Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΑρχικήLifestyleEurovision 2017: «Μήνυμα αγάπης» με σφραγίδα του Ναξιώτη Παπαδάκου (video)

Eurovision 2017: «Μήνυμα αγάπης» με σφραγίδα του Ναξιώτη Παπαδάκου (video)

|

Με την σφραγίδα του Ναξιώτη σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου η Demy πήρε το εισιτήριο για την Ουκρανία όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision – Τι αναφέρει ο Παπαδάκος για την εμπειρία του στην Ουκρανία και τη συνεργασία του με την Demy

To τραγούδι «This is Love» της Demy επιλέχθηκε τελικώς  για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην φετινή Eurovision! Κατά τη διάρκεια του χθεσινού ελληνικού τελικού της ΕΡΤ, παρουσιάστηκαν τρία τραγούδια, το «When The Morning Comes Around», το «Αngels» και φυσικά το «This is Love» που τελικώς αναδείχτηκε το αγαπημένο του κοινού των κριτικών επιτροπών.  H σύνθεση και η παραγωγή του dance τραγουδιού ανήκει στον Δημήτρη Κοντόπουλο ενώ στους στίχους έγραψαν η Romy Papadea και ο John Ballard. Και βέβαια η σκηνοθετική μπαγκέτα από το video clip είναι του δικού μας, του Ναξιώτη Γιάννη Παπαδάκου. Το  «This is Love» είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες στο διαδίκτυο, κάτι που έκανε την ΕΡΤ να σκεφτεί τον αποκλεισμό του από τον ελληνικό τελικό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη τελικώς και το «This is Love» μάγεψε το κοινό και τους κριτικούς της ομογένειας!

Ο ελληνικός τελικός  παρουσιάστηκε από την Έλενα Μπουζαλά και τον Αντώνη Λουδάρος και το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας. Το 70% της τελικής απόφασης βασίστηκε στις ψήφους του κοινού και το 30% στην κριτική επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας. Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε η εμφανώς συγκινημένη Demy αλλά και οι βασικοί συντελεστές της ελληνικής αποστολής, Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός. Ανάμεσα στις… εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά σε ζωντανή σύνδεση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Demy και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οι συμμετοχές του στον μουσικό διαγωνισμό βοήθησαν την καριέρα του. Τις ευχές του στην κόρη του έστειλε μέσω βίντεο και ο πατέρας της, Επαμεινώνδας Παπαδέας. Η νεαρή τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στο Κίεβο τον Μάιο για να συμμετάσχει στον 62ο διαγωνισμό της Eurovision.

Παπαδάκος « Υπερηφάνεια»
Και από την Αθήνα στην Ουκρανία και στο Εθνος της Κυριακής (μία ημέρα πριν από τον τελικό) , όπου ατμοσφαιρικά πλάνα, μηνύματα για την ισότητα και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, μετάδοση του συναισθήματος της αγάπης. Τα γυρίσματα των τριών βιντεοκλίπ της Demy για τη Eurovision ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Οδησσό της Ουκρανίας, όπου και ταξίδεψε η ελληνική αποστολή. «Περάσαμε εκπληκτικά, νομίζω πως βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα από όσα πρόλαβα μέχρι στιγμής να δω. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους Ελληνες ομογενείς αλλά και τους Ουκρανούς. Είναι συγκινητικό το συναίσθημα να βρίσκεσαι στην πόλη από την οποία στην ουσία μέσω της Φιλικής Εταιρείας ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821» δηλώνει η Demy στο «ΤV Εθνος», η οποία αποκάλυψε και όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Είχε αρκετό κρύο, αλλά δεν πτοηθήκαμε. Αλλωστε έχουμε συνηθίσει και στην Ελλάδα, όταν γυρνάμε τα καλοκαιρινά βιντεοκλίπ με μαγιό τον Απρίλιο. Ηταν βέβαια πολύ πιο έντονο το κρύο στην Οδησσό σε σχέση με την Ελλάδα. Ωστόσο, νομίζω πως η χαρά της δημιουργικότητας είναι αυτή που μένει στο τέλος». Η φετινή εκπρόσωπός μας στη Eurovision δεν θέλει να κάνει προβλέψεις για τον τελικό του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού στο Κίεβο, ωστόσο δηλώνει αισιόδοξη. «Δεν θέλω να μιλήσω για προγνωστικά και για την κατάταξη, ωστόσο πραγματικά είμαι πολύ αισιόδοξη και τα μηνύματα που παίρνω είναι και αυτά πολύ θετικά. Αγαπώ και τα τρία τραγούδια πάρα πολύ, νιώθω απίστευτη ασφάλεια με όλη την ομάδα, και αισθητικά από την πρώτη κιόλας στιγμή ταιριάξαμε πάρα πολύ».

