Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚυκλάδεςΣαντορίνη-Θηραϊκή Πολιτεία: "Μήνυμα νίκης στην κεντρική συγκέντρωση"

Σαντορίνη-Θηραϊκή Πολιτεία: “Μήνυμα νίκης στην κεντρική συγκέντρωση”

|

Το μήνυμα για την επόμενη μέρα στο Δήμο Θήρας, τη νίκη της Θηραϊκής Πολιτείας, έστειλαν χτες οι Θηραίοι πολίτες από τη μεγάλη, γεμάτη παλμό Κεντρική Συγκέντρωση της Παράταξης, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο. 

Ο επικεφαλής της Παράταξης Νίκος Ζώρζος, μίλησε στην καρδιά του κόσμου μέσα από μια αναδρομή στο μεγάλο και σημαντικό έργο της Θηραϊκής Πολιτείας κατά τη διάρκεια των δύο θητειών στο Δήμο Θήρας και εξήγησε τα κύρια σημεία του Προγράμματος την επόμενη μέρα του τόπου.  

«Το βράδυ της Κυριακής, με την ισχυρή εντολή σας αλλάζουμε σελίδα στη διαχείριση του τόπου για μια αξιόπιστη και αποτελεσματική Δημοτική Αρχή, με έργα όχι λόγια. Με σχέδιο και έργα άλλωστε πορευτήκαμε τα οκτώμισι χρόνια της Δημαρχίας μου παραδίδοντας στον τόπο 247 μικρά και μεγάλα έργα, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ και τούτο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση» , τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο Νίκος Ζώρζος, ευχαριστώντας τα πλήθη του κόσμου. 

Αναφέρθηκε ενδεικτικά στα μεγάλα έργα και τις τομές που έγιναν επί της Δημαρχίας του στη Σαντορίνη και τη Θηρασία, υπενθυμίζοντας τα όσα είχε προβλέψει έγκαιρα σχετικά με το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούσε η Σαντορίνη και θα οδηγούσε σε αυτό που βιώνουμε σήμερα: «Με θάρρος ενημερώσαμε την κοινωνία, χωρίς τον φόβο του πολιτικού κόστους γιατί αυτό πρέπει να κάνει κάθε υπεύθυνη πολιτική αρχή. Πίστευα και πιστεύω ότι η πρόνοια, η πρόβλεψη και ο σωστός σχεδιασμός είναι επένδυση για το μέλλον». 

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο της Θηραϊκής Πολιτείας, ο Νίκος Ζώρζος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι τυχαίο που η Θηραϊκή Πολιτεία πάνω από είκοσι χρόνια δημιουργεί τις συνθήκες της ανανέωσης και ιδιαίτερα το βλέπουμε σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση που νέοι και νέες φερέλπιδες, μαζί με τα έμπειρα παλαιά μέλη στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο μας, γιατί όπως έχω πει τον τελευταίο καιρό και άλλες φορές η ίδια η ζωή οδηγεί ώστε η μια γενιά να διαδέχεται την άλλη». 

Ο Νίκος Ζώρζος ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ζήτησε την εμπιστοσύνη του Θηραϊκού λαού. «Την Κυριακή γυρίζουμε τη σελίδα τη γεμάτη λόγια, για να μπούμε σε μια σελίδα με έργα»!

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Θηραϊκής Πολιτείας παρουσιάστηκαν στο κοινό της εκδήλωσης και συνομίλησαν μαζί τους. Την Κεντρική Συγκέντρωση συντόνισε ο παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος συνδέεται με οικογενειακούς δεσμούς με τον Νίκο Ζώρζο και είναι φανατικός επισκέπτης της Σαντορίνης. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής

Οι δύο Ινδοί που εργάζονται σε μία από τις παλαιότερες κτηνοτροφικές μονάδες της Γαλάτιστας με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας και περισσότερα από 300 πρόβατα και 200 κατσίκια

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το μυκόπλασμα της πνευμονίας – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Τα αυξημένα κρούσματα πνευμονίας συνδέονται με το βακτήριο που ονομάζεται μυκόπλασμα της πνευμονίας (Μycoplasma pneumoniae), γνωστό στους επιστήμονες, καθώς πρόκειται για κοινή αιτία αναπνευστικών λοιμώξεων, που δίνει εστίες πνευμονίας περιοδικά.

