Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήLifestyleΕλένη Καρακάση: "Στη Νάξο κάναμε (ουσιαστικά) το ταξίδι του μέλιτος" (video)

Ελένη Καρακάση: “Στη Νάξο κάναμε (ουσιαστικά) το ταξίδι του μέλιτος” (video)

|

Η Ελένη Καρακάση παραχωρεί στον Νίκο Σκορδιαλό και το Naxospress μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, την τελευταία για το 2024.

Κείμενο: Νίκος Σκορδιαλός

“Την Νάξο την αγαπούσα πάντα” δηλώνει και θυμάται τις όμορφες στιγμές της στο νησί, τα νησιώτικα που τραγούδησε αλλά και μας μιλάει και για την αγάπη της για τα προϊόντα της Νάξου, το τυρί, την πατάτα, την γλυκοπατάτα και τις συνταγές που φτιάχνει.

“Ήθελα πολύ να είμαι σε αυτή τη δουλειά” αποκαλύπτει εξηγώντας πως πήρε τον ρόλο της Σουμέλα στην σειρά “Grand hotel”. Μας περιγράφει τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς αλλά και την ιστορία πίσω από τον ρόλο της.

“Ηταν μια πάρα πολύ όμορφη σκηνή” δηλώνει για την σκηνή όπου ερμηνεύει στη σειρά ένα σμυρνέικο μοιρολόι και μοιράζεται μαζί μας τις δυσκολίες αυτής της σκηνής.

Θυμάται βέβαια και τον ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες” και μας μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δεν κατάφερε να βρίσκεται στο τελευταίο γύρισμα της σειράς. Αφού μας περιγράφει την περιπέτεια της υγείας της, μας εξηγεί πόσο σημαντική είναι η πρόληψη αλλά και η ψυχολογία και η στήριξη των ανθρώπων που είναι γύρω μας.

Λάτρεψα την όπερα” δηλώνει και θυμάται το ξεκίνημα της και την πορεία της αργότερα στο θέατρο με την βοήθεια και την στήριξη της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στην Νάξο ουσιαστικά κάναμε τον μήνα του μέλιτος μας” αποκαλύπτει μιλώντας για την σχέση της με τον σύζυγο της και μουσικό, Δημήτρη Τσινιδέλο, και μας περιγράφει πως προέκυψε η γνωριμία τους αλλά και τα μουσικά τους σχέδια.

“Φοβάμαι την ανημπόρια” απαντάει στην ερώτηση αν την φοβίζει ο χρόνος και μας εξηγεί τι κάνει προκειμένου να τον καθυστερεί.

“Προτιμώ να πάω στο γυμναστήριο από το να κάτσω στον καναπέ μου” αναφέρει μιλώντας μας για τα χόμπι της και τις ασκήσεις που κάνει καθημερινά.

“Παίρναμε πολύ ωραία” αποκαλύπτει για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο “μη σου τύχει” μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και μας μιλάει για την οικονομική κατάσταση στο θέατρο και την τηλεόραση.

“Πρέπει όλοι να γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι και ευσυνείδητοι πολίτες” μας δηλώνει αναφέροντας μας μερικά παραδείγματα και κινήσεις που κάνει και οι ίδια για να το καταφέρουμε αυτό.

Τέλος μας δίνει ευχές για τις γιορτές και στέλνει την αγάπη της στο νησί μας.

Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Σκορδιαλό για το NaxosPress

 

Μίνι βιογραφικό 

Εχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου του 1973 και είναι 51 ετών. Η Ελένη Καρακάση έχει κάνει πολλές σπουδές γύρω από την υποκριτική και το τραγούδι και αυτά αποτέλεσαν την βάση για να χτίσει αργότερα την καριέρα της. Συγκεκριμένα έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή, ενώ κατέχει και δίπλωμα κλασικού τραγουδιού.

Είναι μία ηθοποιός με πολύ μεγάλη πορεία στο χώρο της υποκριτικής και οι συμμετοχές της είναι δεκάδες, τόσο σε τηλεοπτικές σειρές, όσο και στο θέατρο. Μερικές από τις πιο γνωστές σειρές που έχει συμμετάσχει είναι οι: “Η ώρα η καλή”, “Super μπαμπάς”, “Αρένα”, “7 θανάσιμες πεθερές”, “Παρθένα ζωή”, “Αγριες Μέλισσες”, “Μαύρο Ρόδο” και τώρα στο “Grand Hotel”.

Αντίστοιχα μερικές από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει η Ελένη Καρακάση είναι οι: “Εκκλησιάζουσες”, “Ο Τσάρος με τη μακριά Γενιάδα”, “Η Αγάπη και τα τρία Πορτοκάλια”, “Βότκα Μολότοφ”, “Kάποτε στο Βόσπορο” και “η Ωραία Κοιμωμένη”.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας τον Οκτώβριο

Μαστογραφία, Τεστ Παπ με HPV και έλεγχος PSA – Ραντεβού από 23/9, εξετάσεις από 1/10 στην Αθήνα

Σαντορίνη – Ξεκινά η 71η Εθελοντική Αιμοδοσία: Μια φιάλη παραπάνω, ένα χαμόγελο ακόμα

