Σάββατο, 23 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήLifestyleΛευτέρης Ελευθερίου: Θα είναι ο διάδοχος του Σεφερλή στο "Ζητείται Ψεύτης";

Λευτέρης Ελευθερίου: Θα είναι ο διάδοχος του Σεφερλή στο “Ζητείται Ψεύτης”;

|

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση «διάδοχος Μάρκου Σεφερλή» στην θεατρική  παράσταση «Ζητείται Ψεύτης»  – Στο προσκήνιο και το όνομα του Λευτέρη Ελευθερίου – Ακούστε τι δήλωσε ο Ναξιώτης ηθοποιός

Η παράσταση «Ζητείται ψεύτης» που θα ανέβαινε τον Φεβρουάριο στο θέατρο «Παλλάς» ματαιώνεται προσωρινά μετά την ανακοίνωση αλλά και την ανταλλαγή δελτίων τύπου από την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή και των παραγωγών των «Θεατρικών Σκηνών», και πλέον το βάρος έχει πέσει στην προσπάθεια για να βρεθεί ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή. Από την Πέμπτη οι παραγωγοί των θεατρικών σκηνών βρίσκονται σε επικοινωνία με τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια και είναι αρκετά τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Όπως διαβάζουμε: Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαικάλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σπύρος. Παπαδόπουλος, Γιώργος Καπουτζίδης είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που συζητιούνται και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν επαφές για να δουν ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του «ψευτοΘόδωρου» στην κλασική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά. Η Αποστολία Ζώη με δηλώσεις της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού άφησε να εννοηθεί ότι έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης, από τις «Θεατρικές σκηνές» μας μετέφεραν ότι η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο προς το παρόν.

Ανάμεσα στα ονόματα πάντως είναι κι αυτό του Λευτέρη Ελευθερίου, του δικού μας Λευτέρη… Ο Ναξιώτης ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα «του Πρωινού» της Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων τόνισε «Είναι πολύ γνωστό πόσο ψεύτης είμαι. Το μαθαίνω από εσένα ότι ακούγεται το όνομα μου για τον ρόλο του “Ψευτοθόωρου”. Τι να πω, με τιμάει πολύ. Το να με σκέφτονται για έναν τέτοιο ρόλο στο Παλλάς και να πιστεύουν ότι θα το γεμίσω εγώ, με τιμάει…  Νιώθω περήφανος, αν ισχύει δηλαδή. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή: «Καλά κάνουν και ποντάρουνε στον Μάρο Σεφερλή, γιατί γεμίζει τα θέατρα του και είναι και τρομερός επιχειρηματίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο Δήμος Αμοργού απαντά

Ο Δήμος Αμοργού δεν διώκει ποινικά και δεν ασκεί καμία καταγγελία κατά του κ. Ιάσωνα Αποστολόπουλου ή τρίτου

Παρά την πτώση της τιμής του Dogecoin, οι χρήστες του PAXMINING εξακολουθούν να κερδίζουν 6.800 δολάρια ημερησίως — Κυκλοφόρησε νέο συμβόλαιο εξόρυξης DOGE

Παρά την πτώση της τιμής του Dogecoin, οι χρήστες του PAXMINING εξακολουθούν να κερδίζουν 6.800 δολάρια ημερησίως — Κυκλοφόρησε νέο συμβόλαιο εξόρυξης DOGE

Σε οριακό σημείο οι αγρότες με το ΟΣΔΕ 2025 – Κίνδυνος απώλειας ενισχύσεων τον Οκτώβριο

Γραφειοκρατία, τεχνικά προβλήματα και το «αγκάθι» του ΑΤΑΚ απειλούν την έγκαιρη πληρωμή – Οργή στον αγροτικό κόσμο

Φεστιβάλ Νάξου 2025: «Ο Γιάννης το Βούδι» στον Πύργο Μπαζαίου

Η συγκλονιστική παράσταση της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή ανεβαίνει στο Φεστιβάλ Νάξου την Κυριακή 24 Αυγούστου

Τουρκία: Άδεια για Θεία Λειτουργία (23/08) στην Παναγία Σουμελά

Οι τουρκικές αρχές επέτρεψαν ξανά τη Λειτουργία στα «Εννιάμερα της Παναγίας» – Θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών

Σαντορίνη: Πρώτη παρουσίαση του «Ελαιολάδου Σαντορίνης»

Ο πρόεδρος Μάρκος Καφούρος παρουσίασε το νέο προϊόν υγείας στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Στα ύψη οι τιμές κατοικιών στα ελληνικά νησιά – Πρωταθλήτρια η Μύκονος με 7.143 €/τ.μ.

Ανοδικές οι τάσεις σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Ιόνιο – Άλματα έως και 50% μέσα σε έξι χρόνια (πίνακας)

Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος Στ. Παπασταύρου στην Αμοργό και τα ακριτικά νησιά Λιάδια, Κίναρο και Λέβιθα

Στο επίκεντρο το νέο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο «Νότιο Αιγαίο 1 – Νότιες Κυκλάδες» και η πρωτοβουλία «Αμοργόραμα»

Φιλώτι Νάξου: Βραδιά μνήμης (22/08) για την ποιήτρια Ειρήνη Μαστοροπούλου – Ναυπλιώτη

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου τιμά την ποιήτρια που ύμνησε με τους στίχους της τη ζωή, την αγάπη και τον τόπο της

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νίκος Οικονομίδης: Από τα πανηγύρια στο TikTok, το «Γλέντι» που κατέκτησε τη νέα γενιά (video)

Ο σπουδαίος δημιουργός μιλά για την ξαφνική viral επιτυχία, τη δύναμη των social media, την αγάπη των νέων και τις πιο προσωπικές του στιγμές.