Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025
ΑρχικήLifestyleΑποκάλυψη: Ο ΣΚΑΪ ζήτησε από τον Κουφοντίνα να συμμετάσχει στο Survivor

Αποκάλυψη: Ο ΣΚΑΪ ζήτησε από τον Κουφοντίνα να συμμετάσχει στο Survivor

|

Ο  Δημήτρης Κουφοντίνας ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του – Σε παραγωγό του Χόλυγουντ το βιβλίο του «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» με προτεινόμενο πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ – Πρόταση από το ΣΚΑΙ να συμμετάσχει στο Survivor όπως και η Ντόρα Μπακογιάννη στην … αντίπαλη ομάδα 

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα να συμμετάσχει στο νέο Survivor του σταθμού που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Η είδηση διέρρευσε επειδή ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήγε σήμερα απευθείας από τη φυλακή στα γραφεία του ΣΚΑΪ, όπου τον υποδέχτηκε εγκάρδια ο Άρης Πορτοσάλτε.
Η παρουσία του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κτίριο του ΣΚΑΪ έγινε αντιληπτή, αν και ο Λουκάς της 17Ν είχε μεταμφιεστεί σε Σάκη Ρουβά, γιατί ξαφνικά εμφανίστηκε και ο πραγματικός Σάκης Ρουβάς, οπότε αυτό κίνησε υποψίες γιατί όλοι ξέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας και μοναδικός.
Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ πιστεύουν πως η συμμετοχή του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Survivor θα εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη, ενώ θα εξαφανίσει τα ριάλιτι επιβίωσης των άλλων καναλιών.
Πάντως, υπάρχουν φήμες πως ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να κλείσει τους αδελφούς Ξηρούς, ώστε να τους κατεβάσει ως ενιαία ομάδα στο νέο Nomads που θα γυριστεί στην έρημο της Σαχάρας.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν απάντησε ακόμα στους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ, γιατί αυτή την εποχή είναι σε συζητήσεις με μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ, το οποίο θέλει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πολύκροτο βιβλίο του, «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».
Το ρόλο του Δημήτρη Κουφοντίνα στην ταινία επρόκειτο να παίξει ο Κέβιν Σπέισι, αλλά ο Κέβιν έχει κάτι προβληματάκια αυτή την εποχή -γιατί δεκάδες άνδρες υποστηρίζουν πως ήθελε να τους φιστικώσει-, οπότε επικρατέστερος για το ρόλο του Κουφοντίνα είναι ο Τομ Κρουζ.
Η πρόταση του ΣΚΑΪ να συμμετάσχει στο Survivor ο Δημήτρης Κουφοντίνας προκάλεσε την αντίδραση του Μητσοτακέικου, αφού είναι γνωστό πως οι Αλαφούζοι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με την Αγία Οικογένεια.

Η πρόταση για συμμετοχή και της Μπακογιάννη  
Για να κάμψει τις αντιρρήσεις του Μητσοτακέικου, ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση και στην Ντόρα Μπακογιάννη να συμμετάσχει στο Survivor, ώστε να κάνει μια τέλεια προεκλογική καμπάνια και να σκίσει στις εκλογές.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι μάλλον στην αντίπαλη ομάδα από τον Λουκά της 17Ν, αλλά δεν αποκλείεται να είναι στην ίδια ομάδα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, και να μείνουν μόνοι τους στο τέλος στην παραλία του Αγίου Δομίνικου -όπως ο Ντάνος με την Ευρυδίκη-, να σπάνε παρέα καρύδες, να λιάζονται σχεδόν γυμνοί, να ερωτευτούν και να παντρευτούν, ώστε η Ντόρα να λέγεται πια Ντόρα Κουφοντίνα, αν και η Ντόρα κάνει καριέρα με άλλο όνομα, οπότε μπορεί να αλλάξει όνομα ο Κουφοντίνας και να λέγεται Δημήτρης Μπακογιάννης.
Στις αντιδράσεις των φιλελέδων προς τον αγαπημένο τους ΣΚΑΪ για τη συμμετοχή του «φονιά Δημήτρη Κουφοντίνα» στο Survivor, η διοίκηση του σταθμού απάντησε πως όλα τα μέλη της 17Ν πρέπει να αφεθούν ελεύθερα.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, τα μέλη της 17Ν έδρασαν σε μια περίοδο που υπήρχε ακόμα ελπίδα για την Ελλάδα και προσπάθησαν να σταματήσουν τη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο, οπότε, τώρα που η Ελλάδα είναι μπανανία – αποικία – προτεκτοράτο, πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι και να παρασημοφορηθούν για την προσπάθειά τους να σώσουν την πατρίδα.
Στην ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρεται ακόμα πως, όσο η 17Ν έκανε τον επαναστατικό της αγώνα, η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε, και πως η κατάρρευση της χώρας ξεκίνησε με τη σύλληψη και τη φυλάκιση των μελών της 17Ν.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρεμιέρα του Δήμου Θήρας στην έκθεση Τουρισμού Arabian Travel Market 2025

Η Σαντορίνη κέντρισε το ενδιαφέρον των διεθνών τουριστικών αγορών στο Ντουμπάι – Ενισχυμένη εξωστρέφεια και στρατηγικές επαφές

Κως – Λιμάνι: Οδηγός «πάρκαρε»… στη θάλασσα

Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς η πτώση οχήματος στα βράχια – Άμεση η επέμβαση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής

Μητρόπολη Παροναξίας: Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ειρήνης και Εφραίμ

Με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Παροναξίας και πλήθους πιστών οι λατρευτικές εκδηλώσεις στον Δαμαλά και τη Γαλήνη

Νάξος – Περιβάλλον και κοινωνία: Μία εβδομάδα δράσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενώνει δυνάμεις με πανεπιστήμια και οργανώσεις για την περιβαλλοντική εκπαίδευση, τους καθαρισμούς ακτών και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης.

Amorgos Trail Challenge 2025: Η καρδιά του ορεινού τρεξίματος χτυπά στην Αμοργό

Για 8η χρονιά, η Αμοργός υποδέχεται αθλητές και φίλους της φύσης σε μια μοναδική εμπειρία ορεινού τρεξίματος που αναδεικνύει τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τη φιλοξενία του νησιού

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Τήνος – Τριήμερο Πίστης και συγκίνησης: Προσκυνήματα, μνημόσυνο και ξωκλήσια γεμάτα χάρη

Από το Ιωβηλαίο στον Άγιο Ιωσήφ και το μνημόσυνο του Πάπα Φραγκίσκου έως την καρδιακή λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο στον Καράδο – Η Τήνος τίμησε την πίστη με σεμνότητα και ευλάβεια.

Πάρος: Πρόληψη και ετοιμότητα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σύσκεψη του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου

Νάξος: Αφιξη και παραμονή του “Elysium” στον Αγιο Προκόπιο

Μια μοναδική θαλάσσια εμπειρία πολυτέλειας, ευεξίας και εξερεύνησης αγκυροβολεί στη Νάξο, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και περιπέτειας στο νησί.

Νάξος – Baco SeaSide: Φέρνει ρυθμό στη νύχτα, ο τόνος από τον Νικόλα Λιασκώνη

Ζωντανή μουσική δίπλα στη θάλασσα, με ξεχωριστά live και αγαπημένους καλλιτέχνες – Την Τετάρτη 7 Μαΐου ο Νικόλας Λιασκώνης με την παρέα του δίνουν ραντεβού στο baco!

Νάξος – Κινητοποίηση στη ΔΟΥ: Διαμαρτυρία επαγγελματιών για το ψηφιακό πελατολόγιο (video)

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες από τη Νάξο διαμαρτύρονται για ένα μέτρο που χαρακτηρίζουν άδικο και ανεφάρμοστο – «Επιβαρύνει αδικαιολόγητα τις μικρές επιχειρήσεις», δηλώνει ο Κ. Φαρκώνας.

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Κουφονήσι: Μπαίνει νέο πλοίο; από 3 Ιουνίου το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos

Ενημέρωση από τον ΣΤΕΚ για τις φετινές συνδέσεις, τις ανησυχίες των επαγγελματιών και τις επερχόμενες ανακοινώσεις της Hellenic Seaways – Blue Star Ferries σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Κουφονησίου

Στ. Φουτάκογλου: Το περίπτερο της πλατείας πρώην Δημαρχείου, που φεύγει σιωπηλά (!!!)

Μνήμες, άνθρωποι, ιστορίες δεκαετιών γύρω από ένα μικρό περίπτερο που αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς για γενιές Χωραϊτών - Η τοποθέτηση του Στράτου Φουτάκογλου

Τάβλι – 11ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα: Ο Παναγιώτης “Βράχος” Σορώκος νέος πρωταθλητής!

Το κονκλάβιο στο Βατικανό μπορεί να περιμένει – στη Νάξο έχουμε νέο βασιλιά του τάβλι και το όνομά του γράφτηκε με ζάρια και μαεστρία!

Νάξος: Ο Προφήτης Ηλίας “ζητά βοήθεια” – Ένα μνημείο κινδυνεύει να σωπάσει

Ο ιστορικός ναός στην Παλιά Χώρα στέκει πληγωμένος από τον χρόνο και τη σιωπή, καθώς οι προσπάθειες αποκατάστασής του παραμένουν στάσιμες για πάνω από μία δεκαετία.

Διήμερο Πολιτισμού στη Νάξο με τα “Αξοπατήματα” και το 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Η μουσική, ο χορός και τα έθιμα ενώνουν Κοζάνη και Νάξο σε ένα γιορτινό διήμερο πολιτιστικών ανταμωμάτων

Δονούσα – Μια νησίδα μνήμης και ταυτότητας: Παρουσιάζεται το Ιστορικό Αρχείο του νησιού

Αφηγήσεις, φωτογραφίες, ντοπιολαλιά και γενεαλογικά ίχνη συνθέτουν το πολιτιστικό αποτύπωμα της Δονούσας, μέσα από ένα ψηφιακό αρχείο που τιμά το χθες και εμπνέει το αύριο.

Καλοκαιρινή εξόρμηση Raptor Club Greece στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών pick-up επιλέγουν Κυκλάδες και ξεκινούν από τη Νάξο, με ένα τριήμερο χαλάρωσης, εξερεύνησης και απολαυστικής οδήγησης

Νάξος: Μία εικόνα που προκαλεί δέος, πραγματικότητα ή όχι;

Ένα βιομηχανικής κλίμακας έργο απειλεί το φυσικό, πολιτιστικό και κοινωνικό κεφάλαιο της Νάξου και των Κυκλάδων, με επιπτώσεις που ξεπερνούν την ενεργειακή "ανάπτυξη" - Δύο ομιλίες σήμερα και αύριο. Που; Πότε;