Από 4 έως 12 Οκτωβρίου η 71η Εθελοντική Αιμοδοσία για τον συνάνθρωπο και την ελπίδα. Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας

Μελάνες Νάξου: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στο νερό και πάνε σε .. δημοψήφισμα

Κάτοικοι ζητούν επιστροφή στις παλιές τιμές και δίκαιη τιμολόγηση· ετοιμάζεται ηλεκτρονική ψηφοφορία για συλλογική στάση

«ΑΞΟΠΑΤΗΜΑΤΑ»: Ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου οι εγγραφές στη χορευτική ομάδα

Κυριακή 5/10, 19:00–21:00 στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου — παιδιά από 4+ και τμήματα ενηλίκων

Σαντορίνη: «Ανοίγει» το εργοστάσιο τομάτας στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ξεναγήσεις με ελεύθερη είσοδο και ψηφιακές παρουσιάσεις 26–28 Σεπτεμβρίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός»

Νάξος – Πορτάρα: Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος 23–24/9 λόγω εργασιών

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κλείνει προσωρινά τον χώρο Παλάτια για λόγους ασφάλειας. Απομακρύνεται το συρματόπλεγμα και τοποθετείται νέα περίφραξη.

Νάξος: Ξεκινά ο 3ος (και τελευταίος) δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας

Φιλώτι 24/9–3/10 • Δαμαριώνας–Σαγκρί–Βίβλος 25/9–4/10 • Συγκομιδή 15 ημέρες μετά το πέρας

Νότιο Αιγαίο: 3 εκατ. € για ψηφιακό εξοπλισμό και VR εργαστήρια στα σχολεία

Ανοικτή πρόσκληση Χατζημάρκου – Υποβολές έως 31/10/2025 μέσω ΟΠΣ • Προτεραιότητα σε ΖΕΠ και απομονωμένα νησιά

Μήλος: Έκκληση για στέγη στους εκπαιδευτικούς (video)

«Δεν γίνεται με ενοίκια 550–700€» λέει ο δήμαρχος – Επιδόματα στήριξης και μέριμνα για γιατρούς, λιμενικούς, υπαλλήλους

Πάρος: Η Φλώρα Λουκή ορίστηκε άμισθη Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Εποπτεία Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς – στόχος η ενίσχυση δράσεων και υποδομών

Blue Star Naxos: από 19/9 αναχώρηση 11:05 από Νάξο για Πειραιά — αρχίζει το χειμερινό πρόγραμμα

Σύμφωνα με το Naxos Blue Travel, το νέο ωράριο θα ισχύει όλο τον χειμώνα. Δείτε αναλυτικά τη διαδρομή Αστυπάλαια–Κατάπολα της επόμενης ημέρας.

Σκοπελίτης: Αλλαγές δρομολογίων 19–21/09/2025 λόγω κακοκαιρίας

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zas Travel Νάξου ενημερώνει: το δρομολόγιο της Παρασκευής μεταφέρεται για Σάββατο και του Σαββάτου για Κυριακή — δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Απαγορευτικό: Στις 9.30 το βράδυ απόψε αναχωρεί το “Blue Star Naxos” (Πίνακας)

Λόγω κακοκαιρίας αλλάζουν αναχωρήσεις/ακυρώνονται δρομολόγια. Τι ισχύει ανά πλοίο, πότε χρειάζεται αλλαγή εισιτηρίων και ποιες μεταφορές επιβατών έγιναν.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Σε ποιες περιοχές θα έχει αύριο το πρωί (20/09) διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «Προσωρινή Διακοπή», θα επηρεαστούν Μπαούζι Δαμαριώνα, Αυλωνίτσα, Άγιος Δημήτριος και Αγ. Ανάργυροι Σαγκρί.

Ανεκτέλεστα δρομολόγια για Supercat Jet, Superjet και Superjet 2 λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει το Αιγαίο φέρνει σημαντικές ακυρώσεις στην ακτοπλοΐα – Αναλυτικά ποιες γραμμές επηρεάζονται

ΔΕΔΔΗΕ: Τρίωρη διακοπή ρεύματος αύριο (22/09) στα χωριά της πεδινής Νάξου

Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 22/09 (09:00–12:00) σε Γλινάδο, Άγιο Αρσένιο, Μύλους & Αργάνι Τριπόδων

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Ο Νίκος Σιδερής ορίστηκε πρόεδρος της Κοινότητας Κεραμωτής

Σιδερής Νίκος η επιλογή του Δημάρχου – Αποχές και ενστάσεις από Κορρέ και Χατζηανδρέου

Κουφονήσια: «Νερό από χρυσάφι», λογαριασμοί έως 10€/m³, τι απαντά ο Βαγγέλης Κατσαράς (video)

Εστίαση, διαμονή και μικρά καταστήματα μιλούν για ασφυξία – Ο Δήμος Νάξου κάνει λόγο για «εξορθολογισμό» βάσει κόστους αφαλάτωσης και αποτροπή υπερκατανάλωσης (video)

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα έως τις 10:00 — εξαιρούνται Αργοσαρωνικός & Μαρμάρι

Σε ισχύ προληπτικό μέτρο του Λιμενικού λόγω ισχυρών βοριάδων· επανεκτίμηση στις 10:00. Οι ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τα πρακτορεία τους.