Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήLifestyleΕκτακτο: Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός Φίλιππος Ρούσσος

Εκτακτο: Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός Φίλιππος Ρούσσος

|

Σε τροχαίο δυστύχημα στο Κορωπί σκοτώθηκε ο μουσικός Φίλιππος Ρούσσος, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο παραγωγός, Μπομπ Κατσιώνης.

Στη σχετική ανάρτηση, αναφέρεται ότι «ένα φορτηγό παρέσυρε τη μηχανή του και τον εγκατέλειψε, αλλά τον έχουν πιάσει κάμερες και έχει παρέμβει εισαγγελέας».

«Επρόκειτο για ένα ταλαντούχο και ευγενικό παιδί που ήταν εδώ και καμιά δεκαετία στα underground δρώμενα είτε με τους Simplefast που είχαν παίξει και στο Schoolwave, είτε με τα δικά του πρότζεκτς», γράφει ο κ. Κατσιώνης και τονίζει σε άλλο σημείο ότι η ανάρτηση έγινε «κατόπιν μιας σχετικής άδειας ενός συγγενή του».

Πρόσθεσε δε “Την περασμένη Τετάρτη ήταν στο στούντιο, με την κοπέλα του, ήρθε να κάνει μερικές τελευταίες προσθήκες στο τραγούδι που δουλεύαμε, μου έλεγε πως προσπαθούσε να ανακάμψει από την πυρκαγιά που τον Αύγουστο έκαψε ολοσχερώς το σπίτι του και μόλις χθες… έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι δεν είναι πια μαζί μας.

Ένα φορτηγό παρέσυρε την μηχανή του ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, αλλά τον έχουν πιάσει κάμερες και έχει παρέμβει εισαγγελέας.

Έχω φρικάρει σήμερα, και κατόπιν μιας σχετικής «άδειας» ενός συγγενή του κάνω αυτο το ποστ, ώστε να ενημερωθούν οι κοινοί μας γνωστοί, αλλά κ για να πούμε ίσως μαζί ένα τελευταίο «αντίο» στον Φίλιππα και να ακούσουμε και το τελευταίο του ρεφραιν, θα χαιρόταν νομίζω”.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Fast Ferries: Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια την 1η Οκτωβρίου λόγω απεργίας

Έκτακτες νυχτερινές αναχωρήσεις μετά τη λήξη της 24ωρης κινητοποίησης της ΠΝΟ – Αναλυτικά οι ώρες για Ραφήνα, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και τη γραμμή Πειραιάς–Δυτικές Κυκλάδες–Σαντορίνη

Blue Star Ferries: Πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια των πλοίων την 1η Οκτωβρίου

Ακυρώσεις και ειδικά νυχτερινά δρομολόγια μετά τα μεσάνυχτα – Τι ισχύει για Νάξο, Πάρο και τις Κυκλάδες

Αμοργός: Ορκίστηκε η Άννα Συνοδινού στο Τοπικό Συμβούλιο Αιγιάλης

Αντικαθιστά τον παραιτηθέντα πρώην πρόεδρο Λουκά Μενδρινό – Ευχές από τον δήμαρχο Ελευθέριο Καραΐσκο

Νάξος: «Όχι» στο 13ωρο από τους εργαζόμενους στις κατασκευές

Κάλεσμα για απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 1 Οκτώβρη – Συγκέντρωση 11:00 στην πλατεία Μανδηλαρά

Ελλάς Σύρου: «Άριστα 10 από τη FIFA», το νέο γήπεδο της Ερμούπολης έτοιμο να γράψει ιστορία (video)

Ο Γιώργος Λεονταρίτης μιλά στο παρά πέντε του πρώτου επίσημου αγώνα: «Υπόσχεση που έγινε πράξη – μια υποδομή για τη νεολαία της Σύρου»

Στ. Γκίκας: 180 εκατ. από ΕΣΠΑ για 30 νησιωτικά λιμάνια

Προτεραιότητα η αναβάθμιση υποδομών και η «πράσινη μετάβαση» – cold ironing σε 23 λιμένες έως το 2029

Παναγία Μυρτιδιώτισσα: το πρώτο «καλωσόρισμα» της Νάξου (video)

Παραμονή στη Χώρα: το πλοιάριο αναχωρεί ανά δεκάλεπτο από τη Μικρή Σκάλα για προσκύνημα στη βραχονησίδα-προσήλιο του λιμανιού

Κουφονήσι: Ομόφωνο «ναι» σε μειώσεις και δίκαιη τιμολόγηση νερού

Έκτακτη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας (22/09) – αιτήματα για επανέκδοση λογαριασμών, δόσεις χωρίς προσαυξήσεις, έλεγχο μετρητών και ειδικό καθεστώς «νησιωτικότητας»

Λιμάνι Νάξου: Από το «Δέσποινα» του 1955 στο σήμερα και τα προβλήματα που δεν …λύθηκαν

Η 31η Ιουλίου του ’55 άλλαξε τον τρόπο που δένουν τα πλοία· ο Αύγουστος του ’25 μας θυμίζει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τρόπος που «δένει» η πόλη με το λιμάνι.

Σίφνος: Το Φεστιβάλ «Νικόλαος Τσελεμεντές» γράφει τις πιο νόστιμες ιστορίες των Κυκλάδων (video)

Θαλασσομαγειρέματα το πρωί, «Κουζίνα του Τσελεμεντέ» το απόγευμα, γλέντια τη νύχτα — 25–27/9, είσοδος ελεύθερη

Blue Star Naxos: από 19/9 αναχώρηση 11:05 από Νάξο για Πειραιά — αρχίζει το χειμερινό πρόγραμμα

Σύμφωνα με το Naxos Blue Travel, το νέο ωράριο θα ισχύει όλο τον χειμώνα. Δείτε αναλυτικά τη διαδρομή Αστυπάλαια–Κατάπολα της επόμενης ημέρας.

Σκοπελίτης: Αλλαγές δρομολογίων 19–21/09/2025 λόγω κακοκαιρίας

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zas Travel Νάξου ενημερώνει: το δρομολόγιο της Παρασκευής μεταφέρεται για Σάββατο και του Σαββάτου για Κυριακή — δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Απαγορευτικό: Στις 9.30 το βράδυ απόψε αναχωρεί το “Blue Star Naxos” (Πίνακας)

Λόγω κακοκαιρίας αλλάζουν αναχωρήσεις/ακυρώνονται δρομολόγια. Τι ισχύει ανά πλοίο, πότε χρειάζεται αλλαγή εισιτηρίων και ποιες μεταφορές επιβατών έγιναν.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Σε ποιες περιοχές θα έχει αύριο το πρωί (20/09) διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «Προσωρινή Διακοπή», θα επηρεαστούν Μπαούζι Δαμαριώνα, Αυλωνίτσα, Άγιος Δημήτριος και Αγ. Ανάργυροι Σαγκρί.

Ανεκτέλεστα δρομολόγια για Supercat Jet, Superjet και Superjet 2 λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει το Αιγαίο φέρνει σημαντικές ακυρώσεις στην ακτοπλοΐα – Αναλυτικά ποιες γραμμές επηρεάζονται

ΔΕΔΔΗΕ: Τρίωρη διακοπή ρεύματος αύριο (22/09) στα χωριά της πεδινής Νάξου

Νάξος: Προσωρινή διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 22/09 (09:00–12:00) σε Γλινάδο, Άγιο Αρσένιο, Μύλους & Αργάνι Τριπόδων

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα έως τις 10:00 — εξαιρούνται Αργοσαρωνικός & Μαρμάρι

Σε ισχύ προληπτικό μέτρο του Λιμενικού λόγω ισχυρών βοριάδων· επανεκτίμηση στις 10:00. Οι ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τα πρακτορεία τους.

Κουφονήσι: Αμερικανοί άφησαν 500€ φιλοδώρημα — «Δεν θα κλείσω μάτι!» λέει ο σερβιτόρος (video)

Παρέα 8 ατόμων κατέπλευσε με σκάφος, έφαγε αστακό και φρέσκα ψάρια· λογαριασμός 750€ και tip 500€ που θα μοιραστεί σε 22 εργαζομένους.

Απαγορευτικό απόπλου: Ποια πλοία και σε ποια λιμάνια είναι “δεμένα”

Δυσμενείς άνεμοι στο Αιγαίο φέρνουν ακυρώσεις και αλλαγές. Δείτε αναλυτικά ποιες γραμμές δεν εκτελούνται σήμερα Παρασκευή 19/09/2025 και τι ισχύει ανά εταιρεία.