Πόλεμος στη Γάζα: Η αντίληψη για την ασφάλεια επηρεάζει τις κρατήσεις στις χώρες της περιοχής – Η θέση της Ελλάδας

Ο δείκτης Mabrian Security Perception Index έχει διαμορφωθεί εδώ και 9 χρόνια. Μετρά, το επίπεδο εμπιστοσύνης που εκφράζουν οι επισκέπτες και οι πιθανοί ταξιδιώτες σχετικά με έναν τουριστικό προορισμό με βάση την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δρομολόγια των πλοίων της Zante Ferries κατά το μήνα Δεκέμβριο

Οι ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων από τα λιμάνια των νησιών που προσεγγίζουν τα πλοία 

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε και στη Πάρο η λειτουργία υποκαταστήματος

Ξεκίνησε η λειτουργία υποκαταστήματος στην Πάρο – Πλέον λειτουργούν 14 από τα 17 οριστικά Κτηματολογικά Γραφεία και 65 από τα 75 Υποκαταστήματα τους

Λογικό ή Παράλογο; Εχει τσακωθεί η Κυβέρνηση με την αλήθεια;

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει τα γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε και θυμάται μία από τις πιο γνωστές ατάκες με πρωταγωνιστή τον Λαζόπουλο "Παράλογο... παράλογο.. παράλογο"

Υπόθεση Ολιβερ: Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη που βασάνισε το χάσκι (video)

Στο μικροσκόπιο της κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών η σορός του άτυχου τετράποδου.

Ενδοκυκλαδικά: Οι αλλαγές στο δρομολόγιο του “Sporades Star”

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και στις 12:00 το μεσημέρι, θα αναχωρήσει το Sporades Star από την Μήλο

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Εστίαση – Φιλοξενία: “Οι επαγγελματίες δεν τρώνε κουτόχορτο”

Σκληρή ανακοίνωση από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με επίκεντρο την πρόσφατη παρουσίαση του Γαστρονομικού Φεστιβάλ από το οικείο Δήμο - Γιατί λένε "Η ανοχή εξαντλήθηκε"

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

ΠΝΑΙ – 14ο Φεστιβάλ Μελιού: Διακρίσεις για προϊόντα Νάξου, Σερίφου και Σύρου

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Νάξος – ΜΕΑ: Παράταση κατάθεσης προσφορών την 4η Φεβρουαρίου 2024

Παρατάθηκε η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νάξο

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Το πρόγραμμα Γαστρονομικής Προβολής αποκαλύπτεται

Παρουσίαση (06/12) του Προγράμματος Γαστρονομικής Προβολής και Σεμινάριο για το Γαστρονομικό Τουρισμό από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευαγ. Γατσωτή (Vault): “Ανεβαίνει” σύντομα η “playlist μιας faultless μητρότητας”

Το έργο της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή “Η playlist μιας faultless μητρότητας” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και Έλενας Τυρέα στο θέατρο Vault.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Αποκαλυπτήρια για το Great Food of Naxos

Απόγευμα Τετάρτης (06/12) και έχουμε τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου αλλά και της πρότασης για γαστρονομικό φεστιβάλ από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κθκλάδων - Η αντίδραση της Εστίασης

ΣτΕ – Μύκονος: “Ναι” σε τουριστική επένδυση, “όχι” σε μαρίνα

Υπέρ τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο το ΣτΕ - Ενώ βάζει φρένο στα σχέδια για κατασκευή μαρίνας, απέρριψε άλλες δύο προσφυγές του δήμου για την ίδια μονάδα

Σαντορίνη: Παρουσιάζεται ο οδηγός “υπεύθυνου αλιευτικού τουρισμού”

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στη Σαντορίνη ( 5.30 μμ - αίθουσα Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Σαντορίνης - Βλυχάδα)