Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΣτη Νάξο ο Μάρκος Καφούρος, το πολιτικό του μήνυμα, οι συναντήσεις

Στη Νάξο ο Μάρκος Καφούρος, το πολιτικό του μήνυμα, οι συναντήσεις

|

Αγιες Ημέρες του Πάσχα και ο Μάρκος Καφούρος – υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες – βρίσκεται στη Νάξο…  Στο πλαίσιο των επισκέψεων του, η Νάξος έχει σημαντικό ρόλο στην ατζέντά του, έχει άλλωστε πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού και από χθες, Μεγάλη Πέμπτη είναι στο “νησί της Αριάδνης”.

Μάλιστα, βρέθηκε σε Τρίποδες και Φιλώτι ενώ είχε συναντήσεις με πολιτικούς και κοινωνικούς αλλά και οικονομικούς φορείς του νησιού…   Οπως διαβάζουμε σε ανάρτηση στη σελίδα του στα social media “Θρησκευτική κατάνυξη με το Ιερό Ευχέλαιο στους Τρίποδες, στο Σαγκρί και στην Παναγία στο Φιλώτι!  Δημιουργική συζήτηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, τους συνεργάτες του στη δημοτική αρχή, τον κοινοτάρχη Φιλωτίου τον βουλευτή Γιάννη Βρούτση, τον πρόεδρο της τοπικής Αντώνη Μανιό στη ζεστασιά του Πλάτανου στην κεντρική πλατεία στο Φιλώτι!”

Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητά και το πολιτικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου

“Φίλες Κυκλαδίτισσες, φίλοι Κυκλαδίτες,

Στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον της χώρας μας, για την ευημερία των νησιών μας, για την πρόοδο των παιδιών μας. Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Κυκλάδων και ζητώ τη στήριξή σας στον αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στα νησιά μας. Με εφόδια τη μακρά πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Θήρας, το ρόλο μου ως ενεργό μέλος του αγροτικού Συνεταιριστικού κινήματος και την εμπειρία της συμμετοχής μου στις εκλογές του 2019, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, ευθύνη και ήθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχιση της προσπάθειας για την αναγέννηση της Πατρίδας μας που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σας καλώ όλους να συστρατευθούμε και να βαδίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι στο δρόμο της Δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της προόδου. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, σε μία εποχή παγκόσμιας αστάθειας και αβεβαιότητας, δεν χωρούν πισωγυρίσματα και επιστροφή σε αποτυχημένες λύσεις του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, συνεχής πρέπει να είναι η προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας, να εξασφαλίσουμε την αειφορία και τη βιωσιμότητα των νησιών μας και να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές τους, πάντα με σεβασμό στις αυξημένες ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος και στη διατήρηση της νησιώτικης ιδιαιτερότητας.
Φίλη Κυκλαδίτισσα, φίλε Κυκλαδίτη, η ψήφος σου στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα μου δώσει την ώθηση και τη στήριξη ώστε να εργαστώ με ήθος και συνέπεια για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα των νησιών μας”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρόταση Ημέρας: Η Μαριέττα Γαλάνη μας προτείνει Ζουμερό κέικ λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά

Ζουμεροό κέικ 🍰 🍋🍋🍋🍋 λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά - Η πρόταση ημέρας από την αγαπητή σεφ Μαριέττα Γαλάνη

Βατικανό: “Κρίσιμη” χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου

Η Αγία Εδρα ανακοίνωσε ότι ο ποντίφικας υπέστη «παρατεταμένη αναπνευστική κρίση που μοιάζει με άσθμα» και ότι, λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων, χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος

Ελληνικός Στίβος: Στα 6,01 μ. “πέταξε” ο εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής (video)

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε αρχικά πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5.95μ και μέσα σε λίγα λεπτά το κατέρριψε αφού πέρασε τα 6.01μ (video)

Σεισμική ακολουθία: Κλειστά τα σχολεία έως 28 Φεβρουαρίου σε Αμοργό, Ανάφη, Ιο και Σαντορίνη

Σε ύφεση η σεισμική ακολουθία - Η απόφαση μετά από την κοινή συνεδρίαση των δύο Επιτροπών για τη σεισμική δραστηριότητα στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού

Μ. Μαυρογιάννης: Γιατί μιλάει για πολιτική .. παράσταση μέσω social media

Μάκης Μαυρογιάννης: “Θεσμικοί έλεγχοι στα σχολεία – Πολιτική παράσταση στα social media” - Σε ποιους αναφέρεται και γιατί;

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων - Πότε ξεκινούν, οι διαδρομές των Κορδελάτων και το Καρναβάλι

Σύρος: Συνάντηση Χατζηδάκη – Αθανασίου και το αεροδρόμιο που πάει σύντομα σε ιδιώτες

Στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης ο Κωστής Χατζηδάκης - Ποια ήταν τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι - Τι ανέφερε ο κος Αθανασίου

Κυκλάδες: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδάει “Λατρεμένη Σαντορίνη” (video)

"Λατρεμένη Σαντορίνη " Το τραγούδι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου (σε στίχους Θανάση Περιστεράκη) για την δοκιμαζόμενη Σαντορίνη (video)

Δωδεκάνησα – Νίσυρος: Ο Δήμος δημιουργεί ενεργειακή κοινότητα

Ο Δήμος Νισύρου δημιουργεί ενεργειακή κοινότητα - Τι επιδιώκει

Νάξος: Έρχονται (25/02) τα “Άγουρα κεράσια” με τους Καζάκο – Τρύπη

Πότε και που θα δούμε τη παράσταση "Αγουρα Κεράσια" στη Νάξο - Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Η μεγάλη απόδραση: 27.000 σολομοί το «έσκασαν» από ιχθυοτροφείο

Οι περιβαλλοντολόγοι εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Άκης Τσελέντης: “Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να είναι ήπια “

"Μπορεί τα τελευταία δύο 24ωρα να βιώσατε μια δραστική μείωση των σεισμών, αυτοί όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν με μεγέθη που δεν τους καταλαβαίνετε."

Νάξος: Παγετός στο δρόμο προς Κεραμωτή, προσοχή στους οδηγούς (video)

Ορεινή Νάξος.. Χιόνισε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και παγετός στο δρόμο. Προσοχή (video)

Sea Jets: Σε Σχοινούσα και Ηρακλειά φέτος θα δούμε το “Champion Jet 3” (pinakas)

To "Champion Jet 3" αναλαμβάνει να καλύψει τις δρομολογιακές ανάγκες του καλοκαιριού σε Σχοινούσα - Ηρακλειά ενώνοντας με Νάξο και Κουφονήσια (πίνακας)

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ

Κυκλάδες: Οι Ασφαλιστικές εξαιρούν τον .. σεισμό από ανανεώσεις συμβολαίων (!!!)

Οι ασφαλιστικές εξαιρούν τον… σεισμό από τις ανανεώσεις συμβολαίων σε νησιά των Κυκλάδων - Ποια νησιά είναι στο επίκεντρο