Το ύφος και το στυλ των κλιπ αποκάλυψε μιλώντας στο «TV Εθνος» ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος. «Ηταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είμαστε επίσης και τυχεροί, μια και παρά το κρύο ο καιρός ήταν καλός και αυτό βοήθησε ώστε να γίνει η λήψη των κατάλληλων πλάνων. Πράγματι η Demy πάγωσε, αλλά είναι άψογη επαγγελματίας. Η παραγωγή λοιπόν ήταν άρτια. Νιώθω υπερήφανος που είμαι στη σκηνοθεσία των κλιπ της φετινής εκπροσώπησης της χώρας μας στη Eurovision.

Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι πρώτη φορά γίνονται τρία διαφορετικά κλιπ πριν από την τελική επιλογή της χώρας μας. Το σενάριο και των τριών βιντεοκλίπ έχει έναν κοινό παρονομαστή: την αγάπη.

Το πρώτο κομμάτι, η μπαλάντα, είναι κατεξοχήν τραγούδι αγάπης. Θα δούμε λοιπόν μια κοπέλα (Demy) η οποία προχωρά προς τα έξω και το έντονο συναίσθημά της επηρεάζει το περιβάλλον στο οποίο κινείται. Στο δεύτερο κομμάτι, το mid tempo, που ουσιαστικά είναι ένα ενδιάμεσο τραγούδι μπαλάντας και ποπ, θα δούμε την Demy ως άγγελο. Βλέπει τρία συγκεκριμένα περιστατικά ανθρώπινων ιστοριών και τα διορθώνει ώστε να τους κάνει χαρούμενους. Τέλος, το τρίτο κλιπ του dance κομματιού μιλά για την αγάπη με κοινωνιολογική σημασία.

Ενας άγγελος με μήνυμα αγάπης!

Το σενάριο έχει να κάνει με την ισότητα και περνά το μήνυμα πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι.

Η αγάπη είναι μία. Χωρίς σύνορα και χωρίς όρια. Τα γυρίσματα λοιπόν μετά την Αθήνα ολοκληρώθηκαν και στην Οδησσό και πλέον τα κλιπ θα πάρουν την τελική τους μορφή στο μοντάζ».

Με πληροφορίες από το «Εθνος της Κυριακής»  


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Καστράκι: Τα σπινθηροβόλα μάτια του Εσταυρωμένου έβλεπαν τον κόσμο

Ο Γιώργος Καρνέζης γράφει για την παρουσία του Κυριάκου Σαλτερή στα πολιτιστικά δρώμενα του Καστρακίου

Ρήγμα Ανύδρου: Εδωσε σεισμό 4.3 R μεταξύ Αμοργού – Σαντορίνης

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού και κοντά στη Σαντορίνη - Η δόνηση ταρακούνησε το νησί ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα

Νάξος – Τραγαία: Μεγάλο Σάββατο με ποδόσφαιρο ”Για τον Νικόλα…”

Νάξος: Μεγάλο Σάββατο στην Τραγαία με ποδόσφαιρο ”Για τον Νικόλα…” (video)

Ανδρος: Το όνειρο του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνεται πραγματικότητα

Το όνειρο του Κλειστού στην Άνδρο γίνεται πραγματικότητα – Άνοιξε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του - Τι αναφέρει ο δήμαρχος κος Σουσούδης

Κάλυμνος: Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του ο 15χρονος

Κροτίδες: Κατάσχεση 130.000 τεμαχίων – Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του ο 15χρονος

Πρόταση Ημέρας: Αρνάκι ψητό με δεντρολίβανο και πατάτες τραχτές

Αρνάκι ψητό με δεντρολίβανο και πατάτες τραχτές με την σφραγίδα της Κέρκυρας

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από το NaxosPress.gr! 

Η Ανάσταση του Χριστού ας γεμίσει τα σπίτια μας με χαρά και το νησί μας με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ημερομηνία Πάσχα: Μπορούν τελικά να εορτάσουν όλοι οι Χριστιανοί μαζί;

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, Καθολικοί και Ορθόδοξοι θα γιορτάσουν μαζί το Πάσχα — την Ανάσταση του Χριστού — την ίδια Κυριακή.

Times: “Πάρος: Το κυκλαδίτικο νησί που θα σε κάνει να το ερωτευτείς”

Όχι τόσο πολύβουη όσο η Μύκονος ή η Σαντορίνη, αλλά με απαράμιλλη γοητεία – ένας κυκλαδίτικος παράδεισος που συνδυάζει το παραδοσιακό με το κοσμοπολίτικο

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

Επίσκεψη του Υπουργού Γιάννη Βρούτση στον Πρωταθλητή Αιγαίου Απόλλων Νάξου (pics-video)

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

“Πρέβελης”: Ετοιμάζεται σιγά σιγά για το τελευταίο του ταξίδι, στη Τουρκία

Το "Πρέβελης" κλείνει το κύκλο της ιστορίας του. Από χθες στην Ελευσίνα και από εκεί περιμένει το .. πράσινο φως για τα διαλυτήρια στην Τουρκία