Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήLifestyleΑΝΤ1 - Γ. Παπαδάκης: Μετά από 34 χρόνια λέει "Τέλος" στην εκπομοπή...

ΑΝΤ1 – Γ. Παπαδάκης: Μετά από 34 χρόνια λέει “Τέλος” στην εκπομοπή “Καλημέρα Ελλάδα” (video)

|

Γενέθλια έχει σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και κλείνει 34 χρόνια στον τηλεοπτκό αέρα. Με αφορμή αυτή τη σημαντική μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ένα τέλος εποχής και ότι αποχωρεί από την εκπομπή το καλοκαίρι!

«Σας θεωρώ οικογένειά μου και αυτό που θα σας πω τώρα το συζήτησα πριν και με τη φυσική μου οικογένεια, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που κάνω το «Καλημέρα Ελλάδα» και νομίζω ότι άργησα», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, συγκρατώντας με δυσκολία τη συγκίνησή του στους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές του.

Βουρκωμένος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικό άνθρωπο, οι άνθρωποι που περνάνε από την τηλεόραση ξεχνιούνται εύκολα. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό Μέσο και χρειάζεται νέους και δυνατούς ανθρώπους. Εγώ δεν έχω ούτε τη δύναμη πια των πρώτων χρόνων και δεν είμαι νέος. Αγαπάω τους νέους ανθρώπους και θέλω να δώσω την ευκαιρία και τη δυνατότητα – χωρίς τη συμμετοχή τη δική μου – ο ΑΝΤ1 να πάρει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια αυτής της εκπομπής», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στρατής Λιαρέλης, θέλοντας να πει δυο λόγια εκ μέρους του ΑΝΤ1: «Εκ της ιδιότητάς μου της επαγγελματικής και της προσωπικής, δεν σε πήραν τα χρόνια. Δεύτερον, πρέπει να το συζητήσουμε. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες και η απόφαση του σταθμού είναι ότι Παπαδάκης και ΑΝΤ1 προχωράνε μαζί. Το αν θα είσαι στο «Καλημέρα Ελλάδα» ή όχι είναι δική σου απόφαση και είναι σεβαστή».

«Καλημέρα Ελλάδα τέλος, μέχρι τις 5 Ιουλίου θα με τρώτε στη μάπα. Από ‘κει και μετά, ας αποφασίσει ο σταθμός. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, και εκείνους που είπατε «ωραία τα λέει ο καραφλός» και εκείνους που λέτε «ούτε να τον βλέπω δεν θέλω». Εγώ είμαι γεμάτος», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδάκης, σβήνοντας την τριώροφη τούρτα που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του με το σήμα της εκπομπής.


Ο δημοσιογράφος στην έναρξη της εκπομπής με αφορμή την επέτειο ανέφερε μερικά συγκινητικά λόγια μετά το αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε.

«Καλημέρα κύριες και κύριοι. Όπως καταλάβατε έχουμε γενέθλια, μεγαλώσαμε 34 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκινάγαμε την ημέρα μας μαζί. Με κάποιους από εσάς μεγαλώσαμε μαζί. Κάποιοι μεγάλωσαν περισσότερο και κάποιοι λιγότερο. Πάντως το σίγουρο είναι ότι εγώ μεγάλωσα και μεγάλωσα αρκετά, αλλά παραμένω παιδί στη ψυχή και οφείλεται πάντα στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου.

Από την τηλεόραση έχουν περάσει σημαντικοί άνθρωποι, εγώ ήμουν ένας εργάτης. Τα όνειρα των ανθρώπων δεν περιορίζονται μέσα σε αυτό το χαζοκούτι, είναι εκεί έξω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αnt1 που έδωσε τη δυνατότητα την τρέλα που ξεκίνησε πριν τόσα χρόνια να την κάνει πραγματικότητα».

Ποιος θα είναι ο διάδοχος; Οι πληροφορίες μιλάνε για επιστροφή μετά από έναν χρόνο στην τηλεόραση της Τατιάνας Στεφανίδου. Λέτε; Θα δούμε…


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Ρίκα Μάασε ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, μία διεθνής μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον

Η ταλαντούχα Γερμανίδα διαγώνια, με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται στη Σαντορίνη για να δώσει δύναμη και ποιότητα στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας για τη σεζόν 2025-2026.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έξι χρόνια διακυβέρνησης και το βλέμμα στο μέλλον

Από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και τη στεγαστική πολιτική έως τις παρεμβάσεις στην εργασία και την ασφάλεια, ο Πρωθυπουργός καταγράφει τα επόμενα βήματα διακυβέρνησης

Ο Δημήτρης Μπάκουλης ανοίγει τον Μουσικό Περίβολο στη Νάξο

Μετά τις sold out εμφανίσεις του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έρχεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου για μια μοναδική ατμοσφαιρική συναυλία στο Γυμνάσιο Νάξου – με ελεύθερη είσοδο.

Η Αμοργός καθαρίζει τα μονοπάτια της: Ολοκληρώθηκε η 14η δράση του συλλόγου “Νήσος Αμοργός”

Με τη δύναμη των εθελοντών, καθαρίστηκε πλήρως το μονοπάτι Άγιος Ιωάννης Λευκών – Κάτω Ακρωτήρι Καταπόλων. Έρχεται οργανωμένος περίπατος για την ανάδειξή του.

Απεραθίτικοι σκοποί και τραγούδια της πατινάδας: Ένα βιωματικό μουσικό δρώμενο στην αυλή της Παναγιάς

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025, η Απείρανθος γεμίζει νότες και μνήμες – Τρεις γενιές μουσικής παράδοσης ζωντανεύουν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς της πατινάδας.

Ευρωπαϊκό κύμα επενδύσεων 5,5 δισ. ευρώ για τα νησιά: Διασυνδέσεις, «πράσινη» ενέργεια και ανανέωση στόλου στο επίκεντρο

Από τη Νάξο μέχρι το Αγαθονήσι και από τη Σίφνο έως την Ικαρία, η νησιωτική Ελλάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη «πράσινη» μετάβαση με τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία που φέρνουν έργα 8 δισ. ευρώ – με έμφαση στις διασυνδέσεις, τις ΑΠΕ και την ακτοπλοΐα.

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Φινλανδία: Χάκα – Ίντερ Τούρκου, δεν… (Χ)αλιούνται στο 3.85!

Με αντίθετους στόχους αλλά κοινή διάθεση για… συμβιβασμό, η ισοπαλία «παίζει δυνατά» στο μεγάλο ματς της Veikkausliiga ανάμεσα σε Χάκα και Ίντερ Τούρκου.

Νάξος – Η Πηγή του Ακεψιμά: Το νερό που “μίλησε” στην ιστορία του νησιού

Ένα ταξίδι στο Φυλλαδάκι, στην ξεχασμένη πέτρινη πηγή του Αγίου Ακεψιμά, μέσα από τη μαρτυρία του Αντώνη Σαλτερή και την ευαισθησία του Γιώργου Καρνέζη.

Διακοπές στην Ευρώπη; Πρόσεξε τι φοράς, πού καπνίζεις και… πού πατάς!

Από το Πορτοφίνο μέχρι την Πράγα, νέοι κανόνες και τσουχτερά πρόστιμα περιμένουν τους απρόσεκτους ταξιδιώτες του καλοκαιριού.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο θρυλικός Σκοπελίτης: Το πλοίο που δεν ξέχασε ποτέ τις Μικρές Κυκλάδες (video)

Από το 1956 μέχρι σήμερα, ο Σκοπελίτης συνεχίζει να συνδέει ζωές και νησιά, με κάθε καιρό και σε κάθε ανάγκη – ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»

Η Σχοινούσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά στο φως του ΣΚΑΪ – Εκεί που «υπάρχει Ελλάδα» (video)

Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξιδεύει ξανά στις Μικρές Κυκλάδες με ζωντανές εικόνες, ιστορίες ανθρώπων και χρώματα Αιγαίου που συγκινούν.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή