Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΣΥΡΙΖΑ - Γ. Μαραγκός: Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ανδρο

ΣΥΡΙΖΑ – Γ. Μαραγκός: Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ανδρο

|

Προγραμματισμένη τριήμερη επίσκεψη στην Άνδρο, κατά το διάστημα από 31/3 έως 2/4, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μαραγκός συμμετείχε στους εορτασμούς της Παναγίας της Θεοσκέπαστης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, κ. Γιάννη Καπάκη, ενώ συμμετείχε σε σειρά συναντήσεων με τον πρόεδρο και την αναπληρώτρια συντονίστρια της ΟΜ Άνδρου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κομματικά στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Χώρα, στο Κόρθι, στο Μπατσί, στο Γαύριο και άλλες περιοχές του νησιού.

Σημειώνεται ότι, την ίδια περίοδο, παρευρέθηκαν επίσης στην Άνδρο και ο βουλευτής Κυκλάδων και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος όπως και η υποψήφια βουλευτής Μαρία Χανιώτη που επίσης έδωσαν το παρών σε ορισμένες εκ των προαναφερόμενων συναντήσεων.

Ως κύρια θέματα ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποστελέχωση και οι ελλείψεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, η βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Γαύριο, το Μπατσί και το Κόρθι, τα προβλήματα και οι ελλείψεις προσωπικού στην εκπαίδευση, το μείζον ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων και η λειτουργία της ανακύκλωσης, η μη καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου για το διάστημα του τελευταίου έτους και η απουσία πολιτικών, εκ μέρους της κυβέρνησης, για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της νησιωτικής επιχειρηματικότητας μέσω του ΕΣΠΑ, του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων και πρωτοβουλιών.

Σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων και της καταγραφής των σημαντικότερων προβλημάτων, όπως αυτά ετέθησαν στις αναφερόμενες συναντήσεις, ο κ. Μαραγκός ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας, της χρηματοδότησης υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας, δεσμευόμενος να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την επωφελέστερη δυνατή και αποδοτικότερη επίλυσή τους.

Γιώργος Μαραγκός

Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Βατικανό: “Κρίσιμη” χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου

Η Αγία Εδρα ανακοίνωσε ότι ο ποντίφικας υπέστη «παρατεταμένη αναπνευστική κρίση που μοιάζει με άσθμα» και ότι, λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων, χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος

Ελληνικός Στίβος: Στα 6,01 μ. “πέταξε” ο εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής (video)

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε αρχικά πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5.95μ και μέσα σε λίγα λεπτά το κατέρριψε αφού πέρασε τα 6.01μ (video)

Σεισμική ακολουθία: Κλειστά τα σχολεία έως 28 Φεβρουαρίου σε Αμοργό, Ανάφη, Ιο και Σαντορίνη

Σε ύφεση η σεισμική ακολουθία - Η απόφαση μετά από την κοινή συνεδρίαση των δύο Επιτροπών για τη σεισμική δραστηριότητα στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού

Μ. Μαυρογιάννης: Γιατί μιλάει για πολιτική .. παράσταση μέσω social media

Μάκης Μαυρογιάννης: “Θεσμικοί έλεγχοι στα σχολεία – Πολιτική παράσταση στα social media” - Σε ποιους αναφέρεται και γιατί;

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων - Πότε ξεκινούν, οι διαδρομές των Κορδελάτων και το Καρναβάλι

Σύρος: Συνάντηση Χατζηδάκη – Αθανασίου και το αεροδρόμιο που πάει σύντομα σε ιδιώτες

Στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης ο Κωστής Χατζηδάκης - Ποια ήταν τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι - Τι ανέφερε ο κος Αθανασίου

Κυκλάδες: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδάει “Λατρεμένη Σαντορίνη” (video)

"Λατρεμένη Σαντορίνη " Το τραγούδι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου (σε στίχους Θανάση Περιστεράκη) για την δοκιμαζόμενη Σαντορίνη (video)

Δωδεκάνησα – Νίσυρος: Ο Δήμος δημιουργεί ενεργειακή κοινότητα

Ο Δήμος Νισύρου δημιουργεί ενεργειακή κοινότητα - Τι επιδιώκει

Νάξος: Έρχονται (25/02) τα “Άγουρα κεράσια” με τους Καζάκο – Τρύπη

Πότε και που θα δούμε τη παράσταση "Αγουρα Κεράσια" στη Νάξο - Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Η Ναυαγοσωστική κάλυψη στο τραπέζι της συζήτησης

Συνεδριάζει την Τρίτη 25 Μαρτίου η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Νάξου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Η μεγάλη απόδραση: 27.000 σολομοί το «έσκασαν» από ιχθυοτροφείο

Οι περιβαλλοντολόγοι εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Άκης Τσελέντης: “Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να είναι ήπια “

"Μπορεί τα τελευταία δύο 24ωρα να βιώσατε μια δραστική μείωση των σεισμών, αυτοί όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν με μεγέθη που δεν τους καταλαβαίνετε."

Νάξος: Παγετός στο δρόμο προς Κεραμωτή, προσοχή στους οδηγούς (video)

Ορεινή Νάξος.. Χιόνισε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και παγετός στο δρόμο. Προσοχή (video)

Sea Jets: Σε Σχοινούσα και Ηρακλειά φέτος θα δούμε το “Champion Jet 3” (pinakas)

To "Champion Jet 3" αναλαμβάνει να καλύψει τις δρομολογιακές ανάγκες του καλοκαιριού σε Σχοινούσα - Ηρακλειά ενώνοντας με Νάξο και Κουφονήσια (πίνακας)

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ

Ε. Νομικού: «Να μην μπερδεύουμε την ηφαιστειακή δραστηριότητα με τις μαγματικές διεργασίες που συμβαίνουν στα έγκατα της γης»

"Δεν είναι όλοι αυτοί οι μεγάλοι σεισμοί μέσα στο κέντρο της καλντέρας της Σαντορίνης, όπου πραγματικά έχεις ένα ηφαίστειο που λέγεται Νέα Καμένη"