοίνωση του Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Σαβίνα Γιαννάτου & Σπύρος Μάνεσης στο Φεστιβάλ Νάξου, μία μουσική συνάντηση στο Πύργο Μπαζαίου

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου, στις 21:30, η διεθνώς καταξιωμένη ερμηνεύτρια και ο ταλαντούχος πιανίστας ενώνουν φωνή και πιάνο σε ένα μοναδικό ταξίδι μελωδιών από τη Μεσόγειο και πέρα.

Επιδόματα χιλιάδων ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής, oι πυροσβέστες στις φλόγες, αλλά εκτός «βαρέων και ανθυγιεινών»

Η Βουλή ενέκρινε επιδόματα έως 4.000€ για τους υπαλλήλους της. Οι εποχικοί πυροσβέστες απαντούν με οργή: «Σας παραδίδουμε στη χλεύη της κοινωνίας».

Νάξος: Η Ελένη Σαλτερή – Γρατσία παρουσιάζει τα δύο νέα της βιβλία στο Δαμαριώνα

Την Κυριακή 24 Αυγούστου στο “Ανδρονίκειο” πολιτιστικό κέντρο, η συγγραφέας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή βραδιά λογοτεχνίας και διαλόγου.

Καταγγελία για την καταστροφή στο Αλυκό Νάξου: Natura δεν σημαίνει πάρκινγκ

Το Κίνημα «Σώστε τις παραλίες της Νάξου» καταγγέλλει την καταπάτηση στο Αλυκό: αυτοκίνητα, κατασκήνωση και σκουπίδια απειλούν το μοναδικό κεδρόδασος και τις αμμοθίνες.

«Το Σκάκι της Μονής»: Ένας θεσμός που ενώνει τη Νάξο για τρίτη χρονιά (photos)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σκακιστικό τουρνουά του Συλλόγου Μονιατών «Η Τέχνη», με μικρούς και μεγάλους να δίνουν ραντεβού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μονής